Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. április 19. - 23:40

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. április 19. - 23:31

erre célzott.amig azt adnak a kezembe és annyiért, hogy nekem jó legyen, addig tökmindegy hol veszem.
erõsen nézd meg h azt adnak e a kezedbe amit kifizetsz.
nem egy bolt próbálja bejátszani, hogy...
Írta 2005. április 19. - 23:28

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 19. - 22:55

Írta 2005. április 19. - 22:20

holnap felhivom a mistralt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 19. - 16:21

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. április 19. - 16:10

"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 19. - 15:41

http://www.remote.hu...hp?id=33&page=1
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 19. - 12:26

edit: találtam chieftech 410-est, az elég nekem? EZ AZ
edit2: mistral-nál van, de ott azt irja, hogy 24 tûs, a honlapon meg az van, hogy dual 20/24 tûs. melyikek kell hinni? 11.240 bruttóba, ez még nekem elviselhetõ.
Írta 2005. április 19. - 10:39

Java-ból szeretnék lekérdezni Acces (MS Jet) adatbázist. Menne is a dolog, de van négy olyan oszlopom, amiben olyan értékek szerepelnek, mint pl. "(1M,23)". Erre olyan SQLException jön, hogy "Hibás karakterérték a CAST hívás x. oszlopában..." - vagy vmi hasonló. A gond az, hogy ha kiürítem a mezõket, akkor nem ad hibaüzenetet, ha egyenként bármelyik karaktert tüntetem el (mert elõszõr a zárójelre gyanakodtam), akkor kapom a hibaüzenetet.
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet a megoldásra?
Köszi!
Írta 2005. április 18. - 21:40

Írta 2005. április 18. - 20:13

enermax ... bocs elfelejtettem

Tom Ritchey
Írta 2005. április 18. - 19:01

számítógép-szaki haver is ezen akart spórolni, aztán kigyulladt a táp, a gép teljesen galylra ment, még jó hogy nem éjjeli letöltés közben gyulladt ki, és nem lett belõle nagyobb baj.....
Írta 2005. április 18. - 19:00

Zalman, Chieftec, Enermax az örökhármas.
Nekem pl. SuperFlower van amit nem ismernek túl sokan, 14 (!) centis benne a venti így annyira halk, hogy nagyon, a bele meg egy az egyben Enermax (ugyanaz gyártja õket csak más matrica kerül rá), 5%-ra van állítva az ingadozási riasztás a hardvermonitorban és még sosem riasztott annak ellenére, hogy elég disznó gépet visz !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. április 18. - 18:56

36 fok idle aztán majd nézd meg full-on is !
A táp meg egy idõzített bomba, az elsõ adandó alkalommal cseréld le !
Biza a tápot sûrgõsen cseréld le tuning mellett ugyanis a cpu áramfelvétel akár 50w is megnõhet !
A codegen tápok vegyes mûködésûek vannak amik örökélet plussz 2 nap van ami 1 év alatt megmakkan

Tudom ,hogy savazás lesz belõle de best buy a zalman ,thermaltake ,és a chieftech, ezekbõl vegyél egy 400W os ha lehet 12cm es tápot így halkul a géped nagyobb lesz a teljesítményed és nyugodtan alhatsz

egy ilyen táp viszont 10-25 e kozott van de ezen tényleg nem érdemes spórolni ,mert nagyon nagy kárt tudnak okozni ,ha netán mégse tudod kicserélni a tápot a fentiekre ,akkor egy maxx cuccott feltétlen tegyél be. A fenti tápok azért is ilyen drágák ,mert tartalmaznak ,minden védõ áramkört és sosem robbanak fel

Tom Ritchey
Írta 2005. április 18. - 18:31

A táp meg egy idõzített bomba, az elsõ adandó alkalommal cseréld le !
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. április 18. - 18:18

gratula a tuninghoz

edit:memory igy mennyi? mik a timeing ertekei?
Tom Ritchey
Írta 2005. április 18. - 17:17

Írta 2005. április 18. - 14:24

hõtermelés nõ
szilicium élettartama csökken
viszont ha elvezeted a plussz ho termelest akkor nem csokken csak elhanyagolhato mertekben az elettartalm.
erdemes utana nezni a cpud tipusanak es ,hogy hogyan gyartottak.
Az en cpumat eloszor 1.5v gyartottak majd u.a kiadtak gyari tuningal 1.6V on 2.2 kent ... 133 FSB vel de a belso bel ugyan az maradt.
ha 1 max 2 tizeddel elmelsz nem igazan romlik az elettartalm st semmit ha te csinalod meg a "gyari tuningot" viszont ha a gyrai tuningra raksz ra egy lapattal akkor csokkenhet jobban az elettatrtalm.
MIndenesetre az en cpum 1999 es gyartas es 2 eve huzott mint a diszno

edit : huztunk 2.2 nem regen meg egy 3.2 es is mind ketton 0.1 V emeltunk es semmi gaz nem volt. Mondjuk a huto rajta thermaltake volt allithato fordulattal

nekem meg egy glacialtech silent breeze 3 as van es 2 db 8 as a gep hatuljaban

Tom Ritchey
Írta 2005. április 18. - 14:20

es 2 szemed a homeron

Tom Ritchey