Image file-ok. Daemon Tool pl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Started by
lor
, 2003. November 28. 16:28
Posted 2005. May 13. - 14:13

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. May 13. - 14:11

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. May 13. - 14:10

Nem tudjátok milyen programmal tudok !!!*.mds!! , nem *.mdf képfájlt kibontani, meg nézni?
Posted 2005. May 13. - 13:56

NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. May 13. - 13:34

hülye vagyok én?
nekünk olyan van..
bátyámnak csak PS, vegyen magának a büdös kölke
nekünk olyan van..
bátyámnak csak PS, vegyen magának a büdös kölke

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 13. - 13:33

LL veszel 10eft-ert egy fasza kis @#&>@& markaju dvd lejatszot meg a zsiros kenyeret is lejatsza!
akko meg konvertalni köll dvd-be
akko meg konvertalni köll dvd-be
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. May 13. - 13:28

szóval az avi mindenképp felejtõs.. köszi
a PS meg nem az enyém, hanem bátyámé, csak van valami, amit kajtat és megtudtam volna neki szerezni, de aviban.. ezvan
a PS meg nem az enyém, hanem bátyámé, csak van valami, amit kajtat és megtudtam volna neki szerezni, de aviban.. ezvan

Posted 2005. May 13. - 13:24

Leslie:A PS2-t ki kell chippeltetni,hogy olvassa az írott lemezeket,legyen az bármi.Itt Pesten tegnap kérdeztem és 40000 újonnan chipelve a "régi",nagyobb PS2.Az új,kis vékony(ami akkorma mint 2 DVD tok egymáson:))az 5-6ezerrel drágább.ja és avit nem játszik le csak DVD formátumot.
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. May 13. - 07:33

zap: sajnos most nekem is ilyen a winfos. ez sajnos szoftver poblema....
probalj meg uj drivert tenni a laphoz. hatha segit
probalj meg uj drivert tenni a laphoz. hatha segit
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. May 13. - 07:31

biztos hogy nem.
ha jol tudom a masolt dolgokat is csak chippeltetes utjan viszi.
ha jol tudom a masolt dolgokat is csak chippeltetes utjan viszi.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. May 12. - 23:49

Azt nemtudja véletlen valaki, hogy a PS2 (fekete) viszi-e az írott DVD filmet, ráadásul .avi-ban ?
Posted 2005. May 12. - 22:43

A gep gondolom nem regi . Az ilyen modu kikapcsolast csak az ATX-es tapokkal lehet megtenni.
Altalaban akkor szokott tortenni amikor az OS nem ismeri, ill. nem tudja kezelni az alaplap power managementjet. (Ez lehet HW, SW okbol kifolyolag is pl beallitas)
A legvaloszinubb ,hogy nincs fenn az alaplap ill chipset drivere. Esetleg valami fagyasztja a gepedet leallaskor (ertsd: fut valami es nemhagyja leallni)
Hu ,de mivel rendes vagyok meg nem akarlak felrevezetni
(bar nagyjabol en is ezt irtam) kikerstem a pontos megoldast neked:
http://support.micro...kb;en-us;810903
soksikert
Altalaban akkor szokott tortenni amikor az OS nem ismeri, ill. nem tudja kezelni az alaplap power managementjet. (Ez lehet HW, SW okbol kifolyolag is pl beallitas)
A legvaloszinubb ,hogy nincs fenn az alaplap ill chipset drivere. Esetleg valami fagyasztja a gepedet leallaskor (ertsd: fut valami es nemhagyja leallni)
Hu ,de mivel rendes vagyok meg nem akarlak felrevezetni

http://support.micro...kb;en-us;810903
soksikert
Posted 2005. May 12. - 22:05

A kérdés a következõ lenne:
Van egy XP-s gép, amin, ha megnyomod a dobozon a power off gombot, szépen kilépked mindenbõl, majd közli, hogy kikapcsolhatod a gépet. Amit igazából már megtettél, így csak a power off 20 mps nyomvatartásával tudod befejezni.
Ez hardver, vagy szoftver beállítás?
Van egy XP-s gép, amin, ha megnyomod a dobozon a power off gombot, szépen kilépked mindenbõl, majd közli, hogy kikapcsolhatod a gépet. Amit igazából már megtettél, így csak a power off 20 mps nyomvatartásával tudod befejezni.
Ez hardver, vagy szoftver beállítás?
Aktuális civil
Posted 2005. May 09. - 16:06

Propégé! Bocs de egyik sem az. Haverom magyarázta, hogy ez úgy mûködik ha nincs nagyobb "zörej" dob, gitár, ének egyszerre akkor ott mondjuk 128kbps vagy alacsonyabb, ahol van ott akár 320 is lehet. Winampba ugrál is rendesen a jelzõ. No ezt nem értem!Újra kösz :/
de nem értem hogyan mûködik az a váltakozó mintavételezésû dolog.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. May 09. - 15:56

zorg:így én inkább a fileméret/minõség értelemben gondoltam. használatával.
hmm lehet ez meg is nezem ,hallgatom
vqf sajnos tenyleg a multe pedig en rajta voltam ,hogy terjesszem

ProPedalGreg:
nekem sajnos nem voltak jo tapasztalataim a vbr cuccokkal hang teren, film teren mar annal inkabb.
Mindenki:

Jah meg azt figyeltem ,meg ,hogyha classic rendszerbe hallgatok 128 Mp3 es van kornyezeti zaj is, pl kocsiba gyari rendszer vagy utca ,vagy a 9e Fujitsu 5.1 szettem

Viszont ha felteszem a sennheiser nagy fulest akkor jobb ha eredeti cdt hallgatok kulonben a zenehallgatastol inkabb leszek idegbeteg ,mintsem kipihent
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. May 09. - 15:37

Tudsz 4 (vagy tobb csatornas audiot is kesziteni akar 2 vagy tobb csatornabol is (igy keszul sok hivatalos es nem hivatalos materia is , meg ezert van az hogy neten terjednek olyan digitalis anyagok, amiket meg ki sem adtak abban a formaban amiben fenn van)
Ehez egy szoftware kell (sajna nem tom most a nevet) amit meg kell venned, vagy beszerezni a free valtozatat (ha van)
Az mp3 kodolasrol:
Az http://mp3.radified.com/mp3_2.htm oldal kozeperol kiemelnem ezt :
"Audio quality vs file sizes vs encoding methods is a hotly debated topic. Everybody has different ears, different equipment, different musical preferences, different songs, etc. This means that everybody has a different opinion."
Sztem nincs ez maskent a videoanyagnal sem, csak talan kisebb a kulonbseg.
Es egy kicsit reszletesebben a formatumokrol:
http://www.godsofmus...n=detail&ID=128
http://ekei.com/audio/
http://www.mp3-tech.org/tests/wma9/
Ehez egy szoftware kell (sajna nem tom most a nevet) amit meg kell venned, vagy beszerezni a free valtozatat (ha van)
Az mp3 kodolasrol:
Az http://mp3.radified.com/mp3_2.htm oldal kozeperol kiemelnem ezt :
"Audio quality vs file sizes vs encoding methods is a hotly debated topic. Everybody has different ears, different equipment, different musical preferences, different songs, etc. This means that everybody has a different opinion."
Sztem nincs ez maskent a videoanyagnal sem, csak talan kisebb a kulonbseg.
Es egy kicsit reszletesebben a formatumokrol:
http://www.godsofmus...n=detail&ID=128
http://ekei.com/audio/
http://www.mp3-tech.org/tests/wma9/
Posted 2005. May 09. - 15:04

Újra kösz :/
A vqf.. igen. Gondolkodtam régebben, hogy ogg vorbis-ba rakom a kazettáról digitalizált ritka zenéket, de mivel szinte nincs olyan hordozható zenelejátszó ami tudná kezelni ezért feladtam az ötletet. Ha jól tudom a winamp se kezeli alapból. Kazettáknál meg fölöslegeges a 320kbps max cd-rõl van értelme, de nem értem hogyan mûködik az a váltakozó mintavételezésû dolog.
Viszont sajnálom, hogy míg a kazetták 4 sávosak (quadrofon) voltak, addig CD-k csak stereók.
A vqf.. igen. Gondolkodtam régebben, hogy ogg vorbis-ba rakom a kazettáról digitalizált ritka zenéket, de mivel szinte nincs olyan hordozható zenelejátszó ami tudná kezelni ezért feladtam az ötletet. Ha jól tudom a winamp se kezeli alapból. Kazettáknál meg fölöslegeges a 320kbps max cd-rõl van értelme, de nem értem hogyan mûködik az a váltakozó mintavételezésû dolog.
Viszont sajnálom, hogy míg a kazetták 4 sávosak (quadrofon) voltak, addig CD-k csak stereók.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. May 09. - 14:57

Elobb-utobb mindent kiadnak csak ido kerdese hogy vegul igeny,
erdek (penz
)fuzodjon hozza. De minoseg igenyedet megertem, en is lattam nem egy khm szintet nem meguto dvd-t, bar nekem legtobbszor a hang minosege/erossege nem szokott tetszetni.
Nameg az is igaz ,hogy a mostani gepekkel ,mar tenyleg "gyorsan" vegignyomhatsz akar egy 6 pass -os tomoritest is
akkor meg miert ne.
Akit erdekel esetleg a tema es nem ismeri meg, az latogasson el ide (remelem ez nem reklamnak minosul
)
http://www.bennydog....clipper/phpBB2/
Mp3-nal hasznalhatsz VBR-t, vagy ABR-t is. ugy eleg jo is lesz meg kicsi is.
Mellesleg biztos nem sokan vannak olyan audiofil-ek, hogy kelljen 256kbit nel jobb minoseg. Meg ahoz mar komoly hifi kellene hogy szamitson, sztem. Bar ha a wma tenyleg jobb ill kisebb....
erdek (penz

Nameg az is igaz ,hogy a mostani gepekkel ,mar tenyleg "gyorsan" vegignyomhatsz akar egy 6 pass -os tomoritest is

Akit erdekel esetleg a tema es nem ismeri meg, az latogasson el ide (remelem ez nem reklamnak minosul

http://www.bennydog....clipper/phpBB2/
Mp3-nal hasznalhatsz VBR-t, vagy ABR-t is. ugy eleg jo is lesz meg kicsi is.
Mellesleg biztos nem sokan vannak olyan audiofil-ek, hogy kelljen 256kbit nel jobb minoseg. Meg ahoz mar komoly hifi kellene hogy szamitson, sztem. Bar ha a wma tenyleg jobb ill kisebb....
Posted 2005. May 09. - 14:22

VQF nagyon zsír - lenne, illetve lett volna; szerintem nyugodtan "eltemethetjük". MP3 vs. WMV: egész biztosan úgy van, ahogy írod - de 320kbps-t elég kevesen használnak, így én inkább a fileméret/minõség értelemben gondoltam. Ha magam grabbelek min. 256-os bitráta Exact Audio Copy és BladeEnc. használatával.
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2005. May 09. - 14:01

zorg : minimalis a kulombseg .... amugy a vqf jobb lenne nagyobb bitrataban de az nem terjedt el (powered by yamaha)
mp3 320kbit elvileg nem hallhatod meg a kulombseget. baratom infon BME csinaltak labor vizsgalatot mp3 tomoritesnel es 320nal meres szerint nem hallhatod.
Jo tudom valosagban minden mas....
mp3 320kbit elvileg nem hallhatod meg a kulombseget. baratom infon BME csinaltak labor vizsgalatot mp3 tomoritesnel es 320nal meres szerint nem hallhatod.
Jo tudom valosagban minden mas....
Tom Ritchey
Tom Ritchey