Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Szerintem nem erdemes azon vitazni, hogy melyik viruskereso talal meg tobb virust, mert allandoan valtozik a lista. Egyszer az 1ik a legjobb 1x a masik, ez nyilt verseny.
(Az hogy az egyik talal es a masik nem az fugg attol is hogy az adott ceg mikor/milyen surun adott ki frissitest (+mekkora segitobazisuk van a felhasznalok kozott stb))
Nalam tobb dolog is fontos ebben a kerdesben.
- Mennyire epul be a rendszerbe es ilyen modon mennyire piszkal bele windows-ba (rezidens programok, monitorozok) (pl a nav--ra sokan panaszkodtak.
Nekem olyat csinalt pl hogy osszeakadt a tv kartyam szoftwarevel.
- Egyszeruseg beallithatosag, korites.
- Olcsosag
- Frissites gyakorisaga.
- Es a sebesseg sem utolso azert.

A virusbulletin dijjat sajna mindig aszerint adjak melyik talalt tobb bacit. Pedig ez nem mindig reprezentativ.
Korabban volt nyertes a bitdefender, Nav, Nod32 , es ha jol tudom most a Kapersky a legjobb.

Egy viruskereso sincs sztem ami mindent megfogna, plane hogy ma mar tulnyomo tobbsegben vannak a fergek, trojaik, macrok, activex-ek, scriptek stb. Ezek pedig irto gyorsan valtoznak, ujak jelennek meg stb.
En megis azt mondanam ,hogy leginkabb a nod felelt meg a fentebbieknek.
Es nemcsak azert mert eleve Assembly-ben van megirva es irto gyors, hanem hatekony is bar ahogy itt irtatok nem fog meg !mindent! (de csak ido kerdese hogy vegul megis :)) ) Es irto jol be lehet loni. Plusz ami nekem fontos ,teljesen ki lehet kapcsolni ,hogy ne befolyasolja a rendszerteljesitmenyt es ezt 1x-en.
De mindenkinek mas jon ,be lehetne meg a nod elonyeirol beszelni (van meg par) de tapasztalja meg mindenki maga, ha akarja.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor ezek szerint tuti valami vírusom van?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
firefox helyett én az operát preferálom inkább (nem azt, ami az Andrássyn van:))
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
en kiprobaltam minden variaciot es minden tuzfalat ... nagyjabol ott mindegyik a legfontosabb a firefox :) most epp a zonealarm with antivirus-t hasznalom fel eve azota lekopogom semmi :)
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem az otthoni használatra ingyenes, naponta automatikusan frissülõ avast (www.avast.com) talált valamit, amit a NOD nem. Szerintem a kártékonyabbakat minden felismeri, ami meg kis haszontalan, abból az egyiket ez, a másikat az. Nemlehet?

Nekem Kerio-Avast-Adware Firefox-szal. Ritka a behatolás.

Aktuális civil

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Gui:thx megszerzem:D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Hát nemtom...én az egész symantecet leírtam magamban, mikor a NAV és az internet security mellé feltettem a nod32-t, és talált egy csomó vírust.
Most Nod32 - Kerio - Ad-Aware - router tûzfal kombinációra esküszöm. És persze kerülöm a PiciPuha termékeket, mint macska a forró kását. Mióta netscape alapú browserekkel nyomom, még az ad-awarenak sincs dolga. Xplorert meg csak a neptunra használom.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
Norton SystemWorks 2005 ebbe a csomagban is benne van es meg egyeb mas hasznos kellek is.

Egyebkent ez regen a Norton Utility csomagban volt:

http://www.symantec....c/features.html

Ezt irja a ceg lapja.
Atvizsgalj a reg adatbazist megnezi ki kihez tartozik es neha szarbol is tud varat epiteni.

Privi ment thommey

"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

ÖÖÖÖÖ:D
Köszi a válszt, de ebben nem vagyok otthon... mi az a NOD?Mit kell leellenõrizni?
A Windoctor mire jó?
Köszi, és üdv:Thy

Nod32-víruskeresõ www.nod32.hu
windoctor-énse vágom

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

thoomey:
masik gepre tegyel fel egy NOD32 ot vedd ki a winyot oda tedd be ellenorizd le a noddal igykiszurheted a hibat. Ha semmi se tortent akkor meg van egy mentsvarad a symantec productja kozul a Windoctor neha csodakra kepes.
Tap:ha nem akarsz felni a taptol akkor
www.maxx.hu

Majd irj be hogy mi tortent

ÖÖÖÖÖ:D
Köszi a válszt, de ebben nem vagyok otthon... mi az a NOD?Mit kell leellenõrizni?
A Windoctor mire jó?
Köszi, és üdv:Thy

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

Nem tudja vki, hogy a számítógép melyik mappában tárolja azokat az adatokat, amelyikbõl a shareware-program felismeri, hogy a próbaidõszak lejárt?

Legegyszerubb csalas a rendszer ora idejenek visszaallitasa ,neha ez a kis trukk meg ma is bejon a tobbit privibe kuldtem.
Tom Ritchey

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
thoomey:
masik gepre tegyel fel egy NOD32 ot vedd ki a winyot oda tedd be ellenorizd le a noddal igykiszurheted a hibat. Ha semmi se tortent akkor meg van egy mentsvarad a symantec productja kozul a Windoctor neha csodakra kepes.
Tap:ha nem akarsz felni a taptol akkor
www.maxx.hu

Majd irj be hogy mi tortent
Tom Ritchey

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ehhh...már megint segítségre van szükségem:(
Nem tom, hogy vírust kaptam be, vagy a winfos omlik össze, vagy hardver hiba, de folymatosan összeomlik a gép, és mindig feldob egy ablakot bejelentkezés után, hogy ismeretlen végzetes hiba...leokézom, és van, hogy megy még a gép egy órát, de van, hogy mikor bejelentkezik már újra is indul. Ha elindul normálisan, és shut down-al ki akarom kapcsolni,akkor vagy kijelentkezés nélkül újraindul, vagy nem reagál a kikapcs menü megnyomására...virust nem tudok irtani, mert mindig lefagy mind az AVG, mind a féregkeresõ...de lefagy a sajátgép, meg véletlenszerûen az outlook, meg bármi...
Mi lehet a gond?
Félek, hogy nehogy a táõ legyen, mert nem szeretném, ha a többszázezres cuccokat hazavágná...
Elõre is köszi!
Üdv:thy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Sosmogyika!

Etförszt: mit is szeretnél a honlapodon megjeleníteni? Mi lesz a tartalom?
Még ha nagyon egyszerû dolgot akarsz, akkor is mindenek elõtt egy koncepció kell!

Ha ugyanis nulla tudással bírsz az egész "webszerkesztéshez", akkor inkább öld az energiád egy egyszerû(bb) és INGYENES CMS (content management system), de inkább blog(szerû) motor beüzemelésbe.
Van a tarsolyomban nagyjából egy tucat, az igazán használhatóak közül - és egyik-másik még nagyjából elfut ingyenes tárhelyeken is.
"In idem flumen bis non descendimus"

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

lor ezt kifejtenéd bövebben, mit töltsek le honnan?Paul azt , hogy honnan szerezzek programot írd meg privátba, csak akkor nem ha DC-re gondoltál.Kössz a segítségeket de ha lehet akkor magyarnyelvq program kéne.

Szerintem neked a legjobb valasztas lenne a Microsoft Frontpage 2002 Hu.
Tele van sablonnal meg varazsloval szal konnyu vele holnaapot kesziteni ,bar azert szepet ne varj tole.
Frontpage be tudsz szerezni (meg asszem van ilyen) minden felso oktatasi intezmenyben keresni kell egy campus os licenszes papirt amit kitoltesz lepecseteled a TO ba, majd elkuldod jon a postas fizetsz kb 3-5e FT es kapsz egy Windows Xp pro es egy Teljes Office 2003at es a licenszt amig a suliba jarsz.... Nekem ilyenem van :)

Vagy a masik ilyen editor a Namoo Web Editor ,Hot Dog Pro,DreamWaver (ez profi)
http://www.sausage.com/products.html
http://www.namo.com/...s/webeditor.php

de amugy hogyan csinalj weblapot .... ehhez hasznald a goggle keresot ,minden infot megtalalsz.
http://www.rubesj.hu/htmlsuli.html
http://www.e-suli.hu...ex.php?page=hkt
http://www.joc.hu/linkek/weblap.htm

A többit keresd meg te :)

Exxpert: ment neked Privi...
Tom Ritchey

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

1stpage
6megas kis bigyo fenn van a letoltes.com-on

valassz
vagy pofas lesz vagy informaciodus!
keruld a flash-t es egyeb idiotasagokat.

csak idezni tudom magam
a 1stpage kell
ami fenn van a letoltes.com-on
de ha megnezted volna alinket amit iljics ajanlott azon majd ksizurja az ember szemet
ottan van a segedprogramok kozott

ennyire nem lehetsz hulye!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
lor ezt kifejtenéd bövebben, mit töltsek le honnan?Paul azt , hogy honnan szerezzek programot írd meg privátba, csak akkor nem ha DC-re gondoltál.Kössz a segítségeket de ha lehet akkor magyarnyelvq program kéne.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
1stpage
6megas kis bigyo fenn van a letoltes.com-on

valassz
vagy pofas lesz vagy informaciodus!
keruld a flash-t es egyeb idiotasagokat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
HTML szerkesztés kezdõknek: http://htmlspec.web.elte.hu/

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Lenne tippem, de gondolom a moderátorok nem értékelik a warezt...:)

Köszi! ;)

Egyébként, ha más nem, besétálsz az elsõ jobbkézre esõ könyvesboltba, vásárolsz egy html, webszerkesztés alapfokon vagy hasonló témájú könyvet, majd okulsz.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"