Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
SA hangk miatt nekem se ment... kis "elküldi?" a hibaüzenet ablak..
fincsi volt.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Lust, mibõl akarsz midit?

iljicS, mi a hibaüzi?
tudom hogy keresõ, de utálok olvasni pláne elefazssiv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zolle: legfelül van. azt nem vágom, hogy a tápban levõ venti kifelé vagy befelé fujja, mert érezni nem nagyon érzek kézzel semmit. hátul olyan méhsejtesen lyukacsos, ahogy iljics irta.
iljics: másféle windóz? monnyuk professional? nem értek hozzá, csak kérdezem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
No emberek, leformatáltam a gépet az elõrébb olvasható Alcohol120% / Daemon Tools probléma miatt, WinXP Pro HUN SP2 install, elsõ kattintás az Alcohol setup-ján, ultraszûz rendszeren. Hiba ugyanaz. Így továbbra sem tudok játszani a GTA:SA-val, Battlefield 2-vel, stb. :( :cry: :mad:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nem tud valaki egy olyan progit, amivel midi file-t tudok készíteni?
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

hogy forditsam meg?
a ventillátornak nem lefelé kell néznie? felül csak a ház teteje van. (0 mm hely van ott)

neked a táp nem legfelül van, az alaplap felett?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Köszi ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
aztán winfos reinstall után importálás

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
könyvjelzõk menü -> könyvjelzõk kezelése klikk
aztán könyvjelzõ kiválaszt, file menü -> exportálás klikk
aztán lehet brózolni

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Firefox hol tárolja a Kedvenceket ? Mert ledózerolnám a C:-t, de a Kedvenceket nem akarom elveszíteni !

Mer' egy állat vagyok !

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Mit jelent az , hogy vírusmutáns?
Mert a víruskeresõm talált 2 ilyen fájlt és nem lehet õket írtani.
Meg a Win32 is talált "gyanús" dolgokat.Azokra azt írta , hogy fájl megosztási hiba.
Ien esetben mit lehet csinálni.

A virusmutans azt jelenti hogy egy mar is mert virusfajta (torzs :) ) valamilyen alverzioja vagy meginkabb egy atirt esteleg mas virusokkal kombinalt valtozata. (Tehat valamilyen modositott valtozat) A mutacio -t gondolom ismered , na itt sem jelent ez mast.
A file megosztasi hiba akkor van (ha viruskergeto irta ki) hogyha valami program hasznalja az adott filet (esetleg pont a virus maga fut) ,vagy egy rendszerfile (shared dll) irodott felul virusos valtozattal), vagy csak siman rendszerfile. Elojohet meg akkor is ha halozaton dolgozol es valaki mas hasznalja irasra megnyitva a fajlt.
En miden esetben torol(tet)ni szoktam a virusokat (a mutanst is) ha nem kritikus file. Ha kritikus akkor be kell szerezni az eredetijet backup-bol netrol akarhonnan. Ha nem tudod hogy a mutanst tartalmazo, illetve a megosztasi problemat okozo file szukseges elem volt-e a rendszeredben ,akkor erre ra kell jonnod mielott esetleg torolned.
De a megoldas (ha lehet!) mindig torold. Ha nem vagy biztos benne akkor google-> vagy ird le a fileokat amik a problemat okozzak ;)

PS: Emberek egesz nyaron ilyen f*s ido lesz?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Iljics, rájöttem, hogy hiba volt. Felrakott minden szart. Mindegy, megnézem, amit akarok, aztán letörlöm.

De optimista vagy ! :D Nem fog az olyan könnyne lejönni ám és szeret magával vinni ezt+azt a Windows-ból is ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Bezonyám! Iljics jól beszél. codek pakkokat el kell felejteni, nagy kaka az egész, csak a szívás van vele. Mplayer, vagy a mint iljics monta. Divix, Xvid, AC3.. nem is kell más.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Iljics, rájöttem, hogy hiba volt. Felrakott minden szart. Mindegy, megnézem, amit akarok, aztán letörlöm.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Codec hiba volt, felraktam az ace mega codec pakot és most jó. De most meg a disorder nem megy :D

Hát ez elég nagy hiba volt, majd rájössz hogy miért ! :D

Codepakk-okat el kéne felejteni, feltenni egy friss DivX, XviD, AC3, SVCD codec-et, semmi mást.

Mer' egy állat vagyok !

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Mit jelent az , hogy vírusmutáns?
Mert a víruskeresõm talált 2 ilyen fájlt és nem lehet õket írtani.
Meg a Win32 is talált "gyanús" dolgokat.Azokra azt írta , hogy fájl megosztási hiba.
Ien esetben mit lehet csinálni.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
azt nem is kell lejátszani. jib2 viszont kéne nekemis :-(

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Codec hiba volt, felraktam az ace mega codec pakot és most jó. De most meg a disorder nem megy :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
lehet rosszúl lett átmásolva. vagy próbáld MPlayert..az mindent tud.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Az mitõl lehet, hogy a haverom winyójáról átmásolt film nem megy nálam (jib2, re-union). Nem lehet codec hiba, mert a filmet meg se tudja nyitni a lejátszó (win med.player, winamp5, rad light). Aki tudja, hogy hogyan tudnám nézhetõvé varázsolni az ossza meg itt a fórumon.