Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Érdemes lenne-e lecserélnem a szükítõ+bikepositiv kétcsavaros kombót egy truvativ xr kétcsavaros nyeregcsõre? Igazából nincs problémám a bikepositive-val se, csak a truva az 30.9, szóval nem kéne szûkítõ.
mtbr fórumon eléggé lehúzták a truvativot :o

a bike+-ról tudsz mutatni képet?
mekkora az átmérõje?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ez a truva xr kb elpusztíthatatlan, errõl én csak jókat olvastam különben (most olvastam mtbrt, de nekem egy régebbi változat van nem ami a képen van hanem ez http://is.pinkbike.c...bpic2778564.jpg). De van súlya 300+ ha jól emlékszem, nekem 27,2-es de merev mint az atom.

Szerintem ha amúgyis könnyítesz a gépen, akkor érdemesebb lenne késõbb mondjuk egy könnyebbre lecserélni. (mittomén 220-230 g)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Érdemes lenne-e lecserélnem a szükítõ+bikepositiv kétcsavaros kombót egy truvativ xr kétcsavaros nyeregcsõre? Igazából nincs problémám a bikepositive-val se, csak a truva az 30.9, szóval nem kéne szûkítõ.
mtbr fórumon eléggé lehúzták a truvativot :o

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Modik: légyszi töröljétek az elõzõ hozzászólásomat... rájöttem, hogy tárgytalan, mert nem hátrahajlós nyeregcsõ kéne...

Szóval: keresek kb. 10000,-Ft környékén mozgó nyeregcsövet. Egyenes fejû, 31,6-os, 350 mm hosszú, és max. 200g. Ajánlatok? Vagy ennyi pénzért ilyet nem találni?

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
joplinról tud valaki valamit? azt tudom hogy drága de mûködik is?
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

BBB is gyárt sok méretben. Hátrahajlás nélkülit. Könnyût. Nem Thomson árban.

a már meglévõ alkatrészek/kiegészítõk miatt szûkítettem arra a 3márkára a kört, túl nagy kavalkádot nem szeretnék.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
BBB is gyárt sok méretben. Hátrahajlás nélkülit. Könnyût. Nem Thomson árban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Thomsont pesten boltban hol találok esetlegesen?

boltlista

http://boneshaker.hu/shops/map

de probike, speed way biztos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Thomsont pesten boltban hol találok esetlegesen?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
úgy látom, a truva team-nek van egy minimális hátranyúlása, ami nem olyan vészes, az ára pedig 8e körül mozog, szemben a syncros 13ezres árával, fsa-t meg sehol sem találtam.
tehát nagyvalószínûséggel meglett a befutó..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szerintem ez tök egyenes volt, legalábbis Thomsonon látom mi az a hátrahajlás, ezen csak most van de azt én csináltam rá (s nem szándékkal)

ok
akkor hátranyúló
ez az
Feltöltött kép

egyenes

http://fullspeedahea...es/SP_FR200.jpg

és akkor van a tomson hátrahajló ahol a csõ van "megtörve"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

abból van nem hátrahajló ?

Szerintem ez tök egyenes volt, legalábbis Thomsonon látom mi az a hátrahajlás, ezen csak most van de azt én csináltam rá (s nem szándékkal)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Richie comp vagy pro is létezik! Én egy compot nyúzok 2 éve, idén mondjuk meghajlott, de én 130kilóval nyomom, és nem kímélem!

abból van nem hátrahajló ?

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

30.9es méretben milyen hátranyúlás nélküli nyeregcsövet ajánlanátok, ami mondjuk nem thomson árban mozog. aktuális súly 66kiló, túra-am felhasználás, semmi keménykedés.
de hogy mégszûkebbre vegyem a kört, truva, syncros és fsa termékeket preferálnám..

Richie comp vagy pro is létezik! Én egy compot nyúzok 2 éve, idén mondjuk meghajlott, de én 130kilóval nyomom, és nem kímélem!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Esetleg Speci? :) Szintén 66 kg vagyok, hasonló felhasználási területen használom lassan két éve. Semmi gondom nem volt vele.

[IMG]http://kerekpar-outlet.hu/phpThumb.php?src=kepek/seatpost_pro_mtn.jpg[/IG]

ez hátranyúlás nélküli ? :)

amúgy Mof, abból a 3 ból amelyik a legolcsóbb vagy amelyik jobban tetszik...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

30.9es méretben milyen hátranyúlás nélküli nyeregcsövet ajánlanátok, ami mondjuk nem thomson árban mozog. aktuális súly 66kiló, túra-am felhasználás, semmi keménykedés.
de hogy mégszûkebbre vegyem a kört, truva, syncros és fsa termékeket preferálnám..

Esetleg Speci? :) Szintén 66 kg vagyok, hasonló felhasználási területen használom lassan két éve. Semmi gondom nem volt vele.

http://kerekpar-outl...ost_pro_mtn.jpg

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Nekem easton ec 70-es (karbon) nyeregcsövem van az alu tranceban. A külföldi fórumokon írt hibája miszerint szép lassan lejjebb csúszik nálam is jelentkezett :-( Próbálkoztam több mindennel, végül a vékony rétegben bezsírozás jött be. Nem az én ötletem volt, egy országútis bringástól kaptam az ötletet. Állítólag a nagyok is így csinálják.

Zsírt az alu-acél spontán korrózió miatt szokás beletenni, aluvázban (alu/karbon csõnél) SEMMI ÉRTELME, karbonban meg fõleg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Zsírt az alu-acél spontán korrózió miatt szokás beletenni, aluvázban (alu/karbon csõnél) SEMMI ÉRTELME, karbonban meg fõleg.

Meg nem árt a zsír, az elox alu és az eloxálatlan alu közé sem. Durva hangja tud lenni, ha mindkettõnek jó a megmunkálása.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)