Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ez a KCNC nyeregcsö megbizható e?
A megengedett sulyt nem haladom túl.

http://www.ftwbikes....o=termek&id=155

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Vki tudja, hogy milyen bilincs lehet ez?
Feltöltött kép

Szia,
Gyári Orbea. Létezik carbonból is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
woodman SL plus igen

hogy a sin mennyit bir arrol nincs informaciom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

igy mar jonak kell lenni. bocs hogy belenyullkaltam :)

szep a ket tarcsa [foleg az elso] de fajinabb lenne ha egyformak lennenek. ezen kivul masba nem tudok belekotni :)

ilyet tudok olcsoba ha kell, szolj

Feltöltött kép

Ez melyik verziója? A Post SL Plus? Meg mit jelent az olcsó?

Ja meg a legfontosabb. Ez a fajta sínrögzítõ mechanizmus ez mennyire bírja nehéz riderek alatt? Mert pl. kering egy fotó amin kcnc nyeregcsõ hasonló befogóval meg egy kiflire görbült titánpálcás slr van, ami nem jó jel.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Vki tudja, hogy milyen bilincs lehet ez?
Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, akkor most, hogy futottunk egy pár kört, a fenti kérdésemre még mindig várom a választ, illetve, ha valakinek van ilyen (andris?), akkor megmérhetné, hogy mennyi a hátranyúlása (bár nem tûnik soknak).

Feltöltött kép

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Világos. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Namostezt nem értem. Úgy tudom (ha tévedek javítsatok ki) hogy hajtáshatékonyság szempontjából jobb minél inkább a mono fölött csücsülni.

Én részemrõl a hajtáshatékonyság szempontjából az a legjobb, ami nekem a legjobb és nem az amit leírnak, a mostani nyeregcsövemmel teljesen hátul van a nyereg és még hátrébb kívánkozik, ezért szeretnék nagyobb hátranyúlást.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ha jól tudom, országútin hátrébb szokták rakni az ülést. Montinál, meg triatlonnál szokás az egyenes fejû nyeregcsõ.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Namostezt nem értem. Úgy tudom (ha tévedek javítsatok ki) hogy hajtáshatékonyság szempontjából jobb minél inkább a mono fölött csücsülni.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hártanyúlás miért annyira fontos?

"It's all about performance" :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hártanyúlás miért annyira fontos?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Lehet, hogy én keresgélek rosszul, de nem találok olyan elfogadható árú (mondjuk 10e alatt) nyeregcsövet, ami egy darabból van és tisztességes hátranyúlással rendelkezik (2,5-3 cm), 27,2 méretben. Az FSA K-Force stílusa nagyon tetszik, valami hasonló érdekelne, persze nem karbon.

Feltöltött kép

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
A címben szereplõ nyeregcsõrõl esetleg tudnátok valami mondani? Beállíthatóság fej kialakítás stb. Hátranyúlás nélküli nyeregcsövet keresek,27,2*400 eddig ezt találtam súly és ár arányban a legjobbnak.
A másik a B+ Direct, de az nehezebb (igaz olcsóbb is)
Illetve a Syncros Micro Adjust, de az meg kicsit drága most nekem.

Válaszokat elõre is köszönöm!
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Kárt nem teszel, de van apró...

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Ha nem teszek tul nagy kart azzal, hogy beirom ide, es valakit erdekel, van egy meg 1 napot sem elt Thomson Masterpiece 27.2 x 330mm meretben, eredeti Thomson tatyoban, szivaccsal, matricaval mindennel. Egyszer sem hasznalt!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Érdemes lenne-e lecserélnem a szükítõ+bikepositiv kétcsavaros kombót egy truvativ xr kétcsavaros nyeregcsõre? Igazából nincs problémám a bikepositive-val se, csak a truva az 30.9, szóval nem kéne szûkítõ.
mtbr fórumon eléggé lehúzták a truvativot :o

nekem is xr van nem panaszkodom rá.én egyel nagyobb méretet vettem leesztergáltattam a csõátmérõbõl és még igy is birja streeten az eséseket is.könnyen be lehet állítani.nekem bejött. majd lemérem hány gramm lett és leírom mik az eredeti adatai.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nemtom :D attól függ megveszem-e a truvát. súyban nem nyernék semmit, 307g az is.
megyek ma haza, majd megdumáljuk élõbe .)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
eladó? :icon_roll
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag