Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Érdekesség: https://s3.amazonaws....gif?1369250449 Bár nem tudom, ki áldozna be némi súlyt azok közül, akik idõfutamon is nyomulnak. Szóval szerintem alapvetõen marhaság az egész, bár talán fõleg hobbi bringásoknak - mint pl. én - érdekes lehet, ha fenn van egy könyöklõ is, mert nem kell újra tervezni miatta a gépet. (Ezzel együtt erõsen kétlem, hogy feltenném a biciklire :) )

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

mint tapasztaltad esetleg lecsúszik, vagy eltörik a váz, vagy ezek tetszõleges kombinációja

Boltban rakták bele, csak mikor kiszedtem, akkor láttam meg a ráírt méretet. Könnyebb embereknél gondolom nem okoz problémát.

sörösdoboz.

Igen, ez a B verzió :), de csak ha az egész vázba nyúló részt ki tudom tölteni.

bbb szerintem beszerezhetõ , és annyira nem puruttya (ok nyilván nem thomson)

Köszi, a Thomson-t annyira nem is erõltetném a kb. 100 dodós ára miatt.
Másik bringámban Syncros van, az nagyon bevált és ez a mostani rossz átmérõjû is az, szóval valami hasonlót keresek.

mod: közben találtam Ritchey-t, FSA-t (igaz, hogy eBay-en, de szerencsére nem vészes áron).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

31,4-es nyeregvázcsõbe 31,2-es nyeregcsövet beletenni mennyire gáz?
A 30,9-es vs. 30,6-tal volt tapasztalatom és ugyan nem lett baja a váznak, de rendszeresen lecsúszott alattam a nyereg, úgyhogy lecseréltem.
Normális minõségben nem igazán találni ezt a méretet és a szûkítõs megoldásokat is hanyagolnám egyelõre.

bbb szerintem beszerezhetõ , és annyira nem puruttya (ok nyilván nem thomson)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
sörösdoboz.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A 30,9-es vs. 30,6-tal volt tapasztalatom és ugyan nem lett baja a váznak, de rendszeresen lecsúszott alattam a nyereg, úgyhogy lecseréltem.
Normális minõségben nem igazán találni ezt a méretet és a szûkítõs megoldásokat is hanyagolnám egyelõre.

mint tapasztaltad esetleg lecsúszik, vagy eltörik a váz, vagy ezek tetszõleges kombinációja

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

az olcsok (RS01 es tarsai) azok tuti hogy Kalloy vagy JD/TranzX

a jobbakat is Taiwanon gyartjak, csak valoszinule azokat exkluziv licensz alapjan

Nekem van Deda stucnim, olcso kis valami de nagyon szep igenyes kidolgozasa es feluletkezelese van.

Köszi a választ.
A mostanit le kell cserélnem, mert a nyereg dõlését ennél a recézés miatt nem tudom rendesen beállítani.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Szerintem õk voltak:
FSA K-FORCE karbon kiegészítõ AKCIÓ -55% « kormányzás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
A hamisítvány amúgy külsõre lehet tökéletes de az anyag a lényeg. Lehet neked egy szép hamisítványod de egy stucninál vagy kormánynál már az életed múlhat ezen. Ez nagyon nem játék !
Kedvenc tesztem egy német Bike Magazin kormány és nyeregcsõ teszt. Iszonyatos különbségek vannak 2 termék erõssége, tartóssága közt és ez jórészt az anyagon - meg persze a feldolgozáson múlik. És azok mind eredeti, gyári termékek voltak a tesztben.

köszi

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Szerintem õk voltak:
FSA K-FORCE karbon kiegészítõ AKCIÓ -55% « kormányzás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
A hamisítvány amúgy külsõre lehet tökéletes de az anyag a lényeg. Lehet neked egy szép hamisítványod de egy stucninál vagy kormánynál már az életed múlhat ezen. Ez nagyon nem játék !
Kedvenc tesztem egy német Bike Magazin kormány és nyeregcsõ teszt. Iszonyatos különbségek vannak 2 termék erõssége, tartóssága közt és ez jórészt az anyagon - meg persze a feldolgozáson múlik. És azok mind eredeti, gyári termékek voltak a tesztben.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Már nem emlékszem, valamelyik Pesti kisebb üzlet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Márton
Nyugtatgatlak itt az apróban is hírhedettet (lehet most is) olyan bolt aki akciós 25e ft-os áron hirdette az Aliexpresses kormányt és nyeregcsövet. Ezt csak onnan tudom hogy még arra sem vette a fáradtságot hogy a szabvány kínai sárga csomagoló papírt és kemény szivacs fóliát arrébb tolja hogy ne látszódjék a képen.
Ergo ha nem adják oda az eredeti csomagolást 99.9% hogy kínai import 44e helyett 4-6e ért viszont a boltnak marad csekély minimum 300% haszna. + valószínûleg számlát sem ad.

sisqo
"Ilyen ritchey nyeregcsõ nincs. Bóvli. Haver vett olcsó fsa hamisítványt, olyan sorjás volt mint az állat."

lehet ilyen nincs azonban láttam már tökéletes hamisítványt is. kb ugyan ennyiért, mikor szereztünk egy eredetit is akkor a hamisat megjelöltük belül filcel és nem letehet megmondani a két új közül melyik a hamis ha nem jelöljük meg akkor nem tudtuk volna késõbb megállapítani. Tehát ebben is vannak kóklerek és ügyes hamisítók.

melyik bolt volt az?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Márton
Nyugtatgatlak itt az apróban is hírhedettet (lehet most is) olyan bolt aki akciós 25e ft-os áron hirdette az Aliexpresses kormányt és nyeregcsövet. Ezt csak onnan tudom hogy még arra sem vette a fáradtságot hogy a szabvány kínai sárga csomagoló papírt és kemény szivacs fóliát arrébb tolja hogy ne látszódjék a képen.
Ergo ha nem adják oda az eredeti csomagolást 99.9% hogy kínai import 44e helyett 4-6e ért viszont a boltnak marad csekély minimum 300% haszna. + valószínûleg számlát sem ad.

sisqo
"Ilyen ritchey nyeregcsõ nincs. Bóvli. Haver vett olcsó fsa hamisítványt, olyan sorjás volt mint az állat."

lehet ilyen nincs azonban láttam már tökéletes hamisítványt is. kb ugyan ennyiért, mikor szereztünk egy eredetit is akkor a hamisat megjelöltük belül filcel és nem letehet megmondani a két új közül melyik a hamis ha nem jelöljük meg akkor nem tudtuk volna késõbb megállapítani. Tehát ebben is vannak kóklerek és ügyes hamisítók.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ilyen ritchey nyeregcsõ nincs. Bóvli. Haver vett olcsó fsa hamisítványt, olyan sorjás volt mint az állat.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

nyugtató, hogy honnan szerezzünk Kalloy Uno árban Ritchey WCS-t..

free shipping 2012 New RITCHE Y WCS seatpost carbon fibre 3K bike seatpost bicycle seat post 27.2/30.8/31.6*350mm /400mm-in Bicycle Seat Post from Sports & Entertainment on Aliexpress.com

az ilyeneket miért akkor találja meg valaki mindig, mikor már vett boltban egy jó ajánlatnak tûnõ nyeregcsövet? :)

Nem mondom, hogy nem jön meg a cuccod de azért elég viccesen hangzik, hogy 6ezer Ft körül kapj egy WCS Carbon nyeregcsövet. Én hiszek a mesékben, de az tutti valami kínai hamisítvány lesz.
De ha rendelsz egyet, nagyot nem buksz rajta...
Inkább lottóz !
Marci

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
a bolt oda is adja a terméket, miután kifizetted :o

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

a jobbakat is Taiwanon gyartjak, csak valoszinule azokat exkluziv licensz alapjan

Nekem van Deda stucnim, olcso kis valami de nagyon szep igenyes kidolgozasa es feluletkezelese van.

nyugtató, hogy honnan szerezzünk Kalloy Uno árban Ritchey WCS-t..

free shipping 2012 New RITCHE Y WCS seatpost carbon fibre 3K bike seatpost bicycle seat post 27.2/30.8/31.6*350mm /400mm-in Bicycle Seat Post from Sports & Entertainment on Aliexpress.com

az ilyeneket miért akkor találja meg valaki mindig, mikor már vett boltban egy jó ajánlatnak tûnõ nyeregcsövet? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A Deda csövek címkézett valamik? Néztem párat az ebay-en, dizájnra szimpatikusak.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rothar

rothar

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Mindenkinek köszönöm a tanácsát, segítõ véleményét! :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ekkora sulyhoz en is inkabb egy Thomson Elite-t valasztanek, ebayrol lehet olcson venni alighasznalt peldanyokat peldaul. Jol nez ki, majerfaktor is megvan, es orok elet +2 napra meg van oldva a nyeregcso problema.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F