Lenne egy láma kérdésem.....
Milyen nyeregcsõbilincsméretek vannnak?
A Pyxis-emre kéne, a nyeregcsõ csövének átmérõje 32mm (nyeregcsõméret 27,2mm)
Ide írtam mert ez tünt a legmegfelelõbb topic-nak...
31,8 lesz az sztem...
Lenne egy láma kérdésem.....
Milyen nyeregcsõbilincsméretek vannnak?
A Pyxis-emre kéne, a nyeregcsõ csövének átmérõje 32mm (nyeregcsõméret 27,2mm)
Ide írtam mert ez tünt a legmegfelelõbb topic-nak...
Üdv!
Választásom a vetélytársakkal szemben (Truva XR, Altrix, Pro) az olcsó B+ "Directre" esett (3200 Ft). Jónak tûnik, sajnos azonban a tömege a katalógusban jelzett 275g-al szemben 320g.
Na nem baj még mindig könnyebb 30g-al mint a mostani...
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
a pro titán szinû 350mm-es 27.2esben 256 g
most vettem.
nagyon érdekes a fey rész hiper könnyû és ovális a csõ..viszont hátul a feyrésznél a bemarás nem valami szép, ill. bizalomgeryesztõ
igazából meg 250 körül.....legalábbis az enyémek..../mitttomén a tipus számát, nincs ráírva /ez elég komoly, fõleg, hogy elvben 220g a cucc...
ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....
90 alatt nem sûrûn......./olyan 86-88 lenne a verseny/ most meg ippeg 1-2 kilóval kikerültem a valamirevaló férfiember kategóriából /tudod mázsa alatt max karácsonyfadísz de nem ember :)/Mennyi a "tömeged"?
(nem akarok keresztbe tenni az üzletnek... csak halkan mondom, nekem mások a tapasztalataim...)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
azért ez lehet felelõtlen kijelentés volt
LOL, bár ez Tigger-re vonatkozott, de én 75 kilóval is BÁRMILYEN nyeregcsövet elhajlítok.
LOL, bár ez Tigger-re vonatkozott, de én 75 kilóval is BÁRMILYEN nyeregcsövet elhajlítok. És nem huppanok ám rá hirtelen, a legtöbb elhajlásom fáradásos jellegû volt. Sõt, úgy veszem észre, hogy könnyebb is elfárasztani a legtöbb csövet, mint hirtelen erõhatással kinyiffantani.
akkor lehet az vmi olcsóbb fajta volt, mert kidolgozása sztem teljesen jó.....szépség meg..............ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....
akkor lehet az vmi olcsóbb fajta volt, mert kidolgozása sztem teljesen jó.....szépség meg..............ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....Nekem egyszer volt Pazzazom, 3 napig kaptam cserecsõnek, nem rossz, erõs is, de ronda (a kidolgozástól kezdve...) nagyon a fejrész, nem tudtam megbarátkozni vele.