Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Lenne egy láma kérdésem.....

Milyen nyeregcsõbilincsméretek vannnak?
A Pyxis-emre kéne, a nyeregcsõ csövének átmérõje 32mm (nyeregcsõméret 27,2mm)

Ide írtam mert ez tünt a legmegfelelõbb topic-nak...:D

31,8 lesz az sztem... :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lenne egy láma kérdésem.....

Milyen nyeregcsõbilincsméretek vannnak?
A Pyxis-emre kéne, a nyeregcsõ csövének átmérõje 32mm (nyeregcsõméret 27,2mm)

Ide írtam mert ez tünt a legmegfelelõbb topic-nak...:D

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Az enyém 150mmre van kihúzva. Egyszer kölcsönadtam egy kislánynak, öt perc múlva az 50 kilójával elhajlította. Ez egy bikepositive volt durva falvastagsággal. Azóta wcsem van, arra már nagyon vigyázok. Viszont hajlítva még 2 évig használtam.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
gondolom 27.2 már nincs ggx ? :)

én meg probálok hozatni valami faszát amcsiból PIROSAT!! Ringle moby vagy USE a régi yo barát.
bár a titán szin is tetszik.
sõt ZOOM nak van mircroset nevü nyeregcsöve ami 220 g ! és tényleg fasza.
csak az is külföldön van, ide csak a szar zoomot hozzák
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Én sok variálás után végül remélhetõen egy jó hosszútávú megoldást választottam, elég elpusztíthatatlan darabnak tûnik, és a 265g-os súly is jó szerintem a 400-as hosszhoz...
Ha valaki még szeretne ilyet jó áron venni, annak ajánlom a Lurdy féle X-factor-t, a 30.8-as pl majdnem harmadáron van, bár már csak pár méret van...

---link---

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Üdv!

Választásom a vetélytársakkal szemben (Truva XR, Altrix, Pro) az olcsó B+ "Directre" esett (3200 Ft). Jónak tûnik, sajnos azonban a tömege a katalógusban jelzett 275g-al szemben 320g. :(
Na nem baj még mindig könnyebb 30g-al mint a mostani...

Én szintén most ruháztam be erre a darabra. És egy csöppet sem bánom a súlyát, mert amíg van rajtam kb 12 kiló súlyfölösleg, addig nehogy már az a plusz 60 gramm verjen oda ;)
Az elõzõ nyeregcsövem könnyû volt, egy év alatt elhajlott, elég durván. Ez ránézésre bizalomgerjesztõbbnek tûnik, és most jöttem rá, hogy ezzel a csõvel jobb lett a geometriája is a gépemnek. Az árát meg megérte, szerintem.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

a pro titán szinû 350mm-es 27.2esben 256 g
most vettem.
nagyon érdekes a fey rész hiper könnyû és ovális a csõ..viszont hátul a feyrésznél a bemarás nem valami szép, ill. bizalomgeryesztõ

nemtom, nekem is a kezembe akadt egy mult hét szombaton, szimpinek tûnt, súlyra meg végképp...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
a pro titán szinû 350mm-es 27.2esben 256 g
most vettem.
nagyon érdekes a fey rész hiper könnyû és ovális a csõ..viszont hátul a feyrésznél a bemarás nem valami szép, ill. bizalomgeryesztõ
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Üdv!

Választásom a vetélytársakkal szemben (Truva XR, Altrix, Pro) az olcsó B+ "Directre" esett (3200 Ft). Jónak tûnik, sajnos azonban a tömege a katalógusban jelzett 275g-al szemben 320g. :(
Na nem baj még mindig könnyebb 30g-al mint a mostani...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ez elég komoly, fõleg, hogy elvben 220g a cucc...

igazából meg 250 körül.....legalábbis az enyémek..../mitttomén a tipus számát, nincs ráírva /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....

ez elég komoly, fõleg, hogy elvben 220g a cucc...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mennyi a "tömeged"? :D
(nem akarok keresztbe tenni az üzletnek... :) csak halkan mondom, nekem mások a tapasztalataim...)

90 alatt nem sûrûn......./olyan 86-88 lenne a verseny/ most meg ippeg 1-2 kilóval kikerültem a valamirevaló férfiember kategóriából /tudod mázsa alatt max karácsonyfadísz de nem ember :)/

amúgy nem tom nekem a szkottot kivéve minden bringámban pazzaz csõ volt, tehát volt 27-es, 27,2-es most meg 30-as .....elég sok kilómétert kaptak, és soha semmi gáz nem volt velül...../pedig mikor a sárga cindert használtam abba még a 27-es csõ volt akkor még igencsak 115 voltam....../

mellesleg az én üzletemet ugyan nem rontod..nem én árolom, de még csak jutalékot sem kapok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nekem akkor hajlott el 2 üléscsövem (Trinity, IKE), amikor még nem volt SPD-m, és néha a lefeléken ráestem a nyeregre.
Aztán az Acor és a B+ már nem hajlott el, de nehéz volt.
A 964-es könnyû...majd kiderül.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

azért ez lehet felelõtlen kijelentés volt

Ennyire nem is olvastam nyitott szemmel... :D háttt... azért hoznak be érdekes gépeket a szervízbe... Van némelyikbe olyan nyeregcsõ, hogy kb egy súlyba van a teljes hátsó kerekemmel... Abba azért sok anyag van... Ugyhogy hajrá, elõ a BABOT, SPENÓTOT...!!!:paker::sztucce:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LOL, bár ez Tigger-re vonatkozott, de én 75 kilóval is BÁRMILYEN nyeregcsövet elhajlítok.

azért ez lehet felelõtlen kijelentés volt :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

LOL, bár ez Tigger-re vonatkozott, de én 75 kilóval is BÁRMILYEN nyeregcsövet elhajlítok. És nem huppanok ám rá hirtelen, a legtöbb elhajlásom fáradásos jellegû volt. Sõt, úgy veszem észre, hogy könnyebb is elfárasztani a legtöbb csövet, mint hirtelen erõhatással kinyiffantani.

Tény és való... Meg az se mindegy, mennyire van kihúzva... Meg ezeknél az új buzy átalakítós megoldások...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
LOL, bár ez Tigger-re vonatkozott, de én 75 kilóval is BÁRMILYEN nyeregcsövet elhajlítok. És nem huppanok ám rá hirtelen, a legtöbb elhajlásom fáradásos jellegû volt. Sõt, úgy veszem észre, hogy könnyebb is elfárasztani a legtöbb csövet, mint hirtelen erõhatással kinyiffantani.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

akkor lehet az vmi olcsóbb fajta volt, mert kidolgozása sztem teljesen jó.....szépség meg......:)........ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....

Mennyi a "tömeged"? :D
(nem akarok keresztbe tenni az üzletnek... :) csak halkan mondom, nekem mások a tapasztalataim...)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem egyszer volt Pazzazom, 3 napig kaptam cserecsõnek, nem rossz, erõs is, de ronda (a kidolgozástól kezdve...) nagyon a fejrész, nem tudtam megbarátkozni vele.

akkor lehet az vmi olcsóbb fajta volt, mert kidolgozása sztem teljesen jó.....szépség meg......:)........ha meg az én súlyomat bírja tartósan, má nem lehet gyenge....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem egyszer volt Pazzazom, 3 napig kaptam cserecsõnek, nem rossz, erõs is, de ronda (a kidolgozástól kezdve...) nagyon a fejrész, nem tudtam megbarátkozni vele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)