350-es sztem elég lesz.Sziasztok!
Lécci vki segitsen,Kona shred 07'es bicohoz kellene nyeregcsõ!de nem tudom h mekkroa kéne szval h milyen méretû!!!
amúgy 30,0 ha az átmérõ érdekel
350-es sztem elég lesz.Sziasztok!
Lécci vki segitsen,Kona shred 07'es bicohoz kellene nyeregcsõ!de nem tudom h mekkroa kéne szval h milyen méretû!!!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A sebesség mindent megold.
Az miért jó, hogy a Thomson csövek gyárilag hátracsoffadnak? Ez az amiért a Richey (és az összes íves fejkialakítású) is egy trágya konstrukció szvsz - ha hátrébb akarnék ülni, akkor hátrébb tenném a nyerget esetleg.
Nekem erre mindenhol azt mondták, hogy a polír/ezüst már nem divat.
A RooX és a Tune feje normális? Esteleg Oval, egy régebbi Campagnolo vagy Ringlé.27.2 polir nyeregcsövet keresek, nomális (minõségi!) fejkialakítással. nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!! (tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
27.2 polir nyeregcsövet keresek, normális (minõségi!) fejkialakítással.
nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!!
(tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)
A sebesség mindent megold.
Szasztok!Tudja valaki, hogy a merida kalahari 590es vázba milyen méretû nyeregcsõ kell?
van thomsonom, ismerem, köszimasterpiece nem olyan nehéz....
az meg lehet h neház, de nagyon sokáig nincsen gond elhajlással....és azt hallottam h a felületkezelése is idõtálló
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
27.2 polir nyeregcsövet keresek, nomális (minõségi!) fejkialakítással.
nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!!
(tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)
Az miért jó, hogy a Thomson csövek gyárilag hátracsoffadnak? Ez az amiért a Richey (és az összes íves fejkialakítású) is egy trágya konstrukció szvsz - ha hátrébb akarnék ülni, akkor hátrébb tenném a nyerget esetleg.
Az a "setback" változat. Az alap az egyenes.Az miért jó, hogy a Thomson csövek gyárilag hátracsoffadnak? Ez az amiért a Richey (és az összes íves fejkialakítású) is egy trágya konstrukció szvsz - ha hátrébb akarnék ülni, akkor hátrébb tenném a nyerget esetleg.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.