Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok!
Lécci vki segitsen,Kona shred 07'es bicohoz kellene nyeregcsõ!de nem tudom h mekkroa kéne szval h milyen méretû!!!

350-es sztem elég lesz.

amúgy 30,0 ha az átmérõ érdekel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

henryke07

henryke07

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!
Lécci vki segitsen,Kona shred 07'es bicohoz kellene nyeregcsõ!de nem tudom h mekkroa kéne szval h milyen méretû!!!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A Kockába lesz, rob? Ringlé Mobby Deuce, piros elox! ;) :P

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez tetszik:
http://bike-componen...s/big/18097.jpg

A sebesség mindent megold.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Az miért jó, hogy a Thomson csövek gyárilag hátracsoffadnak? Ez az amiért a Richey (és az összes íves fejkialakítású) is egy trágya konstrukció szvsz - ha hátrébb akarnék ülni, akkor hátrébb tenném a nyerget esetleg.

A hátracsoffadó ugyanannyit csoffad hátra mint egy íves fejkialakítású. Tehát ez egy sima íves fejkialakítású nyeregcsõnek felel meg, csak a thomson máshogy kivitelezi a hátrahajlást.

A setbackes csövet meg lehet fordítani (triatlonosoknak). ezt azért a hagyományos íves fejes nyeregcsöveknél nem szokták javasolni/hülyén nézne ki.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Nekem erre mindenhol azt mondták, hogy a polír/ezüst már nem divat.

Persze, mert ma még mindig a fekete az egyeduralkodó, és pont ezért kell néhány embernek nemfekete.

Amúgy enténél a pont: Campa

Még annyi, hogy nem tisztázódott le a postok alatt, hogy retrolook vagy "modern" kell, mert nem mindegy. Amúgy a campák nagyon szépek, de sztem ezek sem állnak meg 150g-nál.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

27.2 polir nyeregcsövet keresek, nomális (minõségi!) fejkialakítással. nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!! (tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)

A RooX és a Tune feje normális? Esteleg Oval, egy régebbi Campagnolo vagy Ringlé.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

27.2 polir nyeregcsövet keresek, normális (minõségi!) fejkialakítással.
nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!!
(tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)

Nekem erre mindenhol azt mondták, hogy a polír/ezüst már nem divat.
Normális fejkialakítás alatt mit értesz (pl kcnc vagy frm még belefér ebbe a kategóriába)?

A sebesség mindent megold.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Szasztok!Tudja valaki, hogy a merida kalahari 590es vázba milyen méretû nyeregcsõ kell?

580-ba 27,2 de tolómérõvel megméred és megtudod;)
www.sintesibikes.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

masterpiece nem olyan nehéz....

az meg lehet h neház, de nagyon sokáig nincsen gond elhajlással....és azt hallottam h a felületkezelése is idõtálló

van thomsonom, ismerem, köszi :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

27.2 polir nyeregcsövet keresek, nomális (minõségi!) fejkialakítással.
nem ezüstöt, hanem fényesre polírozottat keresek!!
(tudom, hogy van ultegra és dura-ace, de lehet, hogy valami más is érdekelne)

mult héten vettem egy szép kore lite 2-t apróból. szép fényes, súlya sem vészes (nekem).

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Az miért jó, hogy a Thomson csövek gyárilag hátracsoffadnak? Ez az amiért a Richey (és az összes íves fejkialakítású) is egy trágya konstrukció szvsz - ha hátrébb akarnék ülni, akkor hátrébb tenném a nyerget esetleg.

1. el tudok képzelni embert, akinek így kényelmes
2. design ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Az a "setback" változat. Az alap az egyenes.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Szasztok!Tudja valaki, hogy a merida kalahari 590es vázba milyen méretû nyeregcsõ kell?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Rob, fogsz egy tetszõleges nyeregcsövet és felpolíroz(tat)od.
Ez nem jó megoldás?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
USE alien esetleg?

habár lehet h csak ezüst van nem fényesre polírozott, de attól még szinte ugyanaz a hatás :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
masterpiece nem olyan nehéz....

az meg lehet h neház, de nagyon sokáig nincsen gond elhajlással....és azt hallottam h a felületkezelése is idõtálló

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a thomsonnal az a baj, hogy nehéz.
fura dolog, de a 27.2-es nehezebb, mint a 30.9-es....
valami sub150g kellene. ilyen road style.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Szerintem az sem polír....

Már hogy ne lenne:)

Feltöltött kép