Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

még mindig nem nagyon látom értelmét a cuccnak

nekem sem fogják megmagyarázni..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
még mindig nem nagyon látom értelmét a cuccnak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem vágom fejbõl az árát, de kb a hasonló termékek áráért lesz kapható. annyi különbséggel, hogy a speci nem 2 állású hanem 3.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ezeknek az állíthatós nyeregcsövek "becsúszóinak" miért van olyan színük mint a telókénak? Talán rugóznak is valamennyit? Vagy csak dizájn?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a jobb fajták nem nagyon vannak 40-50 alatt

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha emberi áron lesz, akkor elõbb utóbb én is beruháznék egy ilyenbe.. mondjuk gyanítom, hogy utóbb :D (5éves terv:D)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Én kérdezném - az ára mellett persze -, az állítható nyeregcsõ gyakorlati hasznát. Miben segít Nekem terepen? Sejtésem van, de inkább a hozzáértõbbeket kérdezem.

Középhegységben látom az elönyeit. Gyakran változó szintkülömbség tehnikás terepen.
Eddig csak egy pár cég forgalmatza öket, de lassan beindul a piac = olcsóbak, könnyebek lettek. A Speci kb. 420gr lessz, ami számomra elfogadható.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
kormányról tudod a nyeregmagasságot (táv)állítani. tehát jön a meredek/technikás lefelé-->nyereg letol. mindezt menet közben, megállás-állítgatás nélkül.
cserébe nem könnyû :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

vario nyeregcsövek közül ez a Speci érdekelne.
@rob az ára hol fog mozogni?
http://mos.bikeradar...Post-798-99.jpg

Én kérdezném - az ára mellett persze -, az állítható nyeregcsõ gyakorlati hasznát. Miben segít Nekem terepen? Sejtésem van, de inkább a hozzáértõbbeket kérdezem.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
vario nyeregcsövek közül ez a Speci érdekelne.
@rob az ára hol fog mozogni?
http://mos.bikeradar...Post-798-99.jpg

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Kala, milyen 25.4-es jóféle nyeregcsövekrõl tudol? Érdekelne kisbicóba.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob, nem tudod véletlenül, az a csõ létezik 27.0mm átmérõvel?
Mintha láttam volna valami tecdocban, de nem emlékszem hol...

utána kell kérdezzek, mert a 2008-as katalógusban csak 1 méret szerepel...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

megtaláltam a langsterembe való tökéletes nyeregcsövet.
nem is kellett messze mennem :D

Feltöltött kép

shimano ultegra sp-6600

Rob, nem tudod véletlenül, az a csõ létezik 27.0mm átmérõvel?
Mintha láttam volna valami tecdocban, de nem emlékszem hol...

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Authorod van? :)

B+ biztos van ilyen, de az tényleg nem az, amivel villantani lehet, de én pl. ilyennel járok.
Vagy vehetsz betétet a vázadba, 25.4-es méretben nagyobb a választék drágább nyeregcsövekbõl is.
Esetleg tudok egy helyet, ahol van 26.8-as használt Ritchey WCS 7000-ért, ha érdekel, küldj privát. B+ biztos van a Hugoban BPen, én is ott vettem.

Kona ;)

A WCS nem hangzik rosszul, de nem igazán felel meg a felhasználási területnek. Még Syncros-t néztem, rendelésre elvileg hozzá lehet jutni, lehet hogy az lesz belõle. Esetleg CRC, nemtudom.
Köszönöm a segítséget! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megtaláltam a langsterembe való tökéletes nyeregcsövet.
nem is kellett messze mennem :D

Feltöltött kép

shimano ultegra sp-6600

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Tig, nálatok van 3 db rf prodigy... viszont az meg asszem nem épp 7-8000 huf de lehet az egyik pazzaz is olyan

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Authorod van? :)

B+ biztos van ilyen, de az tényleg nem az, amivel villantani lehet, de én pl. ilyennel járok.
Vagy vehetsz betétet a vázadba, 25.4-es méretben nagyobb a választék drágább nyeregcsövekbõl is.
Esetleg tudok egy helyet, ahol van 26.8-as használt Ritchey WCS 7000-ért, ha érdekel, küldj privát. B+ biztos van a Hugoban BPen, én is ott vettem.

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Ahogy nézem a forgalmazó honlapját, a BBB-bõl is a 27.2-es a legkisebb :-/
Elõször RF volt a kiszemelt, de természetesen pont a 26.8-as a nem akciós, 10+ ezret pedig nem adnék ki érte. Azért köszönöm! :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Legyetek szívesek ajálnjatok 26.8-as méretben, maximum 7-8000 Ft-os árig nyeregcsövet, mert sajnos én nem találok ilyen méretben semmit a filléres kategórián kívül. :(
Én vagyok béna, vagy tényleg ennyire lehetetlen itthon beszerezni valami tisztességes darabot ebbõl a méretbõl? :(

nem túl gyakori, kb BBB-t tudsz venni ami nem nagyon gagyi

csomó normális gyártónak nincs is ilyen méretben, Ricsit nem hozza a magyar forgalmazó. thomsont tudsz rendelni, de az meg nem olcsó, meg RF lehet hasonló árban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Legyetek szívesek ajálnjatok 26.8-as méretben, maximum 7-8000 Ft-os árig nyeregcsövet, mert sajnos én nem találok ilyen méretben semmit a filléres kategórián kívül. :(
Én vagyok béna, vagy tényleg ennyire lehetetlen itthon beszerezni valami tisztességes darabot ebbõl a méretbõl? :(