a kerdest 100%-ban megvalaszoltam.
az indoklast atpasszolom neked!
Szaktudás híján megindokolom, hozzád hasonlóan én is röviden. Ennyi pénzért már a márkásabb márkák között kell(ene) nézegetni.
a kerdest 100%-ban megvalaszoltam.
az indoklast atpasszolom neked!
regi/hibas agyvaltokat veszek.
nem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Egy pontosan megmunkált váz nem bántja a nyeregcsövet. Meg lehet nézni a 9-10 éve használt nyeregcsövem, milliószor volt kivéve de gyönyörû állapotban van. 2002es Magellán váz, lazán, finoman megy bele a nyeregcsõ. Haver Cannondale vázába is nagyon szépen megy a nyeregcsõ.Ha sokat húzgálják, ígyis úgyis összekarcolódik elõbb utóbb.
Ridley Noah Fast
Nekem egyedül a 30 éves országúti vázam olyan, hogy rendesen passzol bele a nyeregcsõ.
Az utóbbi 5 váz, ami eszembe jut, mindegyikbe simán beleesett a nyeregcsõ (30-tól 150 ezer forintig bezárólag).
Szerintem már ezzel simán össze lehet karcolni.
Aztán az egyik acélvázam nyeregcsõ hasítéka sorjás volt, és minden meghúzáskor belemart a puha nyeregcsõbe.
A mostani aluvázamba is sörösdobozzal van belerakva. Így nem karcolja össze, de nem egy esztétikus dolog.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Ki, hogy szokta megoldani, hogy ne karcolódjon a nyeregcsõ? Az említett fogkrém vagy zsír erre is megoldást jelent? Vagy ne állítgassa az ember?