Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy, tehát azt állítod, hogy 6 db jegy a kezedben van, s további 5 lesz a nap folyamán?! Biztos, hogy a NWD6 bemutatójára szólnak? És Pécsen? Akor megvan? És jut nekem is? Meg Atusnak is? Mert õ is kért ám jegyet a NWD6 bemutatójára, Pécsen... :D

Baszki, még egy meber kéne paintballozni, mert 9-en vagyunk. Senkinek nincs kedve? Vagy nem tud valakit, akinek van?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi, vegyél Coilert! Az szép.
Én támogatom az ötletet! Na azért nem anyagilag!

A jegyekrõl meg már szakadjatok le, nem hiszem el, hogy ilyen kurva nehéz lenne azokat beszerezni, hogy itt tépjétek a szátokat rajta egy hétig, makik!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na van 6db jegy. Ennyi volt a boltban. Délután 5kor megyek a többiért.
És az Apollóban kell tudniuk jegyet adni, ugyanis ez sima nyomtatott jegy, semmi különlegesség.
Meg lehet venni Coiler vázat 169e-ért. Kicsit el vagyok bizonytalanodva. Már-már vettem új fényképezõgépet, erre jönnek ezzel az akcióval... Francba. És még a váz szine is menne a Chris King kormánycsapágyamhoz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Anyám hogy van...?!?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök:
Anyádnak is kell??? Bazzeg. Mindjárt megyek oda is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
3 EMBER!!! :D

Tomy: hétfõ van, ha nem aludtam át... Most már van 11 jegy? :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én sem értettem igazán a dolgot... Na akkor ma majd még benézek.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Én próbáltam jegyet venni a moziban, de a csajszi aszonta, hogy nem tud adni, csak felírni tudja, és majd vetítés elõtt át tudom venni, vagy valami ilyesmi.

??? Vmi félreértés lehetett...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Móning!

Ha senki semmire nem hajlandó, akkor lehet, hogy csatlakoznék, mert kéne még 3 ember a paintball-hoz. JELENTKEZZEN 3 EMBER MOST GYORSAN A MAI PAINTPALLHOZ!!! MErt vagyunk mi 4-en, meg még egy srác. Basszameg, hogy lehet, hogy visszamondják 11-en?! A buzik. Nem tom kik ezek, de rühellem õket! 5-en nem érdemes menni sztem. Akkor vagy halasztjuk, vagy nem tom. De most idõm is van rá, jó is a hõfok, kedvem is van, Ti is ráértek, meg már rákészültem. Segítsetek még keríteni pár embert...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hella Bogarak ;) ...

Faszomnak írtok ennyi posztot ... már most jojózik a szemem.

Én próbáltam jegyet venni a moziban, de a csajszi aszonta, hogy nem tud adni, csak felírni tudja, és majd vetítés elõtt át tudom venni, vagy valami ilyesmi.

Jó volt látni tennap a tekerõs brigádot... csak lassúak vagytok ;) .

dnl:
Téged is láttunk tennap, Állatkert után, torony felé nyomattad.

Tegnap nyomtunk egy 4 órás túrát Vikivel. Nagyon jó volt. Nagy-Tubesen annyian voltak, azt hittem valami megasztár koncert van.

HA délután elmennek a felhõk, kisüt a nap, melegebb lesz, és idõben végzek, akkor gyorsan megyek egyet országúton az új vállammal :afro: ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy: én voltam... :D

Márió! Ha nem én lettem volna, illetve nem Te, akkor laposra vertelek volna!!! Azonnali hatájjal (nem tom milyen jé/lyé) le kell szoknod errõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedden buli!

És bringázzunk!

És böööööö... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
666napos a tevém:)

okés akor nem szoltam!!!

volt próba,jóó volt,be is rekedtem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nebasszátok fel az agyam! Megbeszéltük, hogy hétfõn bemegyek a Pedálba, és megpróbálok 11 jegyet venni. De ki a fene aludta el annyira az agyát, hogy azt képzeli, hogy elmúlt már hétfõ???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
énis szeretnék veletek egy múvizni, tehát ha jegyvétel van énis kérek szépen.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah kokkancsot,majdnem elcsaptam alagutnál :)

jegyet azt jó lenne megdumálni,mert tényleg eccere kéne beüli
vagy akor mostmár ne vegyünk jegyet az elsõre,hanem üljön mindneki be a késöbbire
ha lessz...

tomi ha kollektiv jegyet veszeél,kérlek nekem is vedd meg..

http://www.pecstv.hu/hir.tv?hid=11833

kiskaresszel voltunk csak egy tornyot,nem votl nagy szám,de jó volt
asszem kéne egy nagyobb villa,meg egy ebbe való hoszú tag...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd lemérem. Csak most nem bírok megmozdulni... :D Amúgy nekem is az az agyam van, ami a tatonkába vót', mert azt át lehetett alakítani rendes villába, és ugye az is keskenyebb. Két sima kis "gyûrû". Nekem arany színû. Nagyon üt. ÉS 1000Ft volt. :D

Reggel mentem Csikóval kibaszni két fát FaddDomboriba. Egy idióta, segghülye pasasnak melóztunk, aki mellesleg azt hitte, hogy még poénos is, de annyira sötét volt, hogy bööö. Aztán át akart vágni minket egy 5-össel. De résen voltunk. Aztán haza és 34 perc alatt kiértem Magyarlukafára. (Szigetvártól északra 17km.) Oda jöhettél volna Zapat. Kirva jót rallyztam. Semmi necces szitu, de azért nem kevés idõt töltöttem a szmbejövõ sávban... :D

Így viszont elmarad a mai ride. És szünetem van egész héten, szal megyek szívesen bármikor bárkivel. Akár hajnalban, akár éjszaka... Csak menjünk! Délelött, délután, kicsit nagyot...

És még mindig nincs jegyünk! Mi lesz? Tomy, megvan a 11? Vagy magunknak?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
én hamarosan.!! mondjuk 2

Mário:kösz az infot, felhivom a Danit.
És azt esetleg tudja valaki hogy a mostani átütõs villák milyen szélesek (nem találom a tolómérõmet.!!!!!!!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akor mi legyen ma!?
kire mikor indulna?!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
énmeg tegnap du- 3órai keléssel, aztán este 10órás fekvéssel felébredtem most...
picsába.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ehh.
van melegvíz!!!

megfejtettük az egész tönkremenés folyamát a Tibivel és kurva jó volt...

asszem én reggel alszok.

Aktuális civil