Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem van sok jegyem.
És mind a 19:00-s elõadásra.
13db.
Zap 2
Emil 1
Magoo 2
Márió 1
Tibi 1
kölyök 2
Nekem 2
LL 1
És még van 1db tartalékba! Ha jól számolok... De most ittam lefekvés elõtti sört, szóval bármi lehet.
Shoshi family vesz magának jegyet, mert azt mondták, meg PGék is külön utakon járnak.
A pestiek meg pesten nézik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ákos: én igénybe venném ezt a kerékpárt felcipelni hozzád mókát!
feltéve, ha lesz jegyem, mert ezirányban még mindig nem vagyok tiszta.. :rolleyes:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha jó lehet a lüdözés...
képek alapján,nagyon elmentem volna...

kokka,lehet hogy boxxerem lesz:)
unom már a fecskét,külömben is elöl szorít

Tomi,helyszinen vagy elöbb jegyezzünk?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ja, szerintem is Bojler. Meg egy fotómasin jövõ héten. ;)
add el a kocsid.. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha lesz éccakai, akkor +1 drótszamárt elhelyeznék. Kurva motívált vagyok, de nem túl erkölcsös. A lovam viszont nem zokott a szoba közepére szarni. Belefér?!?! :D

És jó lenne eldönteni, hogy akkor pia, vagy gépek. Lehet, hogy akkor lehetne csajozós-bebaszós dolog, ha már jönnek és hajlandóak megnézni, aztán pölö másnap éccakai... Na?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Öööööö, én jelentkeznék elõzetesen, de a papírmunkát ugye ráérek késõbb intézni?

Éjszakai? Hát igen az nem kérdés, hogy kell. A hogyant még kitaláljuk, vagy megnézzük a 9es filmet is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyonkurvajó volt!!! Csak húzós a dolog. Én nem lõttem sokat és így sem volt olcsó. Zsoló többet lõtt :D neki fõleg nem volt olcsóbb. De ha már megy az ember, akkor érezze magát jól és játszon kedvére. Ha eltalálnak, nem kellemes, de nem par. Zsolónak fáj a hasa, mert leadtam rá egy sorozatot tévesen és semmi sem védte. Talán túléli. engem lõttek fejbe is, nem kellemes, de azért a fájdalmas dolgoktól messze van. Mondjuk egyszer rendesen megsorozták a lábam és nem nagy szerencsémre épp legugoltam ---> az egyik bizony "megcsípte" a micsodám. Na a már cikibb. Megyek is ki, erre mondják, hogy nincs találatom felsõtesten... Ja, mondom ott nincs, de máshol van... :D

Valszeg nem fogok menni túl sûrûn, de nagy élmény volt! Sztem ritkán, de akkor nagyon dolog lesz belõle...

TOMY!!! COILERT VEGYÉL!!! És kössz a jegyeket! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Halflife móka jó volt, sok volt, István aknánál volt, az fáj, ha futás közben elesel, ha meglõnek az is, de jó.
Ipari volt a törmelékek között kommandózni.

Tomi: király vagy! Bringákat limitált mennyiségben fel lehet hozzám hozni, jelentkezzen akinek ilyen szolgáltatás kell, erkölcsivel, önéletrajzzal, motivációs levéllel.

Éjszakai nem kérdéses, ha mindenki csajjal jön? Vagy bebaszunk és utána megyünk hajnali egykor? Tõlem... :D

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Fényképezõ. Bár az is olcsóbb lesz pár hónap múlva sztem. Jó az a gép. És Intense Uzzi VPX.

Intense Uzz Vpx az álom bringám narancssárgában!!!!

Zsolo,kokk,zap meg aki volt paintballozni: milyen volt,mennyi,hol,nagyon faj, hogy ha meglõnek vagy csak kicsit?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
zsolo:
Nem is a kicsiket akarjuk szopatni... :D
Meg különben is én komoly ember vagyok nem szoktam viccelõdni! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Mi is elvileg most megyünk péjnbólozni, bár én lehet nem érek rá. Melyik pályán voltatok? Õk(talán én is) a szajki pályára mennek, bár nem hiszem, hogy ne lenne igényesebb hely errefele, úgyhogy biztos nem ott voltatok. Fájós buli lesz, de azért na;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Megvolt a játékháború. Volt néhány szép fejlövés ;)

A mozival nem illik sz*p@tni a kisebbeket, vetítés csak az Apolloban lesz!

KisShoshi és NagyShoshi Indián üdvözöl benneteket.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivel a fakker árlistájában van 7.875x2.0-ás DHX 5.0 tag, ezért vagy olyat adnak, vagy egy DeeLux DHX 4.0 tagját vágják hozzám. Nekem mindegy...

Én már nem tudom kinek, hol van a jegye, és melyik kié. Aki ad nekem 100000 forintot, vagy 500$-t, az kap jegyet tõlem.
Fekete bõrjakó, és a vastag aranyláncról fel lehet majd ismerni. Ott leszek a Kazinczy utca sarkán a butikoknál az árnyékban.

Bringákat hova lehet majd rakni? El akarok majd adni néhányat azokból is, mert a csicskások összelopnak majd addig párat. Szóval kérjetek anyutól sok pénzt, ha bringára nem ad, mondjátok, hogy a csajotok gyereket vár, és kell a szülész teamnek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja még annyit, hogy vettem még jegyeket. Van nálam 13db jegy. Mert szóltak még emberek, hogy kell. De nekik már csak a vászon mögé jutott, de azért õk is fogják hallani André lánccsörgését...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a dhx 5.0 vszont csak ebben méretekben van:7.875*2,25 ;8,5*2,5;8,75*2,75; nagyobbakt meg nem írom már...
vanilla r ami gyárilag van benne az pedig :6,5*1,5;7,875*2,0

szóval nem tudom hogy ez igy okés-e?
mert a fox honlap szerint a 7,875 szemtávú tagnak dhx esetén 2,25" az utja...
figyelj arra hogy teljes bemozgáskor ne érjen bele a kerék a nyeregbe

az ugye azt jelenti hogy valakinél az én jegyem is ott van...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Coiler:
Fox Vanilla R 7.875/2.0
Coiler DeeLux:
Fox DHX 4.0 7.875 x 2.0
Meg még van ilyen DHX is a Fakker árlistájában:
Rugóstag 05 Dhx 5.0 7.875 X 2.00

Aztat mondták, hogy nem tudják adhatják-e 20e-ért a jobb tagot. Mert kb. 30-35e a különbség. (Ugyebár a DHX 4.0 nincs árlistában, csak a DHX 5.0, és az 35e-el drágább)
Namármost 10e-et igazán elengehetnének nekem, vagy Authort veszek...

De majd meglássuk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát az lehet...
arra végképp nem gondoltam hogy mekkora kéne bele...
Fox Vanilla R 7.875/2.0
ebböl arra következtetek hogy 2"az utja,ami azt takarja hogy 200as a tag...
és 6" utja van

dhx vszont csak ebben méretekben van:7.875*2,25 ;8,5*2,5;8,75*2,75; nagyobbakt meg nem írom már
vanilla ami gyárilag van benne az pedig :6,5*1,5;7,875*2,0
szóval a dhx meg a vanilla van egy méretben de eltõrõ úthoszal,konaknak meg volt párszor oylan dolga hogy belever a nyeregbe...
forumon is volt valaki.
aki igy járt

nah remélem segítettem

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csak mondjuk a Coiler-be tuti nem kell ilyen hosszú tag...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=55813
erre emlékeztem assze,tuti hogy eladja...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na de hol van hirdetve az a tag, mert én nem nagyon találom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök