Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. október 23. - 02:00

akkor is cask bazdmeg...
host hallom hogy holnap próbálunk 4-6ig...
szóval én max fél4 ig le kell érnem..
szóvalminél hamraább mennék,de ha más nem egy tornyot mindenképp
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. október 23. - 01:02

a cannondales Danit kérdezd,neki volt a tato villa mostanábnan,asszem 100as távolságot magyarázott,aztán elvileg megvan neki az esztergáltatott "távtartó".Beszélj vele20/2057664 a száma asszem.
olnap akor msnen megdumáljuk hogy mi legyen,kormánycsapágyat megcsináltam.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. október 22. - 22:14

Írta 2005. október 22. - 22:08

']
apropó linkeltem pár képet a képes topicba sztem nézzétek meg. fõleg fiatalbbaknak ajánlom(pölö:bq, etc)
Hmm nem rosszak, de...

Most már értem

Írta 2005. október 22. - 21:11

én meg a pécsi topicot olvasom:p de elvileg kibékültünk és ez jóJól elküldtétek a kis majmokat a picsába, hehhe.!
apropó linkeltem pár képet a képes topicba sztem nézzétek meg. fõleg fiatalbbaknak ajánlom(pölö:bq, etc)
Írta 2005. október 22. - 20:09

és képzeljétek a telót se tudtam berakni, mert a csapágy vázban lévõ alsó perselyébe nem fér bele a supernova nyakán található erõsítés, mely kivürõl vastagítja a nyakat... beszarás. semmi sem szabványos semmivel ezen a bringán.
Írta 2005. október 22. - 19:19

Formula tárcsa régifajta 185ös volt (98IS, meg Evolutione) az újakat nem vágom már, szerintem bizos van ehhez a B4hez, meg nemtom még mi van 200as. De www.formula-brake.it
Holnap: hát szerintem nagyon fasza idõ lesz, én ha felkelek, utána szívesen megyek tekeregni, kintülni, Márió gyere majd MSN re, elmehetünk elõbb valamerre, Nagytubes, ilyesmi, a bandához meg csatlakozunk Mandulásnál 2-3 között, amikor...
Meg ha valakinek van kedve ugorjon fel, Tibi jön 23:00-kor kazán elektronikát szerelni...

Aktuális civil
Írta 2005. október 22. - 18:40

Holnap 2 nekem is jó lenne (bár most hogy végiggondolom, lehet hogy korábban).
Kérdés mindenkihez (de asszem Zap lesz az emberem).
1. Milyen szélesek a régebbi falytájú átütõs agyak (mint például a Formula, és gondolom a Tatonka is ilyen lehetett)?
2. Van-e esetleg valakinek átalakítója ilyen régi szabványos agy, és új szabványos (szélesebb) teló között.
3. Esetleg 200mm formula tárcsa (vagy hogy is van ez, abból csak 190es van).
Milyen volt a film tegnap?
Tomy, küldök privit.
Írta 2005. október 22. - 17:03

MA voltam Harkányba, Villányba, kisütött a nap és jó volt!

Holnap melózok, olyan 1 körül, max fél 2-kor érek haza. Utána lehet, hogy rideolnék egyet. Vagy max elmentek kerülõre és mikor jöttök visszafelé, én Remeténél becsatlakozok, vagy ilyesmi... Na, majd még egyeztetés!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. október 22. - 15:55

Kokk: beleolvastam a Baranya topcba.

ha ilyen nagy sértõdés van, esetleg a Livestrong karkötõt is bevállalom, és nemm kell találkoznotok.! ugyis jöv9k még neked 500 HUFal.
Írta 2005. október 22. - 15:45

A supernovárol beszélek, azt mondtam igaz.?
A kenéshez van Manitou zsirom, de a csillapításhoz nem tudom pontosan milyen olaj kell. Matyi 5-üsre tippelt, merthogy általában ez kell a Manitoukhoz. Csak ugye eze egy régi modell meg minden (egyébként belül semmivel sem bonyolultabb mint Sherman-om, pedig mondenhol azt hallottam h olyan durva h nem is szabad szétszedni laikusnak).
Gondoltam Iljiscs tudja, elvégre neki is volt ilyen.
beprobálhatod a teleszkóp topicba is, hátha..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 22. - 15:41

A kenéshez van Manitou zsirom, de a csillapításhoz nem tudom pontosan milyen olaj kell. Matyi 5-üsre tippelt, merthogy általában ez kell a Manitoukhoz. Csak ugye eze egy régi modell meg minden (egyébként belül semmivel sem bonyolultabb mint Sherman-om, pedig mondenhol azt hallottam h olyan durva h nem is szabad szétszedni laikusnak).
Gondoltam Iljiscs tudja, elvégre neki is volt ilyen.
Írta 2005. október 22. - 15:25

nah holanap vagy ebéd után kéne menni,vagy korán,de akor egész nap tekereghetünk
nekem asszem bármeljik jó lessz
nem zsér van a telóban?de keversj manitú zsírt emg olajat össze ,ne fojjjon,hanem cask kicsit legyen higabb mint simán a zsír!!
az ugy elvileg jobb lesz
üdv
Írta 2005. október 22. - 15:19

Ki tudja milyen olaj kell Bandi Supernovájába? Iljics netezik hétévégén, vajon lehet irni neki privit (de kibaszottul utálom ezt a szót).
És a legfontosabb:
Sinka Zolinak is most van szülrtésnepja : kívánjon neki is mindenki legakább kétszer boldog szuletésnapot, jo.??
Írta 2005. október 22. - 14:16

És felállt amikor tekertél?
Na azért ne értsük félre, mert akkor állt fel amikor ma felkeltem

márió: köcce
Írta 2005. október 22. - 13:11

mai ride asszem elmerad,de holnap egy sarazás!?
nem tudom hogy lesz idõm,mert elmaradt a jó idõ és jött pár kidolgozni való ujabb tételem...
bq: hát ez remek
Írta 2005. október 22. - 13:07

Írta 2005. október 22. - 12:57

Írta 2005. október 22. - 00:30

Írta 2005. október 22. - 00:00

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda