holnap (pentek) mateval fel4 tol raarunk tekerni, ki jon.?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. április 01. - 11:23

Írta 2004. április 01. - 09:33

Márió: A kéttányér + rockring + elsõváltó kiválóan mûködik. Csak újak legyenek a tányérok, meg a lánc 
Ha Chainállatot raksz fel, nem fox tudni váltani elõl. És akkó lõttek a jó kis Jakab hegy túráknak.
A Trek emeltláncvillás? Me akkor nehéz lesz valami jót kitalálni. Nekem is ez a bajom, de eddig feszítõ nélkül is profin mûködik.
Ja, meg azt a Saintet gondold meg...

Ha Chainállatot raksz fel, nem fox tudni váltani elõl. És akkó lõttek a jó kis Jakab hegy túráknak.
A Trek emeltláncvillás? Me akkor nehéz lesz valami jót kitalálni. Nekem is ez a bajom, de eddig feszítõ nélkül is profin mûködik.
Ja, meg azt a Saintet gondold meg...
Írta 2004. március 31. - 19:47

megelöztek 
énis beakartam rakni a hirdetést csak lusta voltam ;D
Amúgy Márió nem értelek olcsó féket akarsz, aztán most meg Siant? ;D
Saint kar nincs...
a váltó meg szerintem megfogja a láncod, bár majd az okosabbak megmondják
Ha mégis Diatech lesz, akkor se aggodj, egyrészt az átlag ember látja, hogy jajjde szép csillog a tárcsa, másrészt meg még ha nemis Hayes pl. akkoris dicsérték is itt a forumón egy páran, szal... :

énis beakartam rakni a hirdetést csak lusta voltam ;D
Amúgy Márió nem értelek olcsó féket akarsz, aztán most meg Siant? ;D
Saint kar nincs...
a váltó meg szerintem megfogja a láncod, bár majd az okosabbak megmondják

Ha mégis Diatech lesz, akkor se aggodj, egyrészt az átlag ember látja, hogy jajjde szép csillog a tárcsa, másrészt meg még ha nemis Hayes pl. akkoris dicsérték is itt a forumón egy páran, szal... :

Írta 2004. március 31. - 19:21

Hú kedves emberek!
Jaj Dnl köszi,tõle vettem a vázat is!!Majd írok neki!
Bármikor gyere tárt karokkal várunk!!(kutya meg én)
Csak egyet csörgess-Kaputelefonra kivagyok írva-
Láttam ma élõben a Yetit.hát.nem gyenge.Gyönyörû az a váz!!Nem ûvõltí hogy mien brutális,anyámkinnya,kakadukenõcs!Hanem finoman"visszafogott"!Na szóval teccik.Nagyon.
Ja Zap,lessz bukóm!
Tárcsafékbõl saint re gondoltam.(mien szerényen)mert ugy hogy csak a féktestet aztán szerezni fékkart+vezetéket+tárcsát!!Ez oké igy nem?mennyi körül van a kar+vezeték?!
De nekem kéne,a láncfeszitõ is,meg a rokring,me nagyon teccik(vicc)mert szerintem nem tartja meg a láncot csak a váltó! ???és olyan kéttányér+rock ring ben gondolkodom és hogy ne legyen eccerû kéne egy (Roox nál láttam a chaindog?ami csak alul egy görgõ)láncfesz is.Létezik ilyen barátnõm képen mutatta!!
ebben kéne sgíteni.
tárcsa meg lehet diatech anchor lesssz :-[ :-X
:-*
Ja Tom írd meg a számod!!és akkor holnap viszem a dvdt!!
Jaj Dnl köszi,tõle vettem a vázat is!!Majd írok neki!
Bármikor gyere tárt karokkal várunk!!(kutya meg én)
Csak egyet csörgess-Kaputelefonra kivagyok írva-
Láttam ma élõben a Yetit.hát.nem gyenge.Gyönyörû az a váz!!Nem ûvõltí hogy mien brutális,anyámkinnya,kakadukenõcs!Hanem finoman"visszafogott"!Na szóval teccik.Nagyon.
Ja Zap,lessz bukóm!

Tárcsafékbõl saint re gondoltam.(mien szerényen)mert ugy hogy csak a féktestet aztán szerezni fékkart+vezetéket+tárcsát!!Ez oké igy nem?mennyi körül van a kar+vezeték?!
De nekem kéne,a láncfeszitõ is,meg a rokring,me nagyon teccik(vicc)mert szerintem nem tartja meg a láncot csak a váltó! ???és olyan kéttányér+rock ring ben gondolkodom és hogy ne legyen eccerû kéne egy (Roox nál láttam a chaindog?ami csak alul egy görgõ)láncfesz is.Létezik ilyen barátnõm képen mutatta!!
ebben kéne sgíteni.
tárcsa meg lehet diatech anchor lesssz :-[ :-X
:-*
Ja Tom írd meg a számod!!és akkor holnap viszem a dvdt!!
Írta 2004. március 31. - 17:04

MArio, meg valami, nem tudom lattad-e a hirdetesek kozt.
Deore 555 hidr.tárcsafék, XTR e.v. stb.
Feladó: GerMan Emailt neki! Privátot neki!
Hirdetés: eladó egy hátsó, kiváló állapotú (a pofa is) tárcsafék eredeti vagy sram tárcsával (165 vagy 185)
ez a "jobbik" deore..
15e fix
XTR E tip. elsõ váltó (a karbon cuccos, monoblokkra szerelhetõ) jó állapotban: 5e
hozzá való XT octalink monoblokk keveset használt 73x118mm: 4e
gkovacs@freemail.hu
30-297-3150
képek még
itt!
Írta 2004. március 31. - 16:51

Balhe, milzen balhe.? en hallottam olyat hogy valami termeszetvedok/jarok fenykepeztek, meg hogy eltunt belole harom lec, es hogy aztan hamarosan potolva is lett.
Mario: hol van az a bizonyos stucni.? Ha otthon nalad akkor egyik este felugrom, ugyis soxor jarok az utca tuloldalara.
))
Mario: hol van az a bizonyos stucni.? Ha otthon nalad akkor egyik este felugrom, ugyis soxor jarok az utca tuloldalara.

Írta 2004. március 31. - 13:28

Írta 2004. március 31. - 11:32

Írta 2004. március 31. - 10:22

To the "da Yeti Rida"
figyi Rida (mar ha megengeded hogy igy szolitsalak)
Kosz az infot, azt meg meg tudod mondani hogy mennyiert kelt el a tied peldaul.? Meg van a csavo aki meg a Loritol illetve a csajatol vette meg, az nem tudod mibe fajt.? Sinka mar elkerte kiprobalni ugy masfel honapja, de fizetni nem szeretne.... mennyit kerjek tole.? písz.
figyi Rida (mar ha megengeded hogy igy szolitsalak)
Kosz az infot, azt meg meg tudod mondani hogy mennyiert kelt el a tied peldaul.? Meg van a csavo aki meg a Loritol illetve a csajatol vette meg, az nem tudod mibe fajt.? Sinka mar elkerte kiprobalni ugy masfel honapja, de fizetni nem szeretne.... mennyit kerjek tole.? písz.
Írta 2004. március 31. - 10:13

Írta 2004. március 30. - 23:08

ha ennyire bevagy izgulva
a tárcsára mérnem veszel Diatech-et az nem dága úgy tudom

Írta 2004. március 29. - 20:24

csá
Lesli:na akkor jó,ha kell valami még szój
Voltam ma bicózni,me nagyon jó idõ volt,dömör kapu-Tv torony-kis tubes-jani kilátó-lejebb volt valami magas kilátó hasáb forma-le remeterétig,csak kicsit mellete jöttem ki,de volt lefele egy jó erdei csapás azt nem lehetett kihagyni-égervölgybe a szerpentin melletti "gyilokjárón"azt Égervölgy.
Hááát jóó volt!!!!
a teló viszonylag összhangba,a hátsó jó elöl pont jó lenne ha a másik kupakban nem lenne az elõfeszitõ csavar rossz!
De frankón összerektuk/beállítottuk vagyis a Dnl,de tényleg jóóó!!
Valaki nem tud kupakügyben segíteni??
meg ha lenne valakinek tárcsaféke eladó...
Segitség:ha van kéttányéros hajtómûm,azon mien a max tányér méret amit össze lehet pároztatni?28-38 megy?hátul norma 11-32?es fogsor,és hogy ne legyen eccerû kéne mellé egy láncfeszitõ,de csak alulra a gögõ!!Látam már ijet!!!
ezt kéne segíteni megoldani...
Örök hála!!!!!!
:-* :-* :-*
Lesli:na akkor jó,ha kell valami még szój
Voltam ma bicózni,me nagyon jó idõ volt,dömör kapu-Tv torony-kis tubes-jani kilátó-lejebb volt valami magas kilátó hasáb forma-le remeterétig,csak kicsit mellete jöttem ki,de volt lefele egy jó erdei csapás azt nem lehetett kihagyni-égervölgybe a szerpentin melletti "gyilokjárón"azt Égervölgy.
Hááát jóó volt!!!!
a teló viszonylag összhangba,a hátsó jó elöl pont jó lenne ha a másik kupakban nem lenne az elõfeszitõ csavar rossz!
De frankón összerektuk/beállítottuk vagyis a Dnl,de tényleg jóóó!!
Valaki nem tud kupakügyben segíteni??
meg ha lenne valakinek tárcsaféke eladó...
Segitség:ha van kéttányéros hajtómûm,azon mien a max tányér méret amit össze lehet pároztatni?28-38 megy?hátul norma 11-32?es fogsor,és hogy ne legyen eccerû kéne mellé egy láncfeszitõ,de csak alulra a gögõ!!Látam már ijet!!!
ezt kéne segíteni megoldani...
Örök hála!!!!!!
:-* :-* :-*
Írta 2004. március 29. - 19:28

Írta 2004. március 29. - 14:35

szia mindenki!
van valakinek tárcsafékje??ojan baráti áron! ;D
elõre kéne!!!
Dnl&co:telút megyek ma kipróbálom
ja meg voltam moziba,hát a Passio NAGYON DURVA,KEGYETLEN,BORZALMAS FILM!!
NEM NÉZNÉM MEG SZÍVESEN MÉGEGYSZER!!
van valakinek tárcsafékje??ojan baráti áron! ;D
elõre kéne!!!
Dnl&co:telút megyek ma kipróbálom
ja meg voltam moziba,hát a Passio NAGYON DURVA,KEGYETLEN,BORZALMAS FILM!!
NEM NÉZNÉM MEG SZÍVESEN MÉGEGYSZER!!
Írta 2004. március 26. - 22:46

Írta 2004. március 26. - 17:00

helló
ja Lesli jó hétfõ de nekem csak hat órám van!!
majd várlak!!
Dnl:fú akor jövök holnap 9re!!mit hozzak?a biciclin kívül?ha hívsz jó sokáig csörgess,mert elmegyek kicsit tekerni azt elõ kell keresni,meg meg kell állni!!
na, szeretet+béke
ja Lesli jó hétfõ de nekem csak hat órám van!!
majd várlak!!
Dnl:fú akor jövök holnap 9re!!mit hozzak?a biciclin kívül?ha hívsz jó sokáig csörgess,mert elmegyek kicsit tekerni azt elõ kell keresni,meg meg kell állni!!
na, szeretet+béke
Írta 2004. március 26. - 13:26

Walkmenem nekem is van, jo bena, de mukodik, es olcso.
MArio: szereles holnap 9 nalam, vagy meg ma de akkor telefonalok minenkeppen. Helyszin szinten nalam...
Zap: mennyibe kerul egy szett hosszu fekkar formulahoz barati aron.? mivel van egy egessz szettem 2par fekkarral gondoltam eladom a hosszut.
písz
MArio: szereles holnap 9 nalam, vagy meg ma de akkor telefonalok minenkeppen. Helyszin szinten nalam...
Zap: mennyibe kerul egy szett hosszu fekkar formulahoz barati aron.? mivel van egy egessz szettem 2par fekkarral gondoltam eladom a hosszut.
písz
Írta 2004. március 25. - 19:39

Hát izé... a wókmen témát még megbeszéljük, meg szülinapkor esedékes(pénz :
), szal >1hónap 
tali?
hétfõ? izé 14:00?
ja nemjó mikor végzel? 14:15? nembaj addig majd malmozok
szal nekem mondjuk hétfõ okés sulitoknál

tali?
hétfõ? izé 14:00?
ja nemjó mikor végzel? 14:15? nembaj addig majd malmozok

szal nekem mondjuk hétfõ okés sulitoknál

Írta 2004. március 25. - 17:55

háj
Dnl:no megvan az olaj franko 7,5w-os,fulls palackban,még kis csõ is lóg a szájából hogy mennyen minden fele az olaj!!akko 9kor hol?nálad?mert akkor megyek!!
Lesli:megvan a bad boys!majd valamikor tali azt oda adom!!min 7e a vékony fasza,4-5a vackabb,érdemes a jobbikat,aluminium ház,amit akarsz!meg jobban bírja a gyûrõdést mint a mûanyag!!!
Tom:akkor az összes bicó film kéne!!!!majd veled is találkozok és odaadom õket!mibõl lehet válogatni?mert ez a Ride the Lighting elég jó volt!!Anyum+Barcsinõm is az állát kereste!!sok "ez nem normális" között!!
Dnl:no megvan az olaj franko 7,5w-os,fulls palackban,még kis csõ is lóg a szájából hogy mennyen minden fele az olaj!!akko 9kor hol?nálad?mert akkor megyek!!
Lesli:megvan a bad boys!majd valamikor tali azt oda adom!!min 7e a vékony fasza,4-5a vackabb,érdemes a jobbikat,aluminium ház,amit akarsz!meg jobban bírja a gyûrõdést mint a mûanyag!!!
Tom:akkor az összes bicó film kéne!!!!majd veled is találkozok és odaadom õket!mibõl lehet válogatni?mert ez a Ride the Lighting elég jó volt!!Anyum+Barcsinõm is az állát kereste!!sok "ez nem normális" között!!
Írta 2004. március 24. - 11:59

Márió:
Ha adsz üres DVD-R lemezt, akkor felírok én rá bármit...
Meg kölcsön is adok...
Ha adsz üres DVD-R lemezt, akkor felírok én rá bármit...
Meg kölcsön is adok...