huu, az jo ha vinyon van. Bandi ha nincs vinyod viheted az enyemet.
ma bringaval jottem suliba, az jo.?
senkinek nem kell Saint szett? 85ezer cakkumpakk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. April 16. - 14:02

Posted 2004. April 16. - 12:53

csak ha hozol vinyót.
me azon van.
És szólj elõtte mikor, mert itt a környéken nincs mázsaház!
me azon van.
És szólj elõtte mikor, mert itt a környéken nincs mázsaház!
Posted 2004. April 16. - 12:27

Akkor jó! 
Megkapom?
Összecsomósodott ez a kib*szott Nescafe, mert nincs kanál, hogy kevergessem.

Megkapom?

Összecsomósodott ez a kib*szott Nescafe, mert nincs kanál, hogy kevergessem.

Posted 2004. April 16. - 11:52

MINIMÁLIS követelmények vannak!
Mondam, hogy jó! Ha a NFS megy, a CMR4 is. De Codemastrers.com (asszem 256M, 1G proc, 64M kártya)
Mondam, hogy jó! Ha a NFS megy, a CMR4 is. De Codemastrers.com (asszem 256M, 1G proc, 64M kártya)
Posted 2004. April 16. - 11:39

Valamiféleképp mindig kapcsolódik a bringa...
Inkább mondd, milyen követelményeket támaszt a CMR4, hogy egyáltalán elinduljon? ???
Egyébként hogy van a bringád? (Csak, hogy stílszerû maradjak...) ;D
Inkább mondd, milyen követelményeket támaszt a CMR4, hogy egyáltalán elinduljon? ???
Egyébként hogy van a bringád? (Csak, hogy stílszerû maradjak...) ;D
Posted 2004. April 16. - 09:57

Posted 2004. April 16. - 09:20

Maradjunk inkább abban, hogy akkor én ember feletti erõvel megpróbálom megkeresni a mázsaházat, bár néhányszor már jártam a csarnokban. Szal, viszem. Kell progi az íróhoz?
Posted 2004. April 16. - 01:38

Izé valamelyest változott a helyzet :
kaptam egy cd írót...
már csak be kénne állitani meg mitomén remélem sikerül, akkor azis jó ha idejössz vas. duán. és megírjuk egybõl...
..ha sikerül ;D

kaptam egy cd írót...
már csak be kénne állitani meg mitomén remélem sikerül, akkor azis jó ha idejössz vas. duán. és megírjuk egybõl...
..ha sikerül ;D
Posted 2004. April 15. - 17:27

Chili: bejössz a fõbejáraton (ami mellet van a buszmegálló) namost ahogy bejössz látsz bal (opcionálisan: jobb ;D) oldalt egy 2szintes "házat" aza mázsaház, de ki is van rá írva 
namost azzal a házzal szemben van egy "stand" újság,ruha,játék, apámfüle
na ott leszek én megtalálható :
(keresd Lacit
)
cmr az 1 cd?
olyan dél-1-2ig ott vagyok ha végeztem (vagy bármi változás lenne) akkor meg rádcsörrenek, pontosabban írok sösmöst mer mindjár lemerül a kártyám.. :-[
Kéremszépen nekem már lejárt a "munkaidõm" ;D

namost azzal a házzal szemben van egy "stand" újság,ruha,játék, apámfüle

cmr az 1 cd?
olyan dél-1-2ig ott vagyok ha végeztem (vagy bármi változás lenne) akkor meg rádcsörrenek, pontosabban írok sösmöst mer mindjár lemerül a kártyám.. :-[
Kéremszépen nekem már lejárt a "munkaidõm" ;D
Posted 2004. April 15. - 17:21

Posted 2004. April 15. - 17:19

Mario:
<Odadok mindent!!
Ez igy tulajdonkeppen mit jelent? Inkludalja a hatso feled szuzesseget is?
Mert ismerven DNL baratunkat, aki nem ijed meg semmitol, lehet, hogy majd azon kapod magad, hogy egy tegely vazelinnal fog becsongetni hozzatok. ;D
Amugy kosz a DVDket, hetvegere visszaadjuk am.
<Odadok mindent!!
Ez igy tulajdonkeppen mit jelent? Inkludalja a hatso feled szuzesseget is?
Mert ismerven DNL baratunkat, aki nem ijed meg semmitol, lehet, hogy majd azon kapod magad, hogy egy tegely vazelinnal fog becsongetni hozzatok. ;D
Amugy kosz a DVDket, hetvegere visszaadjuk am.
Posted 2004. April 15. - 16:54

Mindenkit örömmel értesítek, hogy úton van a fékem, már csak a határral, a vámmal, és a Magyar Posta balfaszságaival kell megbírkóznia szegény kis csomagnak!
Leslie: Ha jó leszel, és megtalálom a Mázsaházzal szembeni újságost, ami nem tudom melyik, lévén a Mázsaházat se tudom melyi, akkor legurulok a CD-vel, és cserélünk. Jó? Egy CMR egy NFS-ért, de nálad legyen ám!! Megpróbálok délelõtt odaérni, de 10 elõtt semmiképp nem leszek ott.
Mindenkinek kellemes napot!
Leslie: Ha jó leszel, és megtalálom a Mázsaházzal szembeni újságost, ami nem tudom melyik, lévén a Mázsaházat se tudom melyi, akkor legurulok a CD-vel, és cserélünk. Jó? Egy CMR egy NFS-ért, de nálad legyen ám!! Megpróbálok délelõtt odaérni, de 10 elõtt semmiképp nem leszek ott.
Mindenkinek kellemes napot!

Posted 2004. April 15. - 16:52

> Szexire mentek hétvégén??
egy gondolom a maganeletemet nem szeretnem meg megosztani veled. Alig ismerjuk egymast...
ma nem tudom meg mi lesz, asszem nem jarok feled...
sorry
egy gondolom a maganeletemet nem szeretnem meg megosztani veled. Alig ismerjuk egymast...
ma nem tudom meg mi lesz, asszem nem jarok feled...
sorry
Posted 2004. April 15. - 16:37

Dnl:
Gyere!Mikor jössz??Me lehet nem vagyok otthon!!Fölmegyem megin sarazini,de 7körül tuti otthon vagyok!!Vagy csörents rám 7felé,vagy amikor már majdnem ott vagy!!Odadok mindent!!
Szexire mentek hétvégén??
Posted 2004. April 15. - 16:32

ja es Bando meg valami:
1: very important, Zsaninak ma fel kell rohannia, utolso vonattal megy, elkepzelheto hogy nalunk alszik (ha nagyszulokkel mittudomenmi van)... kulcsot adok neki ha menne...
2. irt a csavo akinek az elso agy kell, aszonta ott lakik o is akoornyeken es jo neki az este 6 koruli idopont.
3. a pedalos csavo jelentkezett? talaloztatok?
1: very important, Zsaninak ma fel kell rohannia, utolso vonattal megy, elkepzelheto hogy nalunk alszik (ha nagyszulokkel mittudomenmi van)... kulcsot adok neki ha menne...
2. irt a csavo akinek az elso agy kell, aszonta ott lakik o is akoornyeken es jo neki az este 6 koruli idopont.
3. a pedalos csavo jelentkezett? talaloztatok?
Posted 2004. April 15. - 16:32

Márió:öö Autósjátékok azóta mégjobban rávagyok kattanva mióta van kormány 8)
Mozi? ritkavendég avgyok, de ha kinézel valami jó kis filmet (meg van pénzemis ;D) akkor nem ellenzem
Egy zöld-fekete stinky +marzo duplavállas já a zippibe...
Chili: mostakkor hogyisvagyunk? vasárnap ha letolnád magad(vagy a bringát 8)) a vásárra délelõtt, akkor megtalálsz a mázsaházzal szemben(újságos)...
avagy délutánra megbeszélhetünk egy talit
márha áll még az NFS kérelmed (a CMR még mindig kénne ;D)
hirtelen ennyi...
Mozi? ritkavendég avgyok, de ha kinézel valami jó kis filmet (meg van pénzemis ;D) akkor nem ellenzem

Egy zöld-fekete stinky +marzo duplavállas já a zippibe...
Chili: mostakkor hogyisvagyunk? vasárnap ha letolnád magad(vagy a bringát 8)) a vásárra délelõtt, akkor megtalálsz a mázsaházzal szemben(újságos)...
avagy délutánra megbeszélhetünk egy talit
márha áll még az NFS kérelmed (a CMR még mindig kénne ;D)
hirtelen ennyi...
Posted 2004. April 15. - 16:28

örömmel ertesitek MINDENKIT,. hogy Chili féke <ugye te se gondoltataok volna, de> UTON VAN.!
mas: ennek oromere megiscsak megvalnek a Hayes-emtol, lehet bombazni ajanlatokkal.!
Mario, majd akkor megint beugrom ismet, sot viszem a virusirtot, meg a Chilinek a NFSt vagy barmit ami az ove es jatek es nalad van....
mas: ennek oromere megiscsak megvalnek a Hayes-emtol, lehet bombazni ajanlatokkal.!
Mario, majd akkor megint beugrom ismet, sot viszem a virusirtot, meg a Chilinek a NFSt vagy barmit ami az ove es jatek es nalad van....
Posted 2004. April 14. - 19:37

Háj
Voltam ma biciklizni.tök sár minden de vettem sárvédõt és nem nézek ki ugy mintha lefostak volna!!
me kikellet már próbálni a féket és jóó,majdnem nyomtam elõreszalltót a pályán,fura ez a nagy fékerõ!! ;D
Meg lefelé találkoztam egy számomra ismeretlen arcal,BOCS ZAP DE ÖSSZEKEVERTELEK VELE!! :-[ :-[
de ha már vissza kanyarodtam,leplezve a zavaromat hogy Õ nem Te,kérdeztemvalamit(Zöld kona stinky+marzo nemtom mi szikmpaváll)aztán beszélgetünk egyet,de verjen meg a z Ég elfelejtettem hogy hívják :-[ :-[ :-[
Na Chil:
1100Ft a jegy már vettem,ha kell veszek Neked is majd odaadod szombaton!!Lehet nem leszs jegy,már jártam így hogy elõttem vették meg a utsó jegyet :'(
Mi aszem 8 körül indulunk Szécsitértõl...
Dnl:Bár mire olvasod biztos találkozunk:Mindjárt otthon vagyok!Adom ami kell!!
Jaj pokoli ez az iskola,olyan jó volt délben kelni meg lustulni(esõ)!
Szexárd akkor kilõve??Voltam mult hétvégén ha sárvan borzasztó mert semmi köves rész nincs minden meredek,földes "domboldal"=Sár!!
Tényleg ijen jó a Colin??Me akkor lehet tecceni fognak az autós játékok!!Eddig inkább rpg ment.Baldurs Gate+Neverwinter+Diablo 1+2 ilyenek!
Moziba nincs kedvetek elmeni valamikor??
Zap,mennyire kell komoly gép a Colinho??
Bocs hogy mindig bicikirõl beszélek,de tudjátok új vagyok még!Majd elmúlik!Bocs
Voltam ma biciklizni.tök sár minden de vettem sárvédõt és nem nézek ki ugy mintha lefostak volna!!
me kikellet már próbálni a féket és jóó,majdnem nyomtam elõreszalltót a pályán,fura ez a nagy fékerõ!! ;D
Meg lefelé találkoztam egy számomra ismeretlen arcal,BOCS ZAP DE ÖSSZEKEVERTELEK VELE!! :-[ :-[
de ha már vissza kanyarodtam,leplezve a zavaromat hogy Õ nem Te,kérdeztemvalamit(Zöld kona stinky+marzo nemtom mi szikmpaváll)aztán beszélgetünk egyet,de verjen meg a z Ég elfelejtettem hogy hívják :-[ :-[ :-[
Na Chil:
1100Ft a jegy már vettem,ha kell veszek Neked is majd odaadod szombaton!!Lehet nem leszs jegy,már jártam így hogy elõttem vették meg a utsó jegyet :'(
Mi aszem 8 körül indulunk Szécsitértõl...
Dnl:Bár mire olvasod biztos találkozunk:Mindjárt otthon vagyok!Adom ami kell!!
Jaj pokoli ez az iskola,olyan jó volt délben kelni meg lustulni(esõ)!
Szexárd akkor kilõve??Voltam mult hétvégén ha sárvan borzasztó mert semmi köves rész nincs minden meredek,földes "domboldal"=Sár!!
Tényleg ijen jó a Colin??Me akkor lehet tecceni fognak az autós játékok!!Eddig inkább rpg ment.Baldurs Gate+Neverwinter+Diablo 1+2 ilyenek!
Moziba nincs kedvetek elmeni valamikor??
Zap,mennyire kell komoly gép a Colinho??
Bocs hogy mindig bicikirõl beszélek,de tudjátok új vagyok még!Majd elmúlik!Bocs
Posted 2004. April 14. - 17:28

illly bazzzek, ki mas is irhatn az utolso hozzaszolast mint chilli de palmer.... orulok hogy megint egy jo munkahelyet fogtal ki.
Itt jelzem halkan hogy mihelyt lesz uj munkhalyem nem bringara koltom az elso fizetesemet hanem egy ipari videokartyara, meg procira es az Dolby Sorround Pro Logic-os Technics hifi mar alig fogja megdobni a Rallyfeelinget. Sot veszek meg egy benzineskannat is ki fogom rakni olyankor az iroasztalra a teljes huseg kedveert. Sot a kupakjaba epitek egy motoros tolozarat, amit egy egyszeru vezerlesu elektronikan keresztul a szamitogepre kotok, es felprogramozom az egszet hogy a sebesseg fugvenyeben nyissa a zarat a kanna tetejen, igy optimalizalva a benzinszagot.!!!!
Tehat megyek mindenhova ahol jo jatekokat lehet irni/iratni... Mario, mongyuk ma este a varosban kodorgok, 8tol, majd beugrom.!
Itt jelzem halkan hogy mihelyt lesz uj munkhalyem nem bringara koltom az elso fizetesemet hanem egy ipari videokartyara, meg procira es az Dolby Sorround Pro Logic-os Technics hifi mar alig fogja megdobni a Rallyfeelinget. Sot veszek meg egy benzineskannat is ki fogom rakni olyankor az iroasztalra a teljes huseg kedveert. Sot a kupakjaba epitek egy motoros tolozarat, amit egy egyszeru vezerlesu elektronikan keresztul a szamitogepre kotok, es felprogramozom az egszet hogy a sebesseg fugvenyeben nyissa a zarat a kanna tetejen, igy optimalizalva a benzinszagot.!!!!
Tehat megyek mindenhova ahol jo jatekokat lehet irni/iratni... Mario, mongyuk ma este a varosban kodorgok, 8tol, majd beugrom.!
Posted 2004. April 14. - 09:43