nah, emlegetett Farkas.
hihihi.
Kérdezd meg az Iljicset, az biztos tuggya.
Oszt vigyázz a Supernovával, mert láttam a National Geographicen, hogy nem túl stabil képzõdmény...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. április 19. - 13:47

Írta 2004. április 19. - 13:45

Ajjjajj, most ki kell engesztelni a mi Zap mesterünket! ZAP FOR PREZIDENT! Kinek Lyetije van, annak szava szent és sérthetlen! ;D
Ahelyett, hogy itt pofázol mindenfélét, már rég szerezhettél volna rugót! ;D
Különben is még bõven 30% fölött vagyok!
Ahelyett, hogy itt pofázol mindenfélét, már rég szerezhettél volna rugót! ;D
Különben is még bõven 30% fölött vagyok!
Írta 2004. április 19. - 13:37

Sõt!
A Csilipalmer csak 28.57143% -ban pécsi.
Ez az ami legborzasztóbban aljas dolog!! És van pofája megkérdezni, hogy pesten hol lehet rugót kapni! Ez
Ez
EZ
EEEEZZZZ
áh.
A Csilipalmer csak 28.57143% -ban pécsi.
Ez az ami legborzasztóbban aljas dolog!! És van pofája megkérdezni, hogy pesten hol lehet rugót kapni! Ez
Ez
EZ
EEEEZZZZ
áh.
Írta 2004. április 19. - 13:31

Én nem.
Én pl. beszólok minden újnak és ide nem írhat senki más. És tekerni se mehet.
Hallod Alfa?
Meg különben is....
Hallattlan!
Felháborító!!
Ezek a mai fiatalok!
Csak a szeksz meg a szipu...
Én pl. beszólok minden újnak és ide nem írhat senki más. És tekerni se mehet.
Hallod Alfa?
Meg különben is....
Hallattlan!
Felháborító!!
Ezek a mai fiatalok!
Csak a szeksz meg a szipu...
Írta 2004. április 19. - 13:08

Alfa!
Itt mindenki hobbi bringás. Csak szórakozásból
teker(g)ünk. Ha van kedved menni valamerre, megcsörgeted bármelyikünket és nyomás.
Mint már Sms-ben írtam, én testesítem meg itt a fórumon az országútis kategóriát, de ez ne zavarjon! (Ha csak az nem zavar hogy országúton kell tekerned ha velem jössz.)
Számom mégegyszer, de már szerintem tudod:
70/26 04 194.
Itt mindenki hobbi bringás. Csak szórakozásból
teker(g)ünk. Ha van kedved menni valamerre, megcsörgeted bármelyikünket és nyomás.
Mint már Sms-ben írtam, én testesítem meg itt a fórumon az országútis kategóriát, de ez ne zavarjon! (Ha csak az nem zavar hogy országúton kell tekerned ha velem jössz.)
Számom mégegyszer, de már szerintem tudod:
70/26 04 194.
Írta 2004. április 18. - 19:21

Háj!
Hát tényleg jó móka volt a koncert!!
Muszáj volt vetkõzni mer melegem volt!!
Megnéztem a képeket és tök jó érzésem van!!
Menyünk megin!!!
Béke Veletek és DRUKKOLJATOK HÉTFÕN 9:15-10:20 KÖZÖTT!!VIZSGÁZOM!!!!!!!
Hát tényleg jó móka volt a koncert!!
Muszáj volt vetkõzni mer melegem volt!!
Megnéztem a képeket és tök jó érzésem van!!
Menyünk megin!!!
Béke Veletek és DRUKKOLJATOK HÉTFÕN 9:15-10:20 KÖZÖTT!!VIZSGÁZOM!!!!!!!
Írta 2004. április 18. - 15:33

Írta 2004. április 18. - 14:30

Naked Márió? ;D
Na ittis 1000bocs Chili, remélem azért nem rugtam fel a programod vagy ilyesmi :'(
már kezd elmúlni a fejfájás, pontositva még elõ-elõ jön, meg már lázam sincs :-\
(a cd meg itt figyel ahol hagytam az asztalon...)
szóval ha gondolod szólj mikor érsz rá legközelebb :
Na ittis 1000bocs Chili, remélem azért nem rugtam fel a programod vagy ilyesmi :'(
már kezd elmúlni a fejfájás, pontositva még elõ-elõ jön, meg már lázam sincs :-\
(a cd meg itt figyel ahol hagytam az asztalon...)
szóval ha gondolod szólj mikor érsz rá legközelebb :

Írta 2004. április 18. - 12:03

Írta 2004. április 18. - 02:02

Nah, jó kis koncert volt. Mink bebasztunk just a little bit, de jó volt. Márió tényleg félmeztelenül ugrált, de rászólt valaki aztán visszaöltözött... Fényképeztem sokat, majd holnap felrakom (vagyis ma, de kicsit késöbb, mert most pihennem kell).
Gondoltam arra, hogy azért felrakok valami igazán sokkoló SuperMárióBrothers féle sexképet, de fáradt vagyok.
Jóccakát!
Gondoltam arra, hogy azért felrakok valami igazán sokkoló SuperMárióBrothers féle sexképet, de fáradt vagyok.
Jóccakát!
Írta 2004. április 17. - 19:35

Alfa ha kedved van valamerre eltekeregni, akkor nyugodtan emlitsd meg nekünk 
az meg hogy hobbysta vagy ne zavarjon.. énis, sõt még nemis tudok ;D
azaz 5-6 meg simán több.. (van aki nemis fórumozik...
Chili: ha még olvasod 30/2711999 ha látlak akkor meg síkítok
de mondom, kulcsszó "újságos" ott meg "Laci"

az meg hogy hobbysta vagy ne zavarjon.. énis, sõt még nemis tudok ;D
azaz 5-6 meg simán több.. (van aki nemis fórumozik...
Chili: ha még olvasod 30/2711999 ha látlak akkor meg síkítok

Írta 2004. április 17. - 18:55

Mário, van más színû cuccod is? ;D
Vásártér? Ez új, mert simán mentem volna a csarnokhoz, ami a Csarnok, a parasztelosztó mellett. Akkor vásártér! ;D Gépem: Ruckus, karbonos Manitou villa, piros Trek bukó, VAGY fehér Suzuki, és gyalog leszek ;D Majd megtalállak, de hol is adtad meg a számodat? Nem t'om, meg lusta is vagyok visszakeresni... ;D
Ja, ma no Kispál, mert nem tudtam rendesen felkészülni a koncertre... de majd meséljetek!!!
Mindenkinek kellemes szombat estét!!
Vásártér? Ez új, mert simán mentem volna a csarnokhoz, ami a Csarnok, a parasztelosztó mellett. Akkor vásártér! ;D Gépem: Ruckus, karbonos Manitou villa, piros Trek bukó, VAGY fehér Suzuki, és gyalog leszek ;D Majd megtalállak, de hol is adtad meg a számodat? Nem t'om, meg lusta is vagyok visszakeresni... ;D
Ja, ma no Kispál, mert nem tudtam rendesen felkészülni a koncertre... de majd meséljetek!!!
Mindenkinek kellemes szombat estét!!

Írta 2004. április 17. - 18:23

Háj!!
üdv a klubban!!
Ha lácc üvölts utánunk!!
Tom:8körül indulon pek felé keress mindenképp+Chil Te is!!
Fekete sapiban leszek meg pólóban!!
Kuba hol van??
Na csá!!
üdv a klubban!!
Ha lácc üvölts utánunk!!
Tom:8körül indulon pek felé keress mindenképp+Chil Te is!!
Fekete sapiban leszek meg pólóban!!
Kuba hol van??
Na csá!!
Írta 2004. április 17. - 16:11

Abszolut Pécsi! :-)
Nem tudom mi a szokás, bár elolvasgattalak benneteket, de annyit rólam, hogy múlt évben újítottam egy bringát (az elõzõ montit még 92-ben vettem, az egy BCA Eclipse volt). Szóval lecseréltem egy Author Traction-re. Kicsit félve írom ide, mert látom Ti más kategóriában nyomjátok, de hát az én hobbi igényeimnek remélhetõleg meg fog felelni. :-)
Annyit még, hogy szeretek aszfalton is menni, de a hegyre inkább felfelé, mint lefelé száguldani, bár ez sem áll olyan távol tõlem. :-) Ja, és az esõt és a hideget nem szeretem...:-)
Na kb. ennyi. Illetve még egy: kicsit meg vagyok döbbenve, hogy alig találtam pécsi bringásokat. Vagyis õszintén szólva rajtatok kívül senkit. :-(
És ha jól figyeltem, akkor itt is 5-6-an vagytok? Bocs, ha rosszul számoltam...
Nem tudom mi a szokás, bár elolvasgattalak benneteket, de annyit rólam, hogy múlt évben újítottam egy bringát (az elõzõ montit még 92-ben vettem, az egy BCA Eclipse volt). Szóval lecseréltem egy Author Traction-re. Kicsit félve írom ide, mert látom Ti más kategóriában nyomjátok, de hát az én hobbi igényeimnek remélhetõleg meg fog felelni. :-)
Annyit még, hogy szeretek aszfalton is menni, de a hegyre inkább felfelé, mint lefelé száguldani, bár ez sem áll olyan távol tõlem. :-) Ja, és az esõt és a hideget nem szeretem...:-)
Na kb. ennyi. Illetve még egy: kicsit meg vagyok döbbenve, hogy alig találtam pécsi bringásokat. Vagyis õszintén szólva rajtatok kívül senkit. :-(
És ha jól figyeltem, akkor itt is 5-6-an vagytok? Bocs, ha rosszul számoltam...
Írta 2004. április 17. - 11:35

Írta 2004. április 17. - 10:07

Sziasztok!
Új vagyok a forumon, mint látjátok.
Elsõ körben csak ennyi, mert nem tudom, hogy egyáltalán jó helyen írom-e, amit írok. :-))
Üdv,
Alfa
Új vagyok a forumon, mint látjátok.
Elsõ körben csak ennyi, mert nem tudom, hogy egyáltalán jó helyen írom-e, amit írok. :-))
Üdv,
Alfa
Írta 2004. április 16. - 23:17

Már nyugszik az íróm is 
Chili a csarnok alatt a vásárteret érted teis ugye? ;D
Az meg jó is ha 10után érsz le akkor már nincsenek anyian még tán megis
a géped?!

Chili a csarnok alatt a vásárteret érted teis ugye? ;D
Az meg jó is ha 10után érsz le akkor már nincsenek anyian még tán megis

Írta 2004. április 16. - 22:21

Márió:
Minek magyarázkodni?
Ma már nem megyünk tekerni... Pedig egész nap ezen járt az agyam. Na jó, csak amíg buszon ültem...
6 jegyem van kispálra, ebböl csak én vagyok hímnemü ;D ;D ;D
Mondjuk holnap valószínü leginkább csak fényképezni fogok. Lájtos ordítozás és ugrálás is lesz persze, de aztán kitudja. Remélem birja majd a gép....
Ja mi kb. 7-töl tesszük tiszteletünket Kubában. A hangulat meglesz érzem....
Minek magyarázkodni?
Ma már nem megyünk tekerni... Pedig egész nap ezen járt az agyam. Na jó, csak amíg buszon ültem...
6 jegyem van kispálra, ebböl csak én vagyok hímnemü ;D ;D ;D
Mondjuk holnap valószínü leginkább csak fényképezni fogok. Lájtos ordítozás és ugrálás is lesz persze, de aztán kitudja. Remélem birja majd a gép....

Ja mi kb. 7-töl tesszük tiszteletünket Kubában. A hangulat meglesz érzem....
Írta 2004. április 16. - 15:06

háj!!
na a magyarázkodás:
Hát Szekszárdra gondoltam... :
Báár.....
Na akkor jók a filmek?Meind kell??Akkor megírogattatom õket,de nem sürgõs visszaadni mert tanulnom kell vizsgákra,deazéer odadhatod!!
Ma nem megyünk tekerni??
Tegnap tök profinak éreztem magam,apum megértem hogy vigyen föl kocsival a tv toronyig aztán majd onnan legurolok,fú olyan jó volt hogy nem kellet mászni...
dejó lenne ha valaki adna még combizmot,vagy szárnyakat...
Láncterelõt mennyiért érdemes venni??jó azok 32es tányérhoz is?
Megyünk ma??
Holnap kipispi9kor!!Chil keress minket/engem+a Tomot!
Búú
na a magyarázkodás:
Hát Szekszárdra gondoltam... :

Báár.....
Na akkor jók a filmek?Meind kell??Akkor megírogattatom õket,de nem sürgõs visszaadni mert tanulnom kell vizsgákra,deazéer odadhatod!!
Ma nem megyünk tekerni??
Tegnap tök profinak éreztem magam,apum megértem hogy vigyen föl kocsival a tv toronyig aztán majd onnan legurolok,fú olyan jó volt hogy nem kellet mászni...
dejó lenne ha valaki adna még combizmot,vagy szárnyakat...
Láncterelõt mennyiért érdemes venni??jó azok 32es tányérhoz is?
Megyünk ma??
Holnap kipispi9kor!!Chil keress minket/engem+a Tomot!
Búú
Írta 2004. április 16. - 14:04