Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A fék igenis buziknak való! Egész addig, amíg nekem nem lesz, mert akkor ezt az alszervezetet megszüntetjük.

Nem megy itt cserebere, mert van nem van senki otthon vagy otthon felejti amit nem kellene ::) Tehát még gyerekcipõben jár a dolog.

Sörmen? Ember, SUPERNOVA! Még a neve is szebb... és nem csak az! Megnéznélek egy 60 kilcsis túrán, mikor a 13. km után már sír a szád hogy toljuk... 60 kmes lejtõ meg nincs... Hiába a fékrendszer, meg a láncterelõ, attól nem leszel erõsebb! Pl olyan erõs, mint ÉN. Éééérted.... ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hany hozzaszolas kell hogy forumtag legyek.? Mate nem jossz el az eloadasra. Egyebkent osztondijakrol szol, hatha elcsipek valami hasznos infot maganak vagy a Kinganak/Zsaninak.

epp egy esettanulmanyt irok a www.auctiondrop.com -ról, igy kezdõdik.

Randy Adams már az ötvenes éveiben járt és a visszavonulásán gondolkozott. 2002-t írtunk és a tavasz beköszönteni látszott a rövid és enyhe californiai tél után. Most a tavaszi nagytakarítás gondolatával és felesége szúrós tekintetével kellett szembenéznie, aki nem tûrt halasztást ez ügyben. Randy legszivesebben eladta volna az egész házát és új környékre koltözzön hogy megszabaduljon az ilyenkor szokásos nagytakarítással járó vesszõdségektõl. Inkább felment a dolgozószobai számítógépéhez és egy ingatlan közvetítõ iroda online szolgáltatását böngészte, csak úgy kíváncsiságból, vajon mennyit ér a háza.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Hail!

Koszi a batorito fogadtatast, igerem elni fogok vele, amint az ido egy kicsit jobb lesz. Bar vas. elmentem a Turakerekparos Klub altal szervezett kis tegergozesre. Reggel meg nem gondoltam, hogy olyan kiraly ido lesz, hogy szetizzadom a sisakom.

NFS nekem is van, latom nagyon meg a cserebere, szoval ha valakinek kell, akkor en is szivesen felirom, leirom, atirom. CMR is van, kiveve a 4, az viszont nagyon erdekelne. :-))

Ja, es 1 kerdes: belepes utan hogy lehet elerni, hogy egybol ebbe a topicba jussak? Olyasmire gondolok, mint az index-en a kedvencek...

Alfa

u.i.: Tuti hogy akartam meg vagy 4 dolgot, de most jutottam be a forumba...eddig mindig elszallt valami hibaval az oldal...es eddigre yol elfejeltettem...:-(((

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
vagy autozzunk ki megont Gracig.?
Vegulis mar itt a tavasz, nem akarod meggyozni Dorka szuleit hogy ruccanjatok ki megint, most egy szombati napon egy capucchinora.? hehe, gyors, effektiv, lathatod is hogy mit veszel...

matyesz, es melyik a BTK, a Piusz templom mellett.?

Ja es a CC sracnak uzenem (Alfa?) hogy nem vetjuk meg azt akinek nincsen 13 cm-es tkeletesen mozgo, lehet-finoman indulo rugoutja, bivaly eros tarcsafekekkel, a legkivalobb lancterelõ rencerrel
---> már csak azert sem mert akkor csak en lennek ezen a forumon, hehe

Mert mi igenis szerettyuk a CC-t, es a hegyen volgyon fel-le való tekerést és a turákat. Sõt mehetunk is egy 60km es turara barmikor - no problem. (csak arra kerlek szolj ket nappal elotte mert akkor felrakok megegy kistanyert, elso valtot, 1,9es gumikat, lecserelem a Shermant egy Cro-Mo merevvillára) !!!!!
Tehat nem jelent gondot ez sem. Igaz sracok.?
Ezennel meg is nyitom a "Pécsiek Ide" forum oszlopos tagjainak, azaz a Southside Survival Crew -nak a " reXpeCt - azaz a fék nem csak buziknak való" alszervezetét. (XC respest = reXpeCt , értiteeek). Elsõ formális megalakuló ülésünket a beavatási ceremóniával a FitBoys csapatának a támogatásásval a Pogányi repuloteren tartjuk vasárnap a friss és egeszseges hajnali napsugárral ébredõk kedvéért regel 6:30-kor. MINDENKIT szeretettel varok.!!!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Közben jelentkezett egy párocska, akiknek kell.
Basszus, ezeket lekötözöm és erõszakkal odaírják a nevüket a nyüves papírra! >:( ;D
Egyébként meg 10 days is nothing... akinek van féke.
Akinek meg nincs, annak egy örökkévalóság! Basszus. Mégegyszer.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
DNL:
Kosz az otletet!
A teremmel kapcsolatban csak tippem van.
Menj be a fobejaraton es utana a jobb- vagy baloldali lepcsohazban a legfelso szintre. Azt jard vegig es ott lesz valahol. I hope. Mi fog ott tortenni?
Osztondij dzsembori?
Good luck!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na kosz, de a kozben a Szinhazban megszakertettuk es hoztam slaggdarabot, amivel majd megfercelem a dolgot.
Szoval azert kosz a szakertelmed feljanlasat, de lehet, hogy nem kell, ha minden passzol.
Baj.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Mate, rajottem hogy ha bemesz a varosi konyvtarba (tehat nem a kozpontiba), egy ingyenesnapijeggyel felmehecc a marmadik emeletre, ott van bikmakk, megnezheted ami neked kell. Talan csak egy szemelyit kernek vagy diakot....
Bandi most melyik csaj mondta le az albit.? az a 21 eves csaj aki nekem bejonne.? hat en is sajnalom haver, es igenis life suxx.!!
Andreas uzeni hogy bocs, es:

>yeah, i guess 10 days is nothing...
>I don't quite understand this.. but it does not >matter.
>pls. tell your friend that i am sorry about this but he >must wait 10 more days

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mondtam én, hogy a kibasz*tt posta meg a vám betesznek, és lóf*szt kapok, nem féket!!!

Lépjünk má' be az EU-ba!!!

Egyébként meg Pécsen van a Bikkamakk, így nem t'ok segíteni, de hívj fel, majd úgy csinálok mintha itt lenne és adok okos tanácsokat ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Chill Down, Chilli!
Life is beautiful, innit?
Most nezem, hogy mar 1122 hozzaszolasod van. Kiraly.
Pesten van az a Bikkmakk, amit visszadtam neked a multkor es Marzocchit szerelnek benne szet?
Ha igen, akkor vidd be holnap melohelyre es majd radcsorgok egy kerdessel, OK? Aztan ki kene keresni a vaalszt.
Koszcsi.
A feket sajnalom, pedig mar keszitettem neked egy masnis tegely vazelint ajandekba a hetvegere.
Tsa.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
CMR2: 1 CD
Vasárnap, 10 körül, Mázsaház.

Egyébként meg kibaszott mérges vagyok minden kibaszott emberre, aki azt hiszi, hogy átbaszhat büntetlenül. Ma a változatosság kedvéért a második lelkes albérlõjelölt mondta le a beköltözést, de miért nem tudják ezt elõre??? Miért a szerzõdéskötés napján találják ki??? Most kellene otthon lennem, bevállalnék minden kibaszott letörést!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Átírtam neked CMR2-t egyébként megvan az NFS is, Zapnak, de attól te mág átírhatod nekem... ;D

Megint a mázsaház lesz a törzshely? Talán már a fékem is láthatod..

Ha az idõpont még mindig vasárnap délelõtt, akkor igen ;)
ööö okés, akkor én felröppintem nked az NFS-t és akkor egálba leszünk?! :)
amúgy CMR hány cd? ::)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
mario, asszem mar ma beugrom, remelem otthon leszel...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

tök szarok lettek a vizsgáim,elmegyek bringázni,
tök jót jöttem(magamhoz képest)a tv toronytol a frissen felfedezett rövidebb úton a szánkóp.zól nemmesze,lelefé a fát hiába öklöztem nem akart kidõlni de megmentettem a fékkarom!!meg a vége felé a letörésn elõtti ugratónál mondom a multkor sikerült(persze ezt nem mondtam,csak gondoltam)most is fog,DE a csillapítást gyorsabbra vettem és a hátsókerekem az ív végén maradt,én meg katapultáltam elõre....
a vállam rohadtul fáj,az alkarom fele fölnyilt, a vádlim a pedál fölnyitotta stb....
meg az oldalam is fáj most hogy megfordultam.

jó szarul nézek ki...

na ennyi...
De holnap nem megyek suliba mert alkalmasági vizsgálatra megyek és egész nap biciglizek!!!!!!!!!!Már ha merek még....

Na béke!!!

Tom:sírok minnyá...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Átírtam neked CMR2-t egyébként megvan az NFS is, Zapnak, de attól te mág átírhatod nekem... ;D

Megint a mázsaház lesz a törzshely? Talán már a fékem is láthatod..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Next week, legközelebb, mikor hazajövök, szombat, talán. Átírtam na.

öö mármint megszerezted maagdnak az NFS-t ::)
mer, ha problema, akkor megtudom (talán) szerezni mástól is ám ::) ;)

amúgy meg Chili and Zap LOL ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
passz

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Írtam neki privit is :(

Mindegy, egyébként mennyibe kerülnek rugók? Úgy kb.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
dobd be mégegyszer.
Rosszkor dobtad ugyanis.
Vagy kérdezz privit. A Zus-ából biztos tud szerezni.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Az biztos, hogy az én Supernovám nem nagyon fog olyan gyorsan menni, hogy képlékeny legyen...

Iljics baszik válaszolni, pedig a teló topicba is bedobtam a kérdést...