Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hétvégén én is sokat ettem, és ennek meglett is az eredménye ;)

Ma megint rendszerinstallálási gyakorlatot tartottam, ezért nem írtam semmit. Na mindegy holnap majd folytatom, mert az eredmény nem tetszik.

Amúgy azt a rózsát ki kell ütni és kész. Ha már könnyen jön felfele, akkor még könnyebben megy le. Valami csövet bedugni rábaszni egy nagyot és jajjgatni, mert ráütöttél az ujjadra.
Nekem recseg-ropog-nyekereg a hajtókarom/középrészem. Hazamegyek, lemosom, és megnézem miért...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Anyádéknál nem merted mi? ;D Hát igen, Zap az élet más területén szerzett barátaivel beszélget. Nem velünk. Kuttúr. A' van!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ahogy látom Zapnak nem fekszik az IKEAs, de a szarós téma sem. elég hamar kihullott. Zavarja a kuttúrfölény biztos!!! ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ebben van valami. Reggel akkorát raktam ki, hogy csak na. Félig fos volt az állaga. A sok erõs paprika...
Dan:
És meddig maradsz Pesten?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Zavarba' vagy mi? ;D Pedig a berendezett mûanyaglakásokba' plasztikkaki is lapul a wc-ben... otthonos...

Egyébként meg: nem beszél a szarásról, akinek nincs baj az emésztésével! Örök igazság az élet minden területén.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Bazzeg, beszéljünk inkább a szarásról!
Ehhez a pesti IKEAs témához nem tudok hozzászólni.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
vérlázító.
assszem pecsen ez 5-6 szazfornint.
Ikeat en se szeretem ennyira, johet a raktar. En a multkor ott vettem szep konyha ruhakat (vagy hogy is hovjak ezeket, torlo kendo).

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Gyere IKEÁba, de csak a raktárrészre megyünk, nem szivet fájdítani a berendezett mûanyaglakásokba.

Kiszedjük. Ja, tegnap a Probike-ba 1000ért akart adni a fickó egy ilyen bizbaszt... :-X

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hip-hip horray.!

na majd megszakertem este. azaz megszakertjuk. Holnap megyek coca colahoz, de szerintem rengetegen vagyunk palyazok, ugy 300an sacc/kb. A a munka kb annyit fizethet mint a BAT, azaz atlagosat, de kint vannak a halal faszan dunaharasztin. unkool.

Dorka kar menni IKEAba, igaz.? en remelem raerek, mondtam neki hogy mennek en is, de lehet hogy amugy is ott leszek az Ors-i Obiban, meg talalkozom Sinka emberevel. majd hivjatok hogy váccáp.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Említettem már, hogy a felsõ szinte kint van? Már látom a fejét, mégegy picit kell nyomni, aztán hopp, meg is van, kicsit torz lesz, az igaz, de így az alsó már könnyûszerrel kihullik... vagy nem. Nem találkoznak azok sehol se.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Felül egy rózsa lefelé, alul egy felfelé?
hehehe-hihihi-hahaha

Az az alsó micsinál ott? valaki kicseszésbõl belenyomta? ;D ;D ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Én is örülök, hogy sínen a Canada project.
Öreg, már neked is csak munkát kell szerezned és pénzt spórolnod, hogy hozzon is valamit ez a tündibündi Zsani neked!
Van kilátásban valami a mai (vagy holnapi?) interjú után?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ahamm, de megis hogy teped ki.? mivel ezeket felfele kihuzni "eleg nehez".
Vagyis: az felsot lefele tudod nyomni, az alsot meg felfele tolni, vagyis ezek kozepen talakoznak.... de nem akarok kotozkodni, en is csak egy kevesethozzaszoloforumresztveveo vagyok.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
És akkor most? Majd elmeséled a részleteket?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ja, es aktivizalodott a canada project.
ohhh, baby i love your way.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nem ugrott, mert kitépem a p*csába.. Izom az van Mettyú koma, széjje' hasítalak! ;D

Nem t'om, hogy kell e, mert otthon van három is. Inkább veszek hedlokkot. Ha már nagytudású, tapasztalt Zap kollega is ajánlja. Mettyú meg egy kis alighozzászólásos csávó, nem adok a szavára annyit.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
tenyleg, neked alul is van egy olyan rozsa.. akkor ugrik a headlock megoldas. En itt vagyo a kalvinteren, negyek neked egy sima rozsat.?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Nekem is már sikerült úgy kiszedni, hogy csak csavartam-csavartam, aztán kijött a rózsa.
De ahhoz izom kell, Bandi! ;D
És mikor akarsz lehagyni? Csak, hogy edzek addig! :o

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kis csírák... 8)

Mettyú ráadásul legközelebb hagyja, hogy lehagyjam! jajj, már úgy várom ezt a pillanatot...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Arra gondoltam, ha már igy elhajlott, akkor tépem még egy kicsit és akkor jobban elhajlik könnyebb kiszedni.. Vagy végképp bennragad.. Ja és még az alsó felén is van egy ilyen, így kitolni is nehezen tudom. Ejj, csak a gond és a probléma.. ;D

Mettyú, ez nem a Vidám Vasárnap, hogy ígérgessél! ;D