Figyejjé Mettyú!
Itt a 333 hozzászólásoddal ne pattogjá, jóvan? Me nekem 345 van !!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 14. - 11:57

Posted 2004. June 14. - 11:53

Egy csavarhúzóval befelé lehet görbíteni a rózsa 'szirmait', aztán csak ki kell tolni lefelé. Nem lesz szép a csõ belseje, de ki nem szarja le, nem?
Posted 2004. June 14. - 11:50

Posted 2004. June 14. - 11:46

1000 környékén van az Acor, csak figyelmesen kell kiválasztani az alsó csavaros geci átmérõjét, hogy belemenjen a teló szárába.
Amúgy felülre meg 1 1/8os kupak kell.
Jó hát!
Zap:
Néhányat láttam már, de ez így egyben kicsit sokkoló. Soha többet nem iszom!
Amúgy felülre meg 1 1/8os kupak kell.
Jó hát!
Zap:
Néhányat láttam már, de ez így egyben kicsit sokkoló. Soha többet nem iszom!
Posted 2004. June 14. - 11:46

Posted 2004. June 14. - 11:41

És akkor az mennyi? És jó? És hogyan mûködik? Tulképp csak a csavar hosszabb benne és összehúzza a fejcsapágyat? a fejcsõ két végén?
Posted 2004. June 14. - 11:40

Posted 2004. June 14. - 11:32

Posted 2004. June 14. - 11:26

Akkor még jó, hogy nem a Keletibe jöttél... Az durva..
Kellett volna legyen tornádó? Nem volt. Én le vagyok maradva. Ha az utolsó vonattal jössz vagy mész, akkor láthatod, hogy a metró bejáratánál szépen megágyaznak maguknak a mindenféle alakok, és mint a táborba' összebújnak és szundítanak, vmelyik még olvas is elalvás elõtt...
Tegnap bejött egy fickó a lépcsõházba, guberálni, annyira büdös volt, hogy még a harmadikon is éreztem a szagát..
No, mindegy. Képzeld, azért nem bírom megszorítani a kormánycsapit, mert ami benne van a villában az a hatágú biszbasz, annak az egyik ága vissza van hajolva, valszeg egyszer kicsit erõsebben húztam meg.. na azt ki kellene szedni és újat rakni bele.. Lötyög, mint állat! ;D :'(
Márió, te voltál Sziget?
Kellett volna legyen tornádó? Nem volt. Én le vagyok maradva. Ha az utolsó vonattal jössz vagy mész, akkor láthatod, hogy a metró bejáratánál szépen megágyaznak maguknak a mindenféle alakok, és mint a táborba' összebújnak és szundítanak, vmelyik még olvas is elalvás elõtt...

Tegnap bejött egy fickó a lépcsõházba, guberálni, annyira büdös volt, hogy még a harmadikon is éreztem a szagát..

No, mindegy. Képzeld, azért nem bírom megszorítani a kormánycsapit, mert ami benne van a villában az a hatágú biszbasz, annak az egyik ága vissza van hajolva, valszeg egyszer kicsit erõsebben húztam meg.. na azt ki kellene szedni és újat rakni bele.. Lötyög, mint állat! ;D :'(
Márió, te voltál Sziget?
Posted 2004. June 14. - 11:15

Hát, az Alkotás utcától felfelé nem rossz a helyzet. De mondjuk távolról rátekintve a Déli épületére, elég Románia érzése van az embernek.
A tömegközlekedést meg megoldhatnák jobban is. Mármint az információkölést. Isten bizony Londonban 100szor egyszerûbb tájékozodni, mint a fõvárosunkban.
Na és volt tornádó? ;D
A tömegközlekedést meg megoldhatnák jobban is. Mármint az információkölést. Isten bizony Londonban 100szor egyszerûbb tájékozodni, mint a fõvárosunkban.
Na és volt tornádó? ;D
Posted 2004. June 14. - 11:08

Minimum! Ezért kár volt sietni.. ;D Fakk máv, ezeknek minden napra más menetrendjük van, szombaton nem mennek azok a vonatok, amik máskor igen, vagy vasárnap nem amik szombaton igen, hétköznap meg amit gondolnak..
És mit láttál a környéken? Vannak szép házak, meg hómlesz alakok tarhálnak, tök izgi! Meg villamos, tiszta világváros fíling!
És mit láttál a környéken? Vannak szép házak, meg hómlesz alakok tarhálnak, tök izgi! Meg villamos, tiszta világváros fíling!
Posted 2004. June 14. - 11:02

Miért, mit vártál? Világmegváltó terveket? ???
Az út jó volt hazafelé, csak az volt a baj, hogy 16.45kör nincs vonat, csak 17.45kör. De legalább megnéztem a környéket. Szép!
Az út jó volt hazafelé, csak az volt a baj, hogy 16.45kör nincs vonat, csak 17.45kör. De legalább megnéztem a környéket. Szép!
Posted 2004. June 14. - 10:53

Ez semmi újat nem mutat... :
Azért megsimogatták a buksid, ugye?
Akkor Anglia csak két-három hónapra? Milyen volt út hazafelé?

Posted 2004. June 14. - 10:52

Menüt azt nem csináltam. Próbátam Ulead Moviemaker-rel, meg mittomég melyik Ulead-es programmal, meg valami neoDVD-vel is, de egyik se volt hajlandó normálisan müködni. Az egyik csinált DVD-t, de kb. 2x nagyobbat, mint amekkorák a fájlok voltak.
Aztán elegem lett belöle, és kicsit túrtam a netet, és találtam rá jó linuxos cuccot. Azzal szépen egymás után bepakoltam a filmeket, és hipp-hopp kész is. Bár nem tudom mit szól majd hozzá egy asztali lejátszó, mert abban nem tudtam kipróbálni...
Aztán elegem lett belöle, és kicsit túrtam a netet, és találtam rá jó linuxos cuccot. Azzal szépen egymás után bepakoltam a filmeket, és hipp-hopp kész is. Bár nem tudom mit szól majd hozzá egy asztali lejátszó, mert abban nem tudtam kipróbálni...

Posted 2004. June 14. - 10:43

Szóval az életút?
Vannak benne még kidolgozatlan részek, de az alábbiak lettek tervbe véve:
- júliustól Anglia
- õsztõl Pest (valami Katyiféle meló ideális esetben)
- államvizsga meg ahogy belefér a programba
Teccik a prioritás, mi?
Persze ez mind csak elmélet!
Tomi:
Szóval perfekt vagy DVDs menükészítésben? Ezt jó tudni. Pinkbikekal mi van? Úton az áru?
Vannak benne még kidolgozatlan részek, de az alábbiak lettek tervbe véve:
- júliustól Anglia
- õsztõl Pest (valami Katyiféle meló ideális esetben)
- államvizsga meg ahogy belefér a programba
Teccik a prioritás, mi?
Persze ez mind csak elmélet!
Tomi:
Szóval perfekt vagy DVDs menükészítésben? Ezt jó tudni. Pinkbikekal mi van? Úton az áru?
Posted 2004. June 14. - 10:26

Nem voltam én sehol sem.
Féltem az esötöl, meg azt hittem fogok otthon dolgozni. Aztán szinte lószart se csináltam.
Illetve dehogynem! Shoshinak megcsináltam a DVD-t ;D
Féltem az esötöl, meg azt hittem fogok otthon dolgozni. Aztán szinte lószart se csináltam.

Illetve dehogynem! Shoshinak megcsináltam a DVD-t ;D
Posted 2004. June 14. - 10:24

Kimentem vasárnap, az elit triálosok igen jó volt, nagyon jól nyomták, igaz nem sok triál versenyt láttam még, de lenyûgöz, hogy vki "elég nagyot" ugrik helybõl... Aztán a dirtösök is jól nyomták, volt szaltó is, meg Gizmo is. Meg láttam Anchillotti gépet, meg Marint full XTR-rel, voltak még brékesek is, fejpöri miegymás, meg este Kispál, de igazi koncertet csak Pécsen tudnak, kicsit lapos volt, szerintem, igaz csak másfél sört ittam, Becherovka kísértett... ;D De jó volt, igaz, sokkot nem kaptam.
Mettyú, mi az életút?
Mettyú, mi az életút?
Posted 2004. June 14. - 10:02

Csak nem mindenki Sportszigeten vagy Magyarszéken volt, aztán most piheni ki a fáradalmakat?
Mi ez a Fórum-hanyagoló magatartásmód? MMMMI?!
Wolffal szombaton látogattunk a Szigetre, kicsit meleg volt, de az amatõr dirt jumposok nem voltak szarok. Kár, hogy a döntõt nem láttuk.
Fenn volt még a Gáspár Csabi is, aki már 'csak' 290 ezret kér a binyigliéért, és ott is csak párszor ütötte le a telókat a North Shoreról való ugrálás közben.
Jelentkezzetek!
Mi ez a Fórum-hanyagoló magatartásmód? MMMMI?!
Wolffal szombaton látogattunk a Szigetre, kicsit meleg volt, de az amatõr dirt jumposok nem voltak szarok. Kár, hogy a döntõt nem láttuk.
Fenn volt még a Gáspár Csabi is, aki már 'csak' 290 ezret kér a binyigliéért, és ott is csak párszor ütötte le a telókat a North Shoreról való ugrálás közben.
Jelentkezzetek!
Posted 2004. June 11. - 11:27

Na én nem ittam semmit tegnap, azért remélem nem tagadtok ki.
Inkább In The Cut-ot néztem. Jó volt, de nem értem igazán.
Megyek Pestre máma => tekerni nem sajnos. Ráadásul csak jövõ hétre lesznek meg a telómhoz a mûanyag kis gecik.
Bandi kurráljad magad! Mi lesz így ma este, pöcs?
És holnap, akkor megyünk a Sportszigetre?
Inkább In The Cut-ot néztem. Jó volt, de nem értem igazán.
Megyek Pestre máma => tekerni nem sajnos. Ráadásul csak jövõ hétre lesznek meg a telómhoz a mûanyag kis gecik.
Bandi kurráljad magad! Mi lesz így ma este, pöcs?
És holnap, akkor megyünk a Sportszigetre?
Posted 2004. June 11. - 11:09

A Becherovka az jóóó! Persze mértékkel. Nem sör az, hogy az egész üveggel betöltsed...
Jajj, azt se tudom mikor mentem haza. Arra emlékszem, hogy siettem mert dörgött, villámlott és nem akartam megázni, de hogy mikor???
Jajj, azt se tudom mikor mentem haza. Arra emlékszem, hogy siettem mert dörgött, villámlott és nem akartam megázni, de hogy mikor???