Srácok, ez nem vicc!
Ti is elmondhatnátok egy rózsafüzért a meggyógyulása érdekében, ahogy én tettem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. június 16. - 15:04

Írta 2004. június 16. - 14:52

Írta 2004. június 16. - 14:50

Súlyos térdsérülés? Le kellett térdelni a szopáshoz? Hehehe...
Vagy a térdizulet nem bírta tartani a súlyos hústömeget?
Jajj, de gonosz vagyok ;D ;D
Vagy a térdizulet nem bírta tartani a súlyos hústömeget?
Jajj, de gonosz vagyok ;D ;D
Írta 2004. június 16. - 14:41

Figyi, alkotsz egy önéletrajzot, akkor azzal már lehet mit kezdeni. Pl. az Adecco-hoz, Graftonhoz te is beadhatnád, vagy a www.manpower.hu -n is kereshetnél, vagy esetleg ide is, ahol vagyok megpróbálhatsz bekerülni, egy próbát megér...
Egyébként meg:
Nem tudja folytatni a turnéját Britney Spears
Néhány nappal ezelõtti balesete miatt Britney Spears le kellett, hogy mondja nyárra tervezett észak-amerikai koncertkörútját - a folytatás bizonytalan.
Az énekesnõ súlyos térdsérülésre hivatkozva törölte az Onyx Hotel turné 36 állomásosra tervezett nyári szakaszát.
A június 22. és augusztus 15. közötti hetekre meghirdetett koncertsorozat pótlására sem tett ígéretet az elõadó menedzsmentje, mert Britney Spears felépülése több hónapot is igénybe vehet. "Reméli, hogy a jövõben még felkeresheti ezeket a városokat" - közvetített a dalait kiadó Jive Records.
A kényszerpihenõt okozó baleset június 8-án, kedden történt az új Outrageous címû kislemezéhez készülõ videoklip forgatása közben, amikor Britney Spears Snoop Dog rapperrel vett fel egy jelenetet a manhattani metróban. "Nyilvánvalóan rosszul lépett és kiment a térde - csúnya táncos sérülés volt" - mondta korábban a Jive szóvivõje.
A szerencsétlen lépést követõ napon Spears térdmûtéten esett át, amely után hathétig nem állhat a lábára, majd további 8-12 hetes rehabilitációs idõszak következik.
Spears még márciusban szintén törölte néhány fellépést, akkor is térdproblémákra hivatkozva. Azt hogy a friss sérülés miatt le kell-e mondania az év végén esedékes elsõ kínai koncertjét, egyelõre nem tudni - írta a BBC.
Egyébként meg:
Nem tudja folytatni a turnéját Britney Spears
Néhány nappal ezelõtti balesete miatt Britney Spears le kellett, hogy mondja nyárra tervezett észak-amerikai koncertkörútját - a folytatás bizonytalan.
Az énekesnõ súlyos térdsérülésre hivatkozva törölte az Onyx Hotel turné 36 állomásosra tervezett nyári szakaszát.
A június 22. és augusztus 15. közötti hetekre meghirdetett koncertsorozat pótlására sem tett ígéretet az elõadó menedzsmentje, mert Britney Spears felépülése több hónapot is igénybe vehet. "Reméli, hogy a jövõben még felkeresheti ezeket a városokat" - közvetített a dalait kiadó Jive Records.
A kényszerpihenõt okozó baleset június 8-án, kedden történt az új Outrageous címû kislemezéhez készülõ videoklip forgatása közben, amikor Britney Spears Snoop Dog rapperrel vett fel egy jelenetet a manhattani metróban. "Nyilvánvalóan rosszul lépett és kiment a térde - csúnya táncos sérülés volt" - mondta korábban a Jive szóvivõje.
A szerencsétlen lépést követõ napon Spears térdmûtéten esett át, amely után hathétig nem állhat a lábára, majd további 8-12 hetes rehabilitációs idõszak következik.
Spears még márciusban szintén törölte néhány fellépést, akkor is térdproblémákra hivatkozva. Azt hogy a friss sérülés miatt le kell-e mondania az év végén esedékes elsõ kínai koncertjét, egyelõre nem tudni - írta a BBC.
Írta 2004. június 16. - 14:40

Alfa:
Akkor megnyugodtam. Gyere!
Amúgy nem mûködik a billentyûzet, azért sms-ben válaszolsz?
Azért erre most nem kell, majd elmondod élõben.
Akkor megnyugodtam. Gyere!
Amúgy nem mûködik a billentyûzet, azért sms-ben válaszolsz?
Azért erre most nem kell, majd elmondod élõben.
Írta 2004. június 16. - 14:35

Bírálni még mindig jobb, mint írni.
Akkó majd gyere!
Alfa:
Csatlakozni lehet, útvonalról még nem tudok, de sokat ne várjál tõlünk.
Pénzem nincs válaszolni az smsedre, de remélem olvasod ezt addig. Bocs.
Akkó majd gyere!
Alfa:
Csatlakozni lehet, útvonalról még nem tudok, de sokat ne várjál tõlünk.
Pénzem nincs válaszolni az smsedre, de remélem olvasod ezt addig. Bocs.
Írta 2004. június 16. - 14:26

Kõ a pénz, mi? 
Én egy idõben Finnországba akartam kimenni, de aztán inkább maradtam. Drága ott a sör
Januárban jön hozzánk egy 33 éves csaj, aki a Pollackon végzett 94-ben az informatikán, és most az Elcotec-ben forraszt. Szóval eléggé le lehet csúszni... :-\
Na most még egy kicsit össze-vissza irogatok egy szakdolgozatról, aztán gyorsan haza átöltözni. Mondtam már, hogy útálok szakdolgozatot bírálni?

Én egy idõben Finnországba akartam kimenni, de aztán inkább maradtam. Drága ott a sör

Januárban jön hozzánk egy 33 éves csaj, aki a Pollackon végzett 94-ben az informatikán, és most az Elcotec-ben forraszt. Szóval eléggé le lehet csúszni... :-\
Na most még egy kicsit össze-vissza irogatok egy szakdolgozatról, aztán gyorsan haza átöltözni. Mondtam már, hogy útálok szakdolgozatot bírálni?
Írta 2004. június 16. - 14:00

Menni kell...
De ha esetleg van valahol munkaerõ felvétel Pesten, és ilyen lúzer pöcsöknek is van esélye (és még elég pénzt is adnak), akkor maradok itthon a seggemen.
DE tényleg, ha tucc bármit, szóljál!
Akkor ezen a 7végén nem jössz haza? Legalábbis ezt írta nekem a Sztranyó.
De ha esetleg van valahol munkaerõ felvétel Pesten, és ilyen lúzer pöcsöknek is van esélye (és még elég pénzt is adnak), akkor maradok itthon a seggemen.
DE tényleg, ha tucc bármit, szóljál!
Akkor ezen a 7végén nem jössz haza? Legalábbis ezt írta nekem a Sztranyó.
Írta 2004. június 16. - 13:43

Akkor most hogy döntesz? Mész vagy maradsz? Mész vagy maradsz? Mész vagy maradsz?
Írta 2004. június 16. - 11:51

The sooner, the better...
I don't know, to be honest...
Most írok a Sztranyónak arról, hogy Bence már haza is jött Londonból és kurvára ráfizetett. A sok lengyel elhappol minden melót.
I don't know, to be honest...
Most írok a Sztranyónak arról, hogy Bence már haza is jött Londonból és kurvára ráfizetett. A sok lengyel elhappol minden melót.
Írta 2004. június 16. - 11:33

Vettem.
Tudod, itt Pesten ez így megy.. Májerság, KonaFoxTLD gatyanadrágsapi, különben kinéznek.. ;D
Mikor indulsz Angliába?
Tudod, itt Pesten ez így megy.. Májerság, KonaFoxTLD gatyanadrágsapi, különben kinéznek.. ;D
Mikor indulsz Angliába?
Írta 2004. június 16. - 10:57

Bandi:
Csak nem a Kona-s mûmájer haverjaidra gondolsz?
Hedlok rulez!
Vetted a fékkarról szóló adást?
Csak nem a Kona-s mûmájer haverjaidra gondolsz?
Hedlok rulez!
Vetted a fékkarról szóló adást?
Írta 2004. június 16. - 10:54

Írta 2004. június 16. - 10:35

Ja megtalált. Nyugodtan megadhatjátok bárkinek. Nagymellû szõke/barna csajoknak is ;D
Küldtem sms Máriónak is, hogy gyüjjön, meg a haveromnak is, hátha le akarja törni a kölcsön váltót is
Küldtem sms Máriónak is, hogy gyüjjön, meg a haveromnak is, hátha le akarja törni a kölcsön váltót is

Írta 2004. június 16. - 10:22

Igen, akkor 17.00 Széchenyi tér
Gyere Tomi!
Shoshi megtalált? Kérte számodat. Megadtam. Remélem nem baj.
Gyere Tomi!
Shoshi megtalált? Kérte számodat. Megadtam. Remélem nem baj.
Írta 2004. június 16. - 10:15

Akkor ma 5tõl szétszakítjuk a hegyet? Jóóó!
Tegnap este alig bírtam elaludni, aztán majdnem elmentem éjszaka vadállatkodni az erdõbe. ;D
Tegnap este alig bírtam elaludni, aztán majdnem elmentem éjszaka vadállatkodni az erdõbe. ;D
Írta 2004. június 16. - 10:11

Új kormánycsapágy? ???
Mi van a Dancsival? El van kenõdve a Coca-Cola miatt?
Márió:
Ma 5tõl akkor nem jössz tekerni?
Gondolom örül az Ákos, hogy jövõ héttõl majd ott boldogítod!
Milyen falmászás?
Mi van a Dancsival? El van kenõdve a Coca-Cola miatt?
Márió:
Ma 5tõl akkor nem jössz tekerni?
Gondolom örül az Ákos, hogy jövõ héttõl majd ott boldogítod!
Milyen falmászás?
Írta 2004. június 16. - 10:04

Mivel rombolták a közerkölcsöt? Rettenetes!
Ja, a Stab-be ráadásul 24-es kerék volt, király kinézet... A srác meg milyen keményen ült rajt..jajjj.
És hogy-hogy nem láttunk? No, mindegy.
Kiszámoltam, hogy kell egy új ülés, meg kormánycsapi, ajjj, sok píz megin hussan el.
Ja, a Stab-be ráadásul 24-es kerék volt, király kinézet... A srác meg milyen keményen ült rajt..jajjj.
És hogy-hogy nem láttunk? No, mindegy.
Kiszámoltam, hogy kell egy új ülés, meg kormánycsapi, ajjj, sok píz megin hussan el.

Írta 2004. június 15. - 21:31

csá!jobb hogy nem jöttetk!ku.va fáradt voltam tegnap voltunk ugrálni a kertvárosban és most naon izomlázas a combom meg a válam!
pedig láthattátok volna az új mezem! :Pamihez egy egy ua ojan szinü nacit húztam ugyhogy naon trendi voltam!!
na mindegy,voltam egy20ast tekerni...két nap szünet asszem!
menyünk strandra!!!!!!!!!!!!
vagy vasárnap pántya falmászást!!
jövök fáradtan haza erre a biciglisek ülnej a lófaroknál láthatóan a közerkölcsöt bántva és még kutya is volt náluk!!
BOTRÁNY!!
A Bandi tényleg gatyába rohangál?!?!?

az nem gyenge!
Sporszigeten én is láttam sok furaállatot!stab primo super monsterrel,a yetit én is a zöldet?
na béka!
és nem nagy heppi me hátfõtöl ógozom!a Ákos kollegája leszek!
:-*
pedig láthattátok volna az új mezem! :Pamihez egy egy ua ojan szinü nacit húztam ugyhogy naon trendi voltam!!
na mindegy,voltam egy20ast tekerni...két nap szünet asszem!
menyünk strandra!!!!!!!!!!!!
vagy vasárnap pántya falmászást!!
jövök fáradtan haza erre a biciglisek ülnej a lófaroknál láthatóan a közerkölcsöt bántva és még kutya is volt náluk!!
BOTRÁNY!!
A Bandi tényleg gatyába rohangál?!?!?

az nem gyenge!
Sporszigeten én is láttam sok furaállatot!stab primo super monsterrel,a yetit én is a zöldet?
na béka!
és nem nagy heppi me hátfõtöl ógozom!a Ákos kollegája leszek!
:-*
Írta 2004. június 15. - 16:24

Hat bocs mate, de ugy tunik nem fog osszejonni. Bar akartam csorni neked egy uveggel, de megkertek hogy ne vigyunk ki semmit az irodabol. DE kaptam ajandekba egy Beach House-os polot...