Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW.:Hehe, egyszerre?
Megyünk egyet vadászni?

LL: én sose szarozok ilyennel. Majd egyszer jól ki is durrantok valamit... Mindig egyszerre kapcsolok be mindent. (sõt akkor is képes vagyok dolgokat ide-oda dugni, amikor megy a gép) Úgyhogy én passzolok.
Van aki, még a rack-ot is kiveszi...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hájbáj

Ért valaki a Tv kábelekhez?
vettem egy Bandridge márkájú Computer to TV/VCR Cable 3,5mm+S-Video - SCART 5m dolgot
de neten keresgéltem hogy hogyis müködik ez az egsz és.. "Ezért célszerû (és mellesleg -idézem- "így szabályos") elõször a számítógépet bekapcsolni, aztán a TV-t. Kikapcsolásnál a sorrend fordított, elõször a TV, aztán a gép. Persze így a TV is "veszélyeztetett", dehát kinek melyik a fontosabb. "

szal kicsit beijedtem tõle.. :-\
Valaki esetleg elmagyarázná, vagy ha ráérne és kiugrana hozzám megszerkeszteni... :-[

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kis ride-blog a nemtekerõ, sebnyalogató, bringaépítõ, számítógép elõtt döglõ emberkéknek:

Nemrég értünk haza jó kis Jakab-hegy csapatásból az AW-fal, haverral, na meg a Soutside Survival két oszlopos tagjával: Shoshival, meg velemmel.
Tutijó talaj volt, király leejtõk, feltekerések/tolások, amit a Fogashoz szokott skac is frankón bírt.
Jakab-hegyrõl lefelé az meg kééééész volt, fõleg az Égertetõ-Teca szakasz, ugráló tinituristákkal, meg egy-két túlsokalt kanyarral. Azért az 50 km/h-val a sziklás, felhõszakadás utáni vízmosásba se volt rossz bezúzni. Shoshi olyan égett fékszagot nyomatott: 2 m-rõl is érezni lehetett a hõt. ;D
Aztán volt még sör/zsíroskenyér menü a Teca lányánál, akinél meghallgathattuk, hogy milyen szar is volt neki tavaly a Love-parade...
Ja, meg piros asztrás utolérés Magyarürögin, aki - úgy, hogy már a padkán, a köveken mentem - 5cmre ment el a kormányomtól, és még neki állt följebb és kitalálta, hogy azé, me az úton kacsáztam én is!!!!! És nem csak õ játszott az én életemmel, hanem én is az övével!! Mindegy, érdekes gondolkodásmódja volt. Biztos sokra jut majd vele...
A lényeg, hogy a legkirályabb a durvacsapatás utáni egy pohár sörtõl bebizseregni! Ezt megállapíthatjuk.

There's nothing wrong with me, there's nothing wrong with us, there's something wrong with the world...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Budapest Parádé??? Jakabhegy! Ma különösen jót mentünk! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

csak nem jóól van a gép mer virusos,igy várok esetleg egy jelentkezõt aki egy win cd tud kölcsönözni...

98, ME, XP Professional ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Márió:
Na gratula a vizsgához! A hozzászólás többi felét így pityókásan most nem értem, de örülök. Hogy minek? Mindennek.
Milyen Scottot néztél ki?
Bandi(Wolf):
Nagyot buliztunk. Maradhattál volna még egy estét. No sebaj, majd jövõ héten hurkázunk.
Többi pécsinek kitartás!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csá bazz

ujra itt

ja jó volt a vizsga,TÖK JÓLESETT HOGY KÉRDEZTÉTEK HOGY MI VAN!!!!

na van megint gép,igaz kicsi de jóó

meg terminátor lábvédõ,fox noo csór

na lehet támadni megint!!

Zombik meg inditják az osztagot,mindenkint átmegy a négy halálosztó!!!

csak nem jóól van a gép mer virusos,igy várok esetleg egy jelentkezõt aki egy win cd tud kölcsönözni...

goood night,good fight!!!

ja meg jóóó nyaralást a horvátos külonitmnynek!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Végre visszakaptam vagy1 év után az Operation Flashpointomat, leis ültem vele játszani....
ere mit látok?

Ha adsz egy cd-t átírom, vagy oda is adhatom.. ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Benéztem elõtte, hidd el!

Koncentrálok! Meg gyakorlom ezt is: >:( >:( >:(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én szóltam. De hát, aki be se néz az itthoni topicba...
Szombaton tekerés, inkább arra koncentrálj!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: Bendegúz, Te megint huzogatod a gyufát édesfiam!
Ott a GlobalRacing/Gyptopicban!
Ne firtasd a Párt mûködési szabályait, mert bajod lehet....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
>:( >:( >:(

Megy ez! ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Alap! Csak folyamatosan így kell nézni: >:(!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Zap: Aha. ;) Hát akkor én jóóóval olcsóbban vettem.

Shoshi, csatlakozhatok ehhez a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troop-hoz? Eleget tettem a felvételi követelményeknek a gyp-ben mutatott viselkedésemmel?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: eredetileg kisker. árba kerül. ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem is pont ez lett volna a kérdésem, de megint nem értették. (gyp-s topic) inkább hülyére vettem az egészet, hogy elemükben lehessenek. ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jó napot!

Kedves Öcséim! Kicsit beleolvastam ebbe a gyp-s topicba (amit már önmagában sem szeretek, mert szerintem csak a fikázódásról szól, és közben megpróbál egy-két ember elsütni egy-egy pojént), és megint eluralkodtak rajtam az indulatok. Ezek télleg ennyire kibaszottul hülyék, vagy mi rendelkezünk valami iszonyatos egészséges déli mentalitással, ami nem igazán érthetõ a az északiaknak?

Nem tudom. kajak elkeserítõ. Valaki olyat csinál, ami valakinek nem teccik, akkor az hülye, és eliminálni kell?!!!????

Ennél még a káosz is jobb. Télleg be kellene vetni a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troops-t! Aztán lenne nemulass!

Egyébként valaki kerékpározni ma valamit? Csak hogy visszatérjek a gyökerekhez...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Baráti áron. Piros oldalfalú. Eredetileg mennyi egy ilyen?

A Mofo DH 2.35 eladó, baráti áron, ha vkinek szüksége van rá!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
LordLeslie: Khmmmm.... ööööö.... Télleg. Vazze.
Ez a katonai kiképzõs játék, ami ingyen letölthetõ?

Mettyú: de milyen komolyan veszik mindig..

AW.: az a piros oldalfalú, igaz? Az király. Már a 2.5 ös Highroller jobb. De tûri a misuse-t, meg fog is. Mennyiér boltoltad?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Panaracer Fire DH Kevlar 2.3. Zap, neked ilyened van/volt, ugye? Milyen? Épp most szerváltam egyet!
Ja, ha vkinek kell esetleg egy 2.35 Mofo DH Front, az jelentkezzen! Jó állapotban!