AW.:Hehe, egyszerre?
Megyünk egyet vadászni?
LL: én sose szarozok ilyennel. Majd egyszer jól ki is durrantok valamit... Mindig egyszerre kapcsolok be mindent. (sõt akkor is képes vagyok dolgokat ide-oda dugni, amikor megy a gép) Úgyhogy én passzolok.
Van aki, még a rack-ot is kiveszi...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 28. - 20:48

Írta 2004. augusztus 28. - 20:37

hájbáj
Ért valaki a Tv kábelekhez?
vettem egy Bandridge márkájú Computer to TV/VCR Cable 3,5mm+S-Video - SCART 5m dolgot
de neten keresgéltem hogy hogyis müködik ez az egsz és.. "Ezért célszerû (és mellesleg -idézem- "így szabályos") elõször a számítógépet bekapcsolni, aztán a TV-t. Kikapcsolásnál a sorrend fordított, elõször a TV, aztán a gép. Persze így a TV is "veszélyeztetett", dehát kinek melyik a fontosabb. "
szal kicsit beijedtem tõle.. :-\
Valaki esetleg elmagyarázná, vagy ha ráérne és kiugrana hozzám megszerkeszteni... :-[
Ért valaki a Tv kábelekhez?
vettem egy Bandridge márkájú Computer to TV/VCR Cable 3,5mm+S-Video - SCART 5m dolgot
de neten keresgéltem hogy hogyis müködik ez az egsz és.. "Ezért célszerû (és mellesleg -idézem- "így szabályos") elõször a számítógépet bekapcsolni, aztán a TV-t. Kikapcsolásnál a sorrend fordított, elõször a TV, aztán a gép. Persze így a TV is "veszélyeztetett", dehát kinek melyik a fontosabb. "
szal kicsit beijedtem tõle.. :-\
Valaki esetleg elmagyarázná, vagy ha ráérne és kiugrana hozzám megszerkeszteni... :-[
Írta 2004. augusztus 28. - 20:33

kis ride-blog a nemtekerõ, sebnyalogató, bringaépítõ, számítógép elõtt döglõ emberkéknek:
Nemrég értünk haza jó kis Jakab-hegy csapatásból az AW-fal, haverral, na meg a Soutside Survival két oszlopos tagjával: Shoshival, meg velemmel.
Tutijó talaj volt, király leejtõk, feltekerések/tolások, amit a Fogashoz szokott skac is frankón bírt.
Jakab-hegyrõl lefelé az meg kééééész volt, fõleg az Égertetõ-Teca szakasz, ugráló tinituristákkal, meg egy-két túlsokalt kanyarral. Azért az 50 km/h-val a sziklás, felhõszakadás utáni vízmosásba se volt rossz bezúzni. Shoshi olyan égett fékszagot nyomatott: 2 m-rõl is érezni lehetett a hõt. ;D
Aztán volt még sör/zsíroskenyér menü a Teca lányánál, akinél meghallgathattuk, hogy milyen szar is volt neki tavaly a Love-parade...
Ja, meg piros asztrás utolérés Magyarürögin, aki - úgy, hogy már a padkán, a köveken mentem - 5cmre ment el a kormányomtól, és még neki állt följebb és kitalálta, hogy azé, me az úton kacsáztam én is!!!!! És nem csak õ játszott az én életemmel, hanem én is az övével!! Mindegy, érdekes gondolkodásmódja volt. Biztos sokra jut majd vele...
A lényeg, hogy a legkirályabb a durvacsapatás utáni egy pohár sörtõl bebizseregni! Ezt megállapíthatjuk.
There's nothing wrong with me, there's nothing wrong with us, there's something wrong with the world...
Nemrég értünk haza jó kis Jakab-hegy csapatásból az AW-fal, haverral, na meg a Soutside Survival két oszlopos tagjával: Shoshival, meg velemmel.
Tutijó talaj volt, király leejtõk, feltekerések/tolások, amit a Fogashoz szokott skac is frankón bírt.
Jakab-hegyrõl lefelé az meg kééééész volt, fõleg az Égertetõ-Teca szakasz, ugráló tinituristákkal, meg egy-két túlsokalt kanyarral. Azért az 50 km/h-val a sziklás, felhõszakadás utáni vízmosásba se volt rossz bezúzni. Shoshi olyan égett fékszagot nyomatott: 2 m-rõl is érezni lehetett a hõt. ;D
Aztán volt még sör/zsíroskenyér menü a Teca lányánál, akinél meghallgathattuk, hogy milyen szar is volt neki tavaly a Love-parade...
Ja, meg piros asztrás utolérés Magyarürögin, aki - úgy, hogy már a padkán, a köveken mentem - 5cmre ment el a kormányomtól, és még neki állt följebb és kitalálta, hogy azé, me az úton kacsáztam én is!!!!! És nem csak õ játszott az én életemmel, hanem én is az övével!! Mindegy, érdekes gondolkodásmódja volt. Biztos sokra jut majd vele...
A lényeg, hogy a legkirályabb a durvacsapatás utáni egy pohár sörtõl bebizseregni! Ezt megállapíthatjuk.
There's nothing wrong with me, there's nothing wrong with us, there's something wrong with the world...
Írta 2004. augusztus 28. - 20:24

Írta 2004. augusztus 28. - 11:49

csak nem jóól van a gép mer virusos,igy várok esetleg egy jelentkezõt aki egy win cd tud kölcsönözni...
98, ME, XP Professional

Írta 2004. augusztus 28. - 04:16

Márió:
Na gratula a vizsgához! A hozzászólás többi felét így pityókásan most nem értem, de örülök. Hogy minek? Mindennek.
Milyen Scottot néztél ki?
Bandi(Wolf):
Nagyot buliztunk. Maradhattál volna még egy estét. No sebaj, majd jövõ héten hurkázunk.
Többi pécsinek kitartás!!!
Na gratula a vizsgához! A hozzászólás többi felét így pityókásan most nem értem, de örülök. Hogy minek? Mindennek.
Milyen Scottot néztél ki?
Bandi(Wolf):
Nagyot buliztunk. Maradhattál volna még egy estét. No sebaj, majd jövõ héten hurkázunk.
Többi pécsinek kitartás!!!
Írta 2004. augusztus 27. - 21:41

csá bazz
ujra itt
ja jó volt a vizsga,TÖK JÓLESETT HOGY KÉRDEZTÉTEK HOGY MI VAN!!!!
na van megint gép,igaz kicsi de jóó
meg terminátor lábvédõ,fox noo csór
na lehet támadni megint!!
Zombik meg inditják az osztagot,mindenkint átmegy a négy halálosztó!!!
csak nem jóól van a gép mer virusos,igy várok esetleg egy jelentkezõt aki egy win cd tud kölcsönözni...
goood night,good fight!!!
ja meg jóóó nyaralást a horvátos külonitmnynek!!
ujra itt
ja jó volt a vizsga,TÖK JÓLESETT HOGY KÉRDEZTÉTEK HOGY MI VAN!!!!
na van megint gép,igaz kicsi de jóó
meg terminátor lábvédõ,fox noo csór
na lehet támadni megint!!
Zombik meg inditják az osztagot,mindenkint átmegy a négy halálosztó!!!
goood night,good fight!!!
ja meg jóóó nyaralást a horvátos külonitmnynek!!
Írta 2004. augusztus 27. - 17:54

Végre visszakaptam vagy1 év után az Operation Flashpointomat, leis ültem vele játszani....
ere mit látok?
Ha adsz egy cd-t átírom, vagy oda is adhatom..

Írta 2004. augusztus 27. - 16:54

Írta 2004. augusztus 27. - 16:50

Én szóltam. De hát, aki be se néz az itthoni topicba...
Szombaton tekerés, inkább arra koncentrálj!
Szombaton tekerés, inkább arra koncentrálj!
Írta 2004. augusztus 27. - 16:09

AW: Bendegúz, Te megint huzogatod a gyufát édesfiam!
Ott a GlobalRacing/Gyptopicban!
Ne firtasd a Párt mûködési szabályait, mert bajod lehet....
Ott a GlobalRacing/Gyptopicban!
Ne firtasd a Párt mûködési szabályait, mert bajod lehet....
Írta 2004. augusztus 27. - 11:32

Írta 2004. augusztus 27. - 11:13

Írta 2004. augusztus 27. - 10:40

Zap: Aha.
Hát akkor én jóóóval olcsóbban vettem.
Shoshi, csatlakozhatok ehhez a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troop-hoz? Eleget tettem a felvételi követelményeknek a gyp-ben mutatott viselkedésemmel?

Shoshi, csatlakozhatok ehhez a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troop-hoz? Eleget tettem a felvételi követelményeknek a gyp-ben mutatott viselkedésemmel?
Írta 2004. augusztus 27. - 10:23

Írta 2004. augusztus 27. - 10:22

Nekem is pont ez lett volna a kérdésem, de megint nem értették. (gyp-s topic) inkább hülyére vettem az egészet, hogy elemükben lehessenek. ;D
Írta 2004. augusztus 27. - 10:20

Na jó napot!
Kedves Öcséim! Kicsit beleolvastam ebbe a gyp-s topicba (amit már önmagában sem szeretek, mert szerintem csak a fikázódásról szól, és közben megpróbál egy-két ember elsütni egy-egy pojént), és megint eluralkodtak rajtam az indulatok. Ezek télleg ennyire kibaszottul hülyék, vagy mi rendelkezünk valami iszonyatos egészséges déli mentalitással, ami nem igazán érthetõ a az északiaknak?
Nem tudom. kajak elkeserítõ. Valaki olyat csinál, ami valakinek nem teccik, akkor az hülye, és eliminálni kell?!!!????
Ennél még a káosz is jobb. Télleg be kellene vetni a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troops-t! Aztán lenne nemulass!
Egyébként valaki kerékpározni ma valamit? Csak hogy visszatérjek a gyökerekhez...
Kedves Öcséim! Kicsit beleolvastam ebbe a gyp-s topicba (amit már önmagában sem szeretek, mert szerintem csak a fikázódásról szól, és közben megpróbál egy-két ember elsütni egy-egy pojént), és megint eluralkodtak rajtam az indulatok. Ezek télleg ennyire kibaszottul hülyék, vagy mi rendelkezünk valami iszonyatos egészséges déli mentalitással, ami nem igazán érthetõ a az északiaknak?
Nem tudom. kajak elkeserítõ. Valaki olyat csinál, ami valakinek nem teccik, akkor az hülye, és eliminálni kell?!!!????
Ennél még a káosz is jobb. Télleg be kellene vetni a Southside Survival ZombieNation Eliminator Special Troops-t! Aztán lenne nemulass!
Egyébként valaki kerékpározni ma valamit? Csak hogy visszatérjek a gyökerekhez...
Írta 2004. augusztus 27. - 10:17

Baráti áron. Piros oldalfalú. Eredetileg mennyi egy ilyen?
A Mofo DH 2.35 eladó, baráti áron, ha vkinek szüksége van rá!
A Mofo DH 2.35 eladó, baráti áron, ha vkinek szüksége van rá!
Írta 2004. augusztus 27. - 10:11

LordLeslie: Khmmmm.... ööööö.... Télleg. Vazze.
Ez a katonai kiképzõs játék, ami ingyen letölthetõ?
Mettyú: de milyen komolyan veszik mindig..
AW.: az a piros oldalfalú, igaz? Az király. Már a 2.5 ös Highroller jobb. De tûri a misuse-t, meg fog is. Mennyiér boltoltad?
Ez a katonai kiképzõs játék, ami ingyen letölthetõ?
Mettyú: de milyen komolyan veszik mindig..
AW.: az a piros oldalfalú, igaz? Az király. Már a 2.5 ös Highroller jobb. De tûri a misuse-t, meg fog is. Mennyiér boltoltad?
Írta 2004. augusztus 27. - 09:01

Panaracer Fire DH Kevlar 2.3. Zap, neked ilyened van/volt, ugye? Milyen? Épp most szerváltam egyet!
Ja, ha vkinek kell esetleg egy 2.35 Mofo DH Front, az jelentkezzen! Jó állapotban!
Ja, ha vkinek kell esetleg egy 2.35 Mofo DH Front, az jelentkezzen! Jó állapotban!