Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
LL:
Hát az nincs sajnos.
Tomi:
Dnl barátommal sok okosságot kérünk Edonkeyval kapcsolatban. Hogyan lehet minél gyorsabban, minél több mindent leszedni, meg hasonlók...
Danke.
Vagy esetleg mást kéne használni?
Jó éjt!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nincs valakinek 1 felesleges (eladó) gyorsszára? :-[

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Shoshi:
Hááát a Parádé, be kell, hogy valljam, de bejött. Mondjuk egy-két friccfejû köcsög rontotta az összképet, de a Bomba csajok, meg a 'Szopnék' polós bigék ezt helyrebillentették.
Azért olyan jó nem volt, mint a 7végi FireShow a Bokinál. ;D
A sátor remélem megmaradt az occsó piákkal. Annak hiánya nagy érvágás lenne.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:-*

Mától Esti tagozaton leszek kisdeák a Keroban ;)
pontosítva csak jövõ hét hétfõtõl ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
AW: Hehehhehehehehhehehhehehe!

Tomy: Akkor majd rádcsörgök és egyeztetünk valamit!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Néhány fontosabb hir:

Pandora letette a mixervizsgát

A Való Világ 3 egykori szereplõje, Pandora hivatalosan is mixer lett. Két és fél hónap tanulás után ötösre vizsgázott le koktélkészítésbõl.
"A római partra jártam tanfolyamra, ott sajátítottam el a mixerkedés minden fortélyát. A vizsga két részbõl állt, volt egy írásbeli és egy szóbeli rész. Az írásbelinél az alkohol ismeretérõl kérdeztek, a szóbelinél pedig két koktélt kellett kevernem. Csináltam egy Alexandert és egy Golden Dreamet, ami tényleg olyan lett, mint egy arany álom" - nyilatkozta a Mai Napnak Pandora. A hírek szerint egyébként õ keverte a legjobb koktélokat a vizsgázók közül.

Fásy búsulva telefonált

Augusztus 12-én, este hat körül a Hajós utcai Balettcipõ elõtt ült a showman, Fásy Ádám, jelentette titkos megfigyelõnk. Jegyzetei szerint a fehér inget viselõ celebritás egymagában búsult, miközben mobiltelefonján keresztül tartotta a kapcsolatot egy másik személlyel, akinek azt mondta, hogy ..."olyasmi". "Szépségkirálynõket nem láttam, de visszaemlékezve, a mobilján volt kamera, ezért úgy gondolom, talán forgatni készül" - jelentette a neve elhallgatását kérõ személy.

Geszler Dorottya lángost falt

Geszler Dorottya igencsak szereti a hasát, írja névtelenséget kérõ feljelentõnk, aki vasárnap a Zamárdiban lévõ Mauro éttermében látta igencsak jóízûen enni a mûsorvezetõt. Másnap pedig a Sziget Fesztiválon észlelte Geszlert, aki "úgy tömte magába a sajtos-tejfölös lángost, hogy szinte még a füle is tejfölös volt". Úgy tûnt, falánksága nem tántorítja el magas lovagját, aki alig-alig tudta csak bepréselni magát a magasságáról igencsak nem híres Citroen C2-es gépkocsiba. Olvasónk úgy véli: mindezek ellenére Dorottya alakja irigylésre méltó.

Benedek és Epres Panni plakátokat csodált

Egy névtelenséget kérõ olvasónk vasárnap délután Benedek Tibor vízilabdázót látta a Felvonulási téren. Az olimpikon barátnõjével, Epres Pannival az ARC plakátkiállítást tekintette meg. A borostás Tibor és a rakott szoknyás modell hosszasan elidõzött egy-egy plakátnál, majd az Idõkereket is megcsodálta. Mindketten könnyû lábbelit viseltek, írja cipõfetisiszta feljelentõnk.

;D ??? :'(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt vannak képek is a tûzrõl ;D
Égett a Boccaccio

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Soshi:
A másolás természetesen megoldható. Nem is kérek érte semmit, mert én is lemásolom ;D
A lábam még lábadozik, már egész jó, de még kenegetem, meg sonka módra össze van kötözve... :P

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Na már megen héjtfõ!

Szombaton mentünk egy etalon Kolostor karikát, utánna meg Tecánál sörözés és Zsíroskenyér! NAgyon jó volt! Teljesen tisztító (test és lélek) hatása volt a dolognak!

Voltunk Zap-pel tennap is, egy nagyon lassú (felfelé), pihentetõ (lefelé nem) Kis-Tubes karikát. Isten héjtvége volt ez így!

Tomy: Kérhetnék egy olyat, hogy átírnád valamikor a héten nekem a Pántya mûsoros NWD3-át? Tudod, ahogyan a tiédet is írtad, menüvel, minden egyébbel, stb. Ha megoldható. Intézek egy lemezt. És persze sört is, csak mondd meg, mire van szükséged.

Lábad rendbe jött?

Mettyú: Hallottam voltatok Parááááddéééén! Na is milyen az ilyen, sok meztelen és könnyûvérû csaj volt?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
Hát nincs még képem róla, de akkor majd ma elmegyek lefotózom... ;D
Remélem nem lesznek ott okoserõs emberek ::)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Smóó!
Na hallom voltatok szombaton túrázni. Gondoltam rátok, hogy mennyire szenvedtek a csöndes, tüdõszanatórium körüli erdõkben, annak levegõje miatt, míg mi az üde benzin(és végre-valahára LPGs)gõzben cikázó idióták és villamosok között tudunk egy jót sportolni. Mingyá erõsebbnek érzem magam!
Tomi:
Bokiról nincsenek képeid? Arról is nyomhatnál egy jó nagyot a falamra! ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Erre, nem tudok mit mondani:
Hehe...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem Skyline-om van (57Mhz-es).
Egyszer majd nyomunk egyet. ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Van még valami kemény a combomban az ütés helyén, amit az idegenek építettek bele. Jövõ hét vége felé szerintem hadrendbe állok. Addig csak nagyon lájtosan munkába járok :-\

Ja és vettem 2800ért tuti jó kínai távirányítós Subaru Impreza-t. Kicsit egyszerû, de nagyon jól el lehet vele ökörködni. ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
LL: parázni lehet, de attól ugyanúgy szétmegy, ha amerikai mércével mérve is nagyon eltolsz valamit. ;)

Tomidny: Veled mi újság? Eltünt már a dudorod? Nem jössz egyet csorogni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
namost akkor
fogom a SCART dugót becágom avideóba...
fogom a másik 2 bütyköt bevágom a gépbe
aztán bekapcsol a gép, TV és képernyõ beállitásokban kell szöszölni, azt tudom..
asszem ;D rövidre fogva, akkor nem kell parázni...?
nah meglátom hogy összedugom-e ma ::)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, leégett a bokáccsó ;D
Biztos véletlenül... ::)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Fórumvadászatra....

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hát fiúk, sír a kicsi szívem. Ezek szerint jól sikerült a tekerés.
Zap:
Milyen vadászatra csábítod te AW barátunkat?
AW:
Nem fotóztunk, az eksszel meg vigyáztunk, csak bor volt, de az sok. Mostan megyünk pihenni.
Jövõ hét Pécs! Hurrá!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
LL:
Na ez eléggé bullshit kategória. Mondjuk láttam már olyat, ahol pl. érdemesebb a TV-t elõbb bekapcsolni, különben nem érzékeli a kártya a kimenetet. Persze van amelyik kártyát rá lehet bírni utólag egy kellemes inicializáslásra.

Az erõsítõt is elméletileg utólag kéne bekapcsolni, meg resetkor ki, különben amikor a hangkártya életre kel, ellszállhat a hangfal. De ilyet jó esetben csak akkor tehet, ha az erõsítõ tök maxon van. Az meg ugye ritka. 8)

Nekem mondjuk akkora földhurok van a rendszeremben, hogy néhány dolgot nem lehet egyszerre összedugni az erõsítõn, különben csak búg minden. De ezt most nem tom még árultam el... ::)

Ja a racket ki szoktam venni kikapcsolás nélkül. Illetve elõtte leválasztom a fájlrendszert, és adok egy szundizós parancsot a drive-nak. Mondjuk ez csak 1 vinyóra mûködik. Tehát másikat nem dughatok be helyette. Meg ha visszadugom, akkor a sebességét újra be kell állítanom. De ez linux, én meg számítógépbuzi vagyok ;D

Na nézem inkább a Stargate Atlantis új epizódját :D