Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
sziasztok, hadd nyilatkozzam en is diohejban:

tekerjed, igyad, borogasd, vasarolj, alázd, ussed.!

:( nincs net napkozben...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap: Baszki lehet, hogy igazad van? Emlékszem valami éles fényre, meg hideg fémre. Eddig azt hittem túl sok X-Aktát néztem... :o

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomidny: mondom, hogy a földönkívüliek kísérleteznek rajtad... Honnan van az a kormány? Nevadában találtad?

Görögök: Majd jönnek az arabok és tanítanak nektek kultúrát.

Vazze, ebbõl az Olimpiából is mi lett... Még jó, hogy nem a ZUSÁ ban tartják. De legalább kezdem elhinni, hogy tényleg most van.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én nem hiszem, hogy ma mennék bringázni. Ma apámat köszöntjük névnapja alkalmából, meg a lábam se olyan még, hogy egy Hunyadi beleférne...
Majd talán jövõ héten. :-\

Ma nem bringával jöttem, mert paráztam, hogy megázok. Buszozni viszont szar. Futni kell a buszra, és az szarul megy. Amúgy is sántítok, így aztán a futás elég furcsa ugrálássá degradálódik. Eh.

Nem a kék véraláfutás érdekel, mert azt leszarom. De az ütés helyén megint van dudor és a közepe puha, a szélei meg kemények. Ha a hasamon lenne azt mondanám sérvem van. De a combomon?

Márió:
Az apróban van eladó Giant AC! Csak 160! Vedd meg! Gyorsan! Jujj!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
AW: Nagyon jól hangzik, nyomjátok!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jaaa, ott fent nincs is Fogas, akkor hogy jutok fel a hegyre??? Jajjajj. Kocsi nincs vkinek, hogy felvigyen?

Megértem Fazekast, én se tudnék úgy brunzolni, hogy közben tapizzák a müszert ;D Csoda, hogy ideges lett?? Köcsögök ezek a görögök!!! :P

Tegnap is a Libegõ alatti ösvényen jöttünk le, meg kell hagyni remek volt, talán még nektek is tetszett volna, gyökerek, egynyomtáv, a végén meg jó kis csúszda mély kavicsággyal, annyira felforrósodott a tárcsa, hogy ráégett majdnem a kesztyü :P Bazz, kicsit bátrabb lennék, nem történne ilyen, vagy fogynék picit... ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hagyd õket TAmásom! Majd mennek egyet úszni a Dunába, kerekezés helyett! Elvileg az is sport!

Éljen a Fazekas! Szarunk az olimpiáûra! Úgy is õ a bajnok!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mér, Olimpia van?

Na azér: Tomidny, ha békénhagynak a földönkívüliek, tarts velünk hn.6-kor egy laza tekerésre.
Márió Téged nem hívlak, Te tanulj.
A lentiek meg nem érnének ide úccse. Meghát itt nincs Fogas, és az biztos nem tetszene nekik. Nem lenne mire akasztani a bukót...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja! Elvileg mehetünk, csak akkor nem nuulázunk max. akkorát a Rákban!

Szegény Fazekas! Azért durva, hogy mit ki nem kell állnia egy sportolónak, belenéznek a seggébe, és bámulják vizelés közben! Anyjukat! Kibaszott Olimpia!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
AW: én tuti megyek. Szerintem a Shoshi is. Legalábbis remélem. A TOmidny is meggyógyul addigra, meg a Márió is levizsgázik, az esõ is eláll, a Medgyessy is lemond, a vaddisznók is aludni mennek addigra....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Akkor hétvégén tervezhetem, hogy megyünk egyet tekerni, hogy hazavigyem a gépet vagy sem? Na ez a kérdés!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Mettyú:
Hehehehheheheheheheheh! Komoly mûsor lehetett! Egyébként nem érzem úgy, hogy vadak lennénk, inkább csak kiengedjük a gõzt, és ez ebben nyilvánul meg. Utána lenyugszik a brigád.

Jennán nem tudom mekkora lehet a lyuk, bár rajtam nem múlik, és szívesen utánajárok... check www.clubjenna.com

Tomy:
Szerintem túl komolyan veszed a dolgot, és tényleg terhelned kellene, mert minimális terhelés hatására is felgyorsul az anyagcsere, és beindulnak a regenerációs- ill. gyógyító folyamatok. Ez persze nem mûködik minden sérülés esetében, mert mondjuk egy térd-porc sérülést mindenképpen pihentetni kell, de szerintem a zúzódásoknál simán megy.
Még thai box edzésen is csak azt javasolják a kék-zöld sípcsontra (az aztán nagyon tud fájni), hogy max. jegelés, borogatás, kis kenõcs és semmi más. Ha nagyon durva, akkor pár nap pihi után mindig elmúlott minden. Persze minden máshogyan mûködik mindenkinél.

Márió:
Ne szarj be, úgyis lenyomod! Csak nézegesd, mert az is sokat ér! Menny egyet tekerni, és utánna majd megint fog az agyad!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Miért nem veszel egy tisztességes merevgépet? Az még olcsóbb lenne, és azzal lehet bringázni is...

Na ma levonták a Mountain Biking UK elõfizetést is a számlámról. Hiába azok sem parázó amcsik. Kiváncsi vagyok mikor jön az elsõ szám...

Mettyú:
A jegelést már abbahagytam, most Dolobene gél-lel kenegetem. Elméletileg ilyesmire van. A combom oldalán a kékség szépen halványul, de a combom hátsó oldalán az üldögéléstõl odagyûlt a vérömleny nagy része, és annak kell majd még egy csomó idõ, amíg felszívódik.
Csak az ütés helye ne lenne ilyen furcsa. Lehet, hogy meg kéne mutatni orvosnak megint.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na mogyorók nekem is az asszony erre gondolt,hogy jóól megtréfál és a nevemben írogat mindent...

Ja 26.án vizsgázom ugyhogy mostmár kicsit idegbajos vagyok!!
Már oda sem tudok figyelni hogy mit olvasok...

Mettyú:
Figyled,de lehet nem az lesz hanem egy régebbi scott...

Tudod az occsóó(bb)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Tomi:
Szerintem ne kenjél rá semmi szart, csak jegeljed és azért óvaosan, de terheljed, akkor jobban múlik! Legalábbis nekem mûködött.
Shoshi:
Csak a szofti Dani sír amiatt, hogy megmarkolásztad a bordáit, nekem bejött, hogy vadak vagytok. ;D
Egyszer egyeztetünk, aztán durvulunk együtt. Én már pofoztam fel nõt is! ;D
Nézegettem ezt a Jenna babát, vajon mekkora lehet rajta a lyuk!?
Zap:
Elvileg estefelé bármelyik nap át tudjuk venni a cuccot, írd a részleteket!
Márió:
Mi is van azzal a pótvizsgával? Szorítunk neked! Konát meg folyamatosan nézek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mivan pupákkerek?
Barátnõm majdnem beírt ide a nevemben, hogy útállak benneteket, meg ilyenek. De aztán nem. Pedig jó poén lett volna ;D

Hát baszki ez az emberi test elég érdekes. Miért nem lehet egyszerûen megszerelni, vagy alkatrészt cserélni? Lehet, hogy múlt héten végig a szobámban kellett volna maradnom?

Mondjuk bringával járok munkába és az tök jó. Bár ülve szar tekerni, de kiállva nincs különösebb gondom. Csak az a gáz, hogy nem bírok nyugton maradni, és fel-le ugrálok a járdára, meg lépcsõzök. Eh. Sose gyógyulok meg. Agyilag tuti, ilyen maradok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ja az avast van nekem is...
nem írtja a vírusokat csak megtalálja...

AW:ezer bocs!!!
akkor Neked is:
A Máté valameik nap sírva keresett meg hogy nem bírja hogy a nõket lecsapod a kezérõl...
meg azt is mondta hogy lefelé lehagyod...

Shoshi:
;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Menjünk szombaton este! ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mário:
www.avast.com

NFSUra meg hozzál CDt, mert nekem nincs, oszt kiirom.

AW:Hétvégén naná, hogy tekerünk

Tomidny: mikor megyünk éccakai várost fotózni?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A királyi magyartv. Akkor van 1 klónod neked is! Ráadásul ugyanúgy is hívják! Nem félsz? ;D

Kenegetem, és a kékség már kezd halványulni, de az ütés helyén még elég szar. Most jól bekötöztem, hátha az jólesz neki, hogy visszatoloncolódnak a cuccok a combomba :-\