Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A línyeg a línyeg... Undorítóan néz ki az erdõ..

És igazából az bánt, hogy sík hülye faszik vágják a fákat, akik szemetelnek. Mi asszem soha nem szemetelünk. Sõt felfelé összeszedjük a szemetet és kidobjuk a toronynál.

Én nem akarok új köves kanyart, meg jó az a bujkálás is BMX-en. De tisztán láccik, hogy ellenünk folyik a meló.

Persze úgyi lesz pálya, megmarad minden, de nem értem, hogy miért van ez az egész. Szerintem pár gyalogos turistának nem teccik. Most, hogytényleg kinyírják az erdõt, nem tudom, hogy miért haragszanak ránk... Nemcsak az öreg fákat vágják ki, hanem kivágnak kicsiket is csak azért, hogy elzárják az ösvényeket. Igazi következetes munka nem?

Gusztustalan az egész...

Csináljunk valami szervezetet és vállajuk fel a felelõsséget, mint a terroristák. Csukjában állnánk a Pécs Tv-ben egy elrabolt favágó mögött, aki olvasná a követeléseinket..

De tényleg. Komolyan. Nem vagyunk hülyék. Simán lealáznánk tárgyalásban ezeket az illetéseket. Összegfognának az ügyvédek, az informatikusok, meg mindeki, aki él és mozog.. Vagy szórjuk meg az erdõt levéllel. Tûzzünk ki "Vigyázz! Barbár erdészeti munka folyik!" táblákat...

Lehet, hogy ébrednének az emberek...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
És miként büntettetek? Beraktátok a lánctalpasok útjába a rönköket?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tök mindegy, milyen szemszögbõl nézzük... Ez akkor is UNDORÍTÓ!!!!!!! Tiszta gyanta a kesztyûm ,miután Shoshi riderrel megbüntettük õket... :)

I have to ride!
I have to climb!
I need for speed!
I'm looking for a friend, who will came with me...
4-kor az alagútnál!!!

Have a nice day!

(És kössz a reggelit...)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ez az, végül is ha nem akarják elvinni, akkor épitünk belõle, az nekünk csak jó, aztán meg elviszik, és tényleg tiszta lesz az erdõ! Jó ötlet! 7végén kis ács munka? ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Építsünk Nocsót belõle, akkor majd kiviszik....

Sõt! Akkor már nézzük a jó oldalát: ha köveskanyar lesz mindenhol, az lesz a legjobb!!

Márészt meg szépen belátható lesz a pálya, azt úgyis eltakarodnak, ha megcsinálták ezt a részt és 10 évig megint nem lesz pénz idejönniük.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tom: mégegyszer határozottan megalázkodva, talpotnyalva lábnyomaid puszilva megkérlek hogy bocsáss a rendelkezésemre (írj át) néhány bringás filmet cdn...
lehetõleg street kategóriába ;)

Oszt aztán mikor adjam oda? Meg mi kõne? Van ezer film...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Azt én is néztem, hogy pont oda rakták a fákat, ahol volt a döntött kanyar, meg egy kicsit lejjebb is, hogy véletlen se tudjon kijönni a muksó az erdõbõl.. Közben meg a turistautat szarrá áztatja a lefolyó viz, és olyan lesz, mint fent a köves kanyar, amin néhány éve rendesen le lehetett jönni, most meg már 10 kilós kövek vannak mindenfelé. Nem értem én ezt. Hogy miért fáj nekik más ember öröme? És miért mindig baszakodni akarnak... Egyszer látnám, mikor kivágják a fákat, esküszöm megkérdezném õket. Szted mi lenne a válasz?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
"Egészségügyi ritkítás"...

Bombatölcséreknél is kivágták a fenyõket, feldarabolva berakták kisívre, majdnem elkaptuk õket..

Utána meg a egészséges kisfákat is kivágnak és láthatóan szándékosan beteszik az utakra...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Shoshi: nyammm :P

Tom: mégegyszer határozottan megalázkodva, talpotnyalva lábnyomaid puszilva megkérlek hogy bocsáss a rendelkezésemre (írj át) néhány bringás filmet cdn...
lehetõleg street kategóriába ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mmmmmi? Azért ez már durva! >:(

Nem lehet megtudakolni valahol, hogy mégis mi a rákot csinálnak?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mieza BMXpálya favágás?

Kokkk magyarázott valamit, tegnap nem is arra mentünk, nehogy megszakadjon a csapatás...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kedves delekek!

Szeletettel köszöntelek benneteket Shoshi báci leggeli konhájában...

Ma leggel cilkehuszit eszünk vedeskölettel...

Ne válogassatok, melt holnaptól nem kaptok mászt cak szpenyótot...

Fogadjátok szeletettel a SouthSide Survival alándékát...

http://www.carstylin...hicken_list.php

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szebasztok pécccciek!

Mindenki tekert tennap? Már BMXen is irtják a fáket! >:(

Márió:
Egész jókat írsz, nekem nagyon teccett... Vagy az öreg Lugosi Béla mûve, vagy talán Vlad Tepesé?

Leslie:
Kemény verda, nagyon kemény.. De az a bike, hát az nagyon késsssszzz. Olyannal bemenni Mc'D elé..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

hajnal hasad...
...profile...

Majdnem nekiálltam fikázni ezt az autót, hogy szar amerikai és zabálja a benzint, csöpög orrán száján, és mennyivel jobb egy VR6-os Golf, vagy Corrado... De aztán mégse. ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hajnal hasad...
...profile...
...de mivel ez egy kerékpáros fórum ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Márió barátkozom a gondolattal.....

mi a vázad pontyos neve? meg mit kérsz érte meg mit adsz mellé gift-nek? ;)
meg pl milyen nagy telót ajánlnak hozzá gyárilag..

reggelt pécsiek

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Énis kihasználtam a jóidõt és mentem egy kört...
eseménytelenül ::)

sleepy sleepy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hej all

ma megint nem tekertem...

a pokol sokadik bugyrát járom,de sehol nem lelek kielégülést...
mindenhol csak a kifeszitett,megkinzott,megtört zombik nyöszörögnek a karókon,felénynyulnak a csukjám alatt két kis vörös pont villan, a szél szét hordja amaradványait az elkárhozottnak..
tovább indulok kihal sziklaszirten gyaloglok,a repedezett fekete kormos közet ropog a csizmám alatt,fölöttem a szürke égen halvány vörösen pislákol a nap,a feket felhök kavarognak körülöttem,hófehér hajamat tépdesi a szél,kiséröm egy fekete madár együtt keresünk túlélöket...
két görbe kardom az oldalamon firss zöldessárga vér csurog rajta,minden lépésnél öszecseng a két penge hegye...

...zihálva ébredek,lepedöm széttépve verejtékben fürdöet a holdsugár...
karomon dagadnak az izmok,majd szétszakad a böröm,apró szörszálak jelennek meg testemen,a gyomrom kavarok az ágymellé hányok...
halk neszezés hallok kintröl,fölugrok,körbe szagolok,avas emer szgvan,pokoli vérszomj hajt,de fékeznem kell magam...még nem jött el a vadászat ideje...

namégegy:

...magas havas hegyek közt siklok a szélben,hideg van fázom...
három szolgálom ébreszt,cirogatják börom,édesen karmolják mellkasom,apró vércsík rajzolodik ki fehér börömre,nem érzek fájdalmat,oromteli sikolyal nyalják le rólam a vért...
...körbejárok a kastély tornyában,ezeregy lépcsöfökön egész a csúcsáig,kopenyem hosszú,sorsom a bosszú,börom sápadt,öltözékem idejemult,mint minden ebben a kastélyban,vihar készül odakint,farkasüvoltés hoz a szél a távolbol,kis késésel egy lány sikolyaérkezik,szemem villan egyet és eltünök az éjszakában...

na holnap talán tekerhetek...bár ez még kiderül mert még azért fáj a fejem,de már egész jól viszajött az egyensuly érzékem

szekszárdrákksz!!!

jóóóéjt

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ez is jóóó kép:

http://my-wallpaper....05-1024x768.jpg

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Elvesztettem a phonalat, mitõl mi mennyi idõ?

Olvassátok ezt:

http://totalcar.hu/teszt/bmwm5/