Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja szóval kinézeggetem pár dolgot a bike workshopban háttt,aszem indulok fölnyomom az otpt!

feka michelin van kinézöben,durván olcson(er.árho képest)
súlyra az is 8körül van?!?!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a feketét is triálosok szokták ált. használni, de a pirosat elõre a feketét hátra vagy elõre-hátra egyformát.
szal szerintm (tippem szerint) a piros puhább, de a fekete se lehet gyenge :o
namegy ocsó...... ::)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
L:
hát akkor oks,de nekem a fekete lenne....
az vajon mien!?
T:
Ja jó lenen ha lenne magamról kíp,nagy orrúúú
Megnéztem nocsót...hát alattam recsegett,pedig csak rátámaszkodtam....
jöttek is a kb8-12éves srácok,hogy mitcsinál az a köcsög a pályával??! :)
D:
akkor már nyugisan kukkolom a Zsanit!!! ;)

Z:
jajaj pajzán vigyoros szmájli... ;)most mondanék valamit de inkáb nem :-X

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL:rob is megy,de mondj még me mp3ban van akkor ne baszunk el egy cd csak arra

ezt muszály volt..... ;D ;D

jameg..

"MichelinHot-S
A triálosok körében nagy népszerûségnek örvendõ Hot-S immár nemcsak 2.1-es, hanem 2.5-ös változatban is kapható. A külföldön is nagyon kedvelt FR gumi - a nagy méret ellenére - nem kapott extra defekt védelmet, ezért a súlya is nagyon baráti: mindössze 853g-ot nyom a mérlegen. Ez egy 2.5-ös kevláros gumitól igen szép teljesítmény. Ha durvulni akarsz vele, ajánlott vastag belsõvel használni.
Ára: 9500 Ft körül. "

Forrás:BMag 03.augusztus
Shopping guide
;)

meg Márió eccer volt róla szó hogy szedel le MSN-t

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Shoshi elakarod adni még a shermant?

Olcsó SHERMAN-t IDE!
Feladó: j.akos Emailt neki! Privátot neki!
Hirdetés: Lehet 2003-as 2004. Ne legyen lestrapálva. Csak sima vállas, és ha lehet karcmentes legyen, és az ár is lehet kedvezõ :)

vagy te nemisvagy olcsó? ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Énis szeretnék nagyobb orrot meg nagy szemeket :D
meg biciklista filmeket ::)
a róka azmeg no comment 8)

dnl: Dc-be a view menü -> publicus hubok -> Manual connect address részbe másold be: http://www.dcinfo.or...list.config.bz2
-> nyomj egy connect-et ->lám magyar hubokat látsz ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Mindenki kérje meg Tomidnyt hogy csináljon neked fasza képet, és akkor mindenkinek lesz egységes!

Egy sör az árfolyam...

Baszki ti se fizettetek még ezért ::)

Amúgy még Márióról kell csinálnom, dnl-rõl, meg akkor kolyok8-ról (Ha L.L. megelégszik a kisrókával (de az vajon miért az ami? Talán csak nem kicsiket szokott rókázni?), és nem kér nagy orrot, vagy szemet).

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
LL: mi az a link a DCvel kapcs, es mit kell vele csinalni, es miert jo.? kosz.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Tehat akkor szerintetek jo a Z5 20ezerert.? Tomi te aszondod hogy kb ennyi az ara, meg valakinek vannak hasonlo tapasztalatai.? Vagy tudtok valami mas ilyen olcso villat tarcsexemmel.?

Kokk: egyszer majd bemutatsz ofelsegenek.? a Tatrai kirandulas meg jol hangzik, de meg kellene kerni az uj barataidat h szervezzenek le valami szallast... Nem tudnak ok uj torvenyeket hozni hogy te mint a legifjabb hercegprimas ingyen kirandulj a kornyeken a bringas alattvaloiddal.? Ha osszejon veszek egy oltonyt, becsszo.

AW: jo gyurmat ma estere, hallom mentek izzadni... El tudod nekem kuldeni a fennamrado $t is.? vagy egy reszet.? Tegnap megint sikerult elinnom a maradek penzemet is az uj csajjal. Kraly helyen voltunk, a fiuk kaptak a belepo mellé egy csavart, a lanyok meg anyákat. Nekem jutott egy 6os csavar, a lanynak meg egy 9as anya. Szoval kicsi volt a csavarom, ertitek... de aztan mondtam hogy csinaljunk belole 69-et.! utanna mindketten orultunk 8)
Mikor lesz a Zuvegtigris buli.?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
udv everybádi,
Nekunk tegnap viszont sikerult megnezni a kollektivet es a masikat is. Tenyleg nagyon profi, csak annyit meseltetek rola, hogy en igazabol valami teljesen foldontuli elvont mozira szamitottam. De jo volt vegre latni hogy Bender nem kapott helyet benne, es ha a Rampage-t meg kihagyjak akkor nagyon negyon meg lettem volna elegedve. Tehat akkor varjuk a Genesist is nagy orommel.!

Mario: ne haragudj, te el kell hogy mondjam hogy a fizika peldadat nem olvastam el. Mar napok ota nagyon nyomta a lelkem, es orulok hogy most kiadhattam vegre.!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mindenki kérje meg Tomidnyt hogy csináljon neked fasza képet, és akkor mindenkinek lesz egységes!

Egy sör az árfolyam...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Logocsere... Pffff!!!!

Shoshi, Zap: info az elõzõ oldalon, vagy rublikában...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv!

Nekem is 1/2 4ig van órám, azt 4 körül/után jó is. Akkor hívj, de hívj, mert szinte kötelezõ!!!

(Zap: Akkó alkudozzak tovább, vagy tejel 14-et? És rövidesen megtörténik a logo csere, bár nem fülig érõ mosollyal...)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
J és Zs ügynökök 4eva!

Ha J ügynök a csöppség aranyosság, akkor nálam õ a befutó.... Asszem õ az. Bixtosan...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kolok: 14. Aszonta velem nem alkudozik... 8)

(figy! nem cseréled le a logódat? mindig asszem a VargaDani vagy, me neki volt ez)

SuperMario: J és Zs ügynök? Hehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szebasztok!

Kokk: MAjd hílak, még nem tudom mikor, de szerintem 16:00 után lesz csak jó nekem...

Wufff: Keményítesz itt, mi meg puhítunk? Hehehhehehe!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jó van, majd 7végén.

Van kemény rugóm a Supernovába... most aztán még sokkal jobb leszek! 8) ;D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Andew: hupsz, az korai! De hogy akkor veled küldeném a leközelebbi találkozásodkor egy korm.csap.ot. Ha leszel olyan kedves és elviszed... Köszönöm!!!

Zap: mi lett az alkudozás vége???? :)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kolyok: Mit mondjak az Iljicsnek? Mert én épp most talizom vele 40 perc múlva

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv óll!

1, Ki talizik a közeljövõben Iljiccsel, mert vele kell küldenem egy korm.csap.-at neki, amit vár és mondta, csak elfelejtettem... Plíííz jelentkezz!!!

2, KÉSZ VAN A BRINGÁM!!!!!! Shoshi: ma tekerés, de plíííz sms, vagy telefon, mert csak matekjaim lesznek és nem van ott net. (tudsz hívni 10-ig, meg 1/2 12-tõl 12-ig, meg 1/2 2-tõl 2-ig, meg 1/2 4 után bármikor, de akkor már menni kéne!!!!!

3, Zap: nem jön össze az az msn-nes izébigyó, mer itt vlm gikszersufnitunned van. Majd lehet, hogy számítógépes segítséget kérek...

4, na megyünk már bringázni?????????!!!!!!!!!!???????

5, faszom nem tom, de tuti voltak még dolgok....

6, Shoshi, akkor lécci monnd meg neki, hogy nem sürgõs... :) ;) :P

7, have a nice day!