Ha tömegével küldünk be képeket a Dunántúli Naplónak, vagy legalább minden nap egyet, jó nagy méretben, amin látható az "egészségügyi vágás", akkor szeritnem biztos rákap majd valamelyik szenzációhajházs újságíró...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. szeptember 30. - 11:48

Írta 2004. szeptember 30. - 11:46

Igazából amíg a Dnl is úgy áll hozzá, meg sokan mások, hogy kibasszuk a fákat fejszével, mert útban van a pályának, addig ne is kezdjünk hozzá semmihez.
Biztos van papírjuk, meg engedélyek, ezért kell nekünk is intelligens módon hozzáállni. Nem polgárháborút akarunk, hanem bringázni, basztatás nélkül. Bár néha úgy érzem, hogy olyanok leszünk, mint a gördeszkások, akiket elzavarnak a fánkzabáló kivénhedt "biztonsági õrök"...
Biztos van papírjuk, meg engedélyek, ezért kell nekünk is intelligens módon hozzáállni. Nem polgárháborút akarunk, hanem bringázni, basztatás nélkül. Bár néha úgy érzem, hogy olyanok leszünk, mint a gördeszkások, akiket elzavarnak a fánkzabáló kivénhedt "biztonsági õrök"...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:36

jaja, ez a munkaterület fotózás ez jó...
Mindenesetre ez tuti, hogy szabályos vágás, megértem, hogy szükség van az erdõ fiatalítására, meg nem is értek hozzá, de szerintem nem is ez zavar mindenkit...
Mindenesetre ez tuti, hogy szabályos vágás, megértem, hogy szükség van az erdõ fiatalítására, meg nem is értek hozzá, de szerintem nem is ez zavar mindenkit...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:35

A kanyar épitése alatt készült jópár kép, nem csak a mi "rombolásunkról", azokat össze lehet vetni a jelenlegi helyzettel.
De amig a Dunántúli Napló azt cikkezi, hogy a bringások miket csinálnak (ugrató a Tettyén... aki azt kitalálta...), addig nincs esélyünk. Az a legnagyobb véleményformáló média a városban, nem?
De amig a Dunántúli Napló azt cikkezi, hogy a bringások miket csinálnak (ugrató a Tettyén... aki azt kitalálta...), addig nincs esélyünk. Az a legnagyobb véleményformáló média a városban, nem?
Írta 2004. szeptember 30. - 11:32

Szerintem meg nem brutális dolog kell, hanem valamilyen megoldás. És az lehet normális is.
Olyat is lehetne... nem azért mert, mert az én ötletem volt a táblázás.. hogy a rönkökre ráírni, hogy "Élõ fa voltam", vagy valami, ami meghatja a parasztokat is...
Nem úgy kell csinálni, hogy minket fikázzanak mégjobban.. úgyi fognak... az mindegy. Úgy kell, hogy minél többen lássák, hogy hülyeség..
Meg kell írni névtelen levelet. vagy akár aláírva is. Full kulturáltan. Minisztéáriumba, stb. Már régen lek kellett volna kezdeni fotózni. És megküldeni nekik a az eldobált Stihles olajkannás képeket... Meg mindent dokumentálva.
Olyat is lehetne... nem azért mert, mert az én ötletem volt a táblázás.. hogy a rönkökre ráírni, hogy "Élõ fa voltam", vagy valami, ami meghatja a parasztokat is...
Nem úgy kell csinálni, hogy minket fikázzanak mégjobban.. úgyi fognak... az mindegy. Úgy kell, hogy minél többen lássák, hogy hülyeség..
Meg kell írni névtelen levelet. vagy akár aláírva is. Full kulturáltan. Minisztéáriumba, stb. Már régen lek kellett volna kezdeni fotózni. És megküldeni nekik a az eldobált Stihles olajkannás képeket... Meg mindent dokumentálva.
Írta 2004. szeptember 30. - 11:31

Na igen. Mikor feljöttek megnézni miként készül a kanyar, elnyammogtak néhány mekiburgert, meg kólát, jól betömködték vele a fákon a réseket, majd nekiálltak szaggatni.. Hát igen. Elõször a saját házunk táján kell rendet vágni..
Esetleg a ne szemetelj táblákat ki lehetne rakni, nem? Talán, esetleg.. Én szivesen gyártok ilyeneket.
Esetleg a ne szemetelj táblákat ki lehetne rakni, nem? Talán, esetleg.. Én szivesen gyártok ilyeneket.
Írta 2004. szeptember 30. - 11:30

valamennyi nekük is van, csak 25 emberre jutott 1 adag fejbevaló... ;D
Zap: kardos poén pontot ér... :-*
Amúgy full benne vagyok komoly indítványokban! Nem csak poén szinte érdekel a dolog...
Zap: kardos poén pontot ér... :-*
Amúgy full benne vagyok komoly indítványokban! Nem csak poén szinte érdekel a dolog...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:28

Írta 2004. szeptember 30. - 11:26

Kokkk: és majd lekardozza õket? 
Ez így mind szép és jó, hogy mi vagyunk a jógyerekek és viccelõdünk, de ezt magyarázd el a Gabesznak, meg az Ufonak, meg az idióta kiscsávóknak. Nem csak az erdészekbõl hiányzik a szellem néha...

Ez így mind szép és jó, hogy mi vagyunk a jógyerekek és viccelõdünk, de ezt magyarázd el a Gabesznak, meg az Ufonak, meg az idióta kiscsávóknak. Nem csak az erdészekbõl hiányzik a szellem néha...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:25

És mit mondasz neki? (Mert nekem jó...) Hogy az én apukám erõsebb, mint a tiéd?
Írta 2004. szeptember 30. - 11:23

ja, tábla nem jó. Nem elég brutális, és inkább ellenszenvet vált ki... Vlm primitív egyszerû, de nagyszerû cuccc kéne... Pl szólok apumnak...

Írta 2004. szeptember 30. - 11:20

Sztem is késõ az 5 óra... Fõleg Vöröshegyhez... Meg nekem 6 körül lenne dolgom... De még egyeztessünk. Pl alku: fél 5? b nem tud szabadulni picit elöbb? Találjátok ki, de gondoljatok rám is és szóljatok... Thenx!
Írta 2004. szeptember 30. - 11:20

Miért ne kérhetnénk információt? Az nem tilos, nem? Nem egészséges, hogy mint régen a Rendszerben, nem lehet szólni, bazzeg, ez nem igy müködik, legalábbis szerintem...
És mit táblázzunk? Szerintem ez csak hergelné az embereket sajna, nem?
És mit táblázzunk? Szerintem ez csak hergelné az embereket sajna, nem?
Írta 2004. szeptember 30. - 11:18

De ha barom módon nyomulunk, akkor azzal csak magunkat hozzuk még szarabb helyzetbe... (Bár így is, úgyis megyünjk ahogy csak tudunk...)
Azért a táblázás.. vagy skiccelés vagy nevezzük bárminek a saját fegyverükkel támadja õket... Mert õk úgyis vágnak... és barbárul... és ezt mindeki tudtára adjuk.
Azért a táblázás.. vagy skiccelés vagy nevezzük bárminek a saját fegyverükkel támadja õket... Mert õk úgyis vágnak... és barbárul... és ezt mindeki tudtára adjuk.
Írta 2004. szeptember 30. - 11:16

Mi tegnap félhatkor indultunk, végig tekertünk, sütött a nap, de Dömörkapunál már erõsen sötétedett...
Szcsitéren már lámpa kellett volna.
Szcsitéren már lámpa kellett volna.
Írta 2004. szeptember 30. - 11:16

Egyébként szerintem tényleg nem hülyeség, ha elinditanánk egy ilyet, mellénk állnának többen. Legalább tájékoztathatnának, hogy miért is van ez az egész. Mert ugye ez védett terület, de nem tudom miért itt kell kivágni fákat. Mert azok senkit nem zavartak. És ha esetleg rájönnének, hogy mi nem rombolunk, csak gyorsan megyünk, az nem baj... A sokfasszopó turista eldobálja a müanyagflakont, az alufoliát... Mikor vittünk mi magunkkal szendvicset? Vagy müanyagpalackos üditõt? Mikor lenne idõnk szemetelni és fõleg mit?
Írta 2004. szeptember 30. - 11:14

Írta 2004. szeptember 30. - 11:13

Shoshi: az ötleted sokmindent megindított bennem, de sajna nem biztos, hogy lenne annyi sütnivalójuk, hogy koppanjon vlm is... Szerrintem eccerûen bandába kell vergõdni és kamikaazeee módon nekik manuálozni... Azt lesz, ami lesz...
De legszívesebben sírni tudnék!
4-kor ride???
De legszívesebben sírni tudnék!
4-kor ride???
Írta 2004. szeptember 30. - 11:12

"Vigyázz! Barbár erdészeti munka folyik!"
Ez jó! Ehhez csatlakozok!
Vigyázz, szemetelõ erdészek...
Ez jó! Ehhez csatlakozok!
Vigyázz, szemetelõ erdészek...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:08

Ugyan már... Csak egy kis fejtörést és némi fizikai munkát okoztunk nekik... Vehehehehe...