Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap! Átküldöd este a zenét??? Csörrencs meg! (Addig jáccok...) Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Mindenki kaki... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hja, bassza meg! De a tiéd sem volt egy szar este... Kemény, hogy a cseppkõbarlangban voltatok... Hehehehe... Hja és Shoshi, megyek verekedni hozzátok... Ilyen mégeccer nem fordulhat elõ... :)

A mai meg miért nem jó? Csajozol? Én kurvára mennék csak ökörködni akár egyet...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vazz, megvertek, Kolok? De durva! Ez a Te éved lesz akkor....
Tekerés max. holnap.

Én Abaligeten kötöttem ki, valami eszement házibuliban és a képek kapcsán arra következtetek (azért halványan emlékszek is rá), hogy 3 körül voltunk itt ahol voltak ilyenek.
Meg egy elemlámpa, kimerülõfélben levõ aksival. De a fényképezõ TFTje elég jól világít ;) :D :D
azé kicsit para volt...

Márió? Elbírtál az 5 csajjal?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem megyünk egyet ma? Csak vlm lightosat. Akár csak egy picit föl ugrálni? Hmmm???? Zap? Vagy akárki? Jó lenne józanodónak...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, én is magamhoz tértem. Nekem jól sikerült. Bár Máriószindrómába keverettem, mert csak csajokkal voltam, de nagyon faszás volt. Csinosak ás jófejek voltak. Ritka párosítás. :) Aztán éjfélkor tér, aztán vissza házibuli, aztán fél 3 körül indulni kellett vlhova (,ég mindig nem tudom pontosan, hogy hova) és mentünk át Szecskán, mikor egy kurva nagydarab buzi igencsak betalált egy jobb egyenessel. Kicsit megszédültem (bár Shoshi fejelésétõl Rákban jobban) aztán szétrángattak minket (engem nem kellett nagyon, mert odavoltam és hirtelen azt sem tudtam, hogy mi van, mert a buzi úgy futott neki, hogy nem láttam. Aztán felhívtam b-t és õ nagyon bölcsen lebeszélt arról, hogy ne hívjak mást és hagyjam a picsába, mert semmi értelme. Meg õk úgyis négyen vannak. Tehát a finish kicsit durva volt ás nem túl kedvemrevaló... De mindegy. Azért maga a tén bassza az agyam, hogy nem csináltam vele semmit (se magam, se segítséggel). Ehhh...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
húúúúúúúúú...jó szar buli volt....de mindenesetre most keltem föl

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hülye pöcsök mit nézitek az internetet?
Be kõ baszni.
Eh, vajdasági magyarok szeretik a durrogtatást. Pukk, pukk, nagyon.

Ja meg ezt nektek:
Csörögjön a lánc,
nyikorogjon a fék,
meg ne álljon az újév!

zimmzümm.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió:

MYLIFEBELIKE

its times like these that make me say
lord if you see me please come my way
leavin bread crumbs for when i stray
rely on sacrifice and the price you paid
feel me like a fingertip
sometimes i fall i slip
my heartfelt desire be more like you
trying not to quench your fire by the things that i do

on an island by my lonesome stranded
low key and stayin' candid
reflect on all the things i try my hand at
search for the equations to persuasions im used to
finding comfort in the zones of closet bones i get loose to
a mountainous fontaine
spinnin and monsoonin'
grinnin' its high octane
explosive how i came
rollin down hills cause lifes a hastle
enriched by my folly like a moat surround a castle
stay afloat catch a second wind
thin is theair i breathe
teary eyed nose runnin'
wipe the snot on my sleeve
im callin' on my savior
to be all thathat i need
please forgive me
my behavior had me lost at light speed

the fear of never falling in love
and the tears after losing the feelings
of what you thought love was
like the dirt still up under the rug
bad characteristics
covered in christs blood
the joy of new birth
and the pain of growing up
the bliss between giving my all
and giving up
the highs and lows
paths and roads i chose
in the cold i froze
trying to ease my woes
in thiis world of sin
clothes to thin to fend
so to god i send
words of help to win
in grumblings so deep
letters could never express
so the sound of ooh aah
beneath my breath projects

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Detto... Hulla vagyok. Ez már csak onnan is látszik, hgy lazán belementem hogy megyek vlm csajokhoz... Ehhh... De mondtam, hogy ha van TV, meg pia, akkor ok. Befekszem, piálok, azt jóidõ... Hehehe... De kurva jó volt!!!!!!!!! :):):) Nem kell menned valahova olyan 7-negyed8-fél8 fele? Mert akkorra kell kiveinnem Esztert kertibe, aztán 9ig ráérek és van autóm és úgy is szaladgálok...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hogy befogok baszni egy fél üveg sörtöl. Aztán jól elalszok, me elfáradtam kicsit...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûûha... Neked jól jönne most egy faszás johanna... :):):)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na mi van pöcskatonák? Hehehe..... Mér punnyadtok? hehehehe.... Menjetek tekerni, buzik! Hehehehe Vagy írjatok ide valamit! hehehe

Mylifebelike....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezt ki nem hagynám... Dehogy kapcsolom... De kik???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
csak ne hagyd éjszakára bekapcsolva a telefonod, mert Veled is játszanak.... ;) :)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha... Hát nem mondom, hogy sokkal jobb, de most legalább tudom, hogy nem olyan fontos, hogy érekeljen... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
utazásNYERÉS JÁTÉK, élõ rádió adásban...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi volt ez az utazósbeszervezõsdi??? Nem bírom megérteni, bármilyen dekódolást is eresztek rá...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mér kik csinálták?
De kurva jó volt. Leesett utána 10 perccel, csak rosszkor hívtak és nem tudtam figyelni...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hát Zap én nem voltam jelen, amikor történt, de jót röhögtem!
Éljenek a 70esek!
Meg éljenek a tekerõs-oldalfalugrálós gecók is!
Meg éljen az új év!
Pénzt, pinát, pálinkát mindenkinek!!!