Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
asx-et? hát iljicstõl. miért?
de itt van ütõs konfignak az enyém. 700-ért vihetõ hajtókar nélkül:
2003-as santa cruz bullit 5th element rugóstaggal - 178 mm
2002-es rock shox boxxer worldcup fekete - 178 mm
sram 9.0 váltás (váltókar, hátsóváltó, sor, lánc) sh!mano fék (saint nyereg, xt kar, hope 6ti 205 mm tárcsák) roox agyak dt küllõkkel mavic 321-esekbe fûzve. thomson nyeregcsõ, fsa stucni, trva kormány (oversize) azonic pedál, e13 rockring, ritchey gumik, wtb nyereg. hajtókar nics. karcmentes minden.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
aha látom és jók azok a gépek?!

külhoni forumokban vegyes a hozzá állás a bullához.a yeti meg csúúnya szerintem(elnézést az érintettektöl)

80as születés sok évig dobó atléta voltam szóval van kondi :)

igen ez szerelem elös látásra.

alap gép...igen én is gonoltam rá,de Zap(aszem)írta egy másik topicban hogy jót kéne venni kezdésnek nem hulladékot...
és aszem egy gépre van öszeg,sokáig nme lesz anyi hogy egy komolyabbat vegyek.

mert pl öszerakok egy px,dj/psylo,single track/duble track,novatec agyak,dt küllö,sora váltó,husi hkar+középrész,azonic/roox stucni-kormány,akkor már majdnem elköltöttem mindent és azért ez mégis egy kis merevgép...
jah és még fék nincs is rajta

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bullitból meg már van elég M.o.-on... Azt nem ajánlom... :) Hány éves vagy? Elbírsz majd egy ilyen géppel? És elsõ komolyabb bringa lesz? Mert egy ilyennel már nem fogsz soha jól megtanulni bringázni... Én nem mindjárt 15-20cm-rel kezdeném... És nem könnyû egy ilyen gépet megfelelõen mozgatni... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Rob már ajánlott, csak lapozz vissza egyet

sõt a teleszkópos topicban is

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

használt yeti asx

khmmm. Ilyet honnan is?

Az ilyen hipphopp Frolni, dhlni akarokkal az a baj, hogy nem így mûködik a dolog. Vegyél alapgéped, ismerd meg az alapokat, és tudni fogod mi legyen a következõ lépés... Attól, hogy nézel videót és Te is olyat akarsz, nem leszel "fr arc".

Aktuális civil

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
ne szivassatok már....

tudnátok ajánlani valami ütös konfigot?
jó lenne ha ösztelós gép lenne és ha hiraulikus fék lenne rajta..

sürgös lenne
woke up this morning don't remember much
just blank memory hope i didn't fuck up too much

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kolyok: nekem általában nem kell "visszaolvasni" hiszen majdnem minden témát kisebb/nagyobb intenzitással követek. a tech-et hozzászólásonként ;) theznek néha érdekes a véleménye, ez van. nem összeveszni kell, hanem elfogadni. az az egyik legnagyobb erény. ;)

scar:
saccra fél millából - használt yeti asx / bullit, használt boxxer, junior t, ilyenek, egy pár hayes hidros fék, sh!mano lx/xt cuccok, zoggie/novatec agyak hegesztett sun felnik, vagy mavicok, a többi meg ami jön.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jah

bazz

a kötöjeled kimaradt ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rob: kössz a kontrollt... Már sajna nem tom módosítani... De ha visszaolvasol pl a teleszkóp topicban, megértheted, hogy miért kell néha háborút indítani eszetlenek ellen, akik csak a kicsin világukban élnek és megvetik, ha vlk fölülrõl látja az egészet!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

Mit jelent magyarul a frolni ?

a, farolni b, tehén c, freerid-olni d, elesni

bazz fr-olni freerideolnia
csak gondoltam nem irom le

de voltam már boltban.nem tul nyerõ a felhozatal....

szóval azért kérdezlek titeket met látom kicsit régebb óta vagytok bene a témában mint én

kötõjel?!honnan maradt ki?! nem vágom....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Mit jelent magyarul a frolni ?

a, farolni b, tehén c, freerid-olni d, elesni

nem kel thomson ny csö pl.

ezt megkaptad kedves moderátor-milliomos csemete :D

kölyök, ugye-ugye jó aza Nissan :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, hogy is mondjam, hogy megértsd... Asszem bemész egy boltba és majd mondják mi kell hzzá...

Kocsim meg nincs! Az egész csalának van egy régi fordja. Ennyi. Csak én használom legtöbbet...

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
http://www.blastro.c...ype=rm&x=26&y=6

ezt ajálom mindenkinek

a pénz most mellékes mert pár éve gyülik rá.de azért nyilván egy észerüen öszerakott gépet akarok.nem kel thomson ny csö pl.hanem amibõl kell a jó arra mehet a lé de ahol nem annyira fontos arra nem költenék "fölöslegesen"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kösz Rob, éppen szólni akartam, hogy ehhez a te szakértelmed kell... Hát senki sincs biztonságban?

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szeretnék frolni

hááát, nem tudom mi kell ahhoz, hogy frolhass, de ha biciklit keresel, akkor elõször a rendelkezésre álló összeget add meg ;)

edit: szerintem amugy frolni = freeride-olni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
frolni = farolni?

hátsófék rulzz
milyen gépet? hmm mink is van eladó... egy Active ? :D:D

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Helló!!

Látom hogy ebben a topcban vannak föleg dh/fr arcok!

Ezért hozzátok fordulok segítségért.

Szóval szeretnék frolni mert már régóta teccik és videóból látom csak,de baromira jó lenne ha én is igy nyomhatnám.

Ehez szeretnék segítséget kérni Töletek hogy milyen gépet ajánlotok ehez.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Most látom, a köcsög thez most vesz golfot... a kurva száját! és engem oszt végig, hogy milliomoscsemete vagyok... nekem mikor lesz autóm, mi?!?! azért mert a bringa fontosabb, és arra költök!?!?! Hûûûûûûû, de fölbaszott!!!!!

Mér nincs autód?

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Zap: 7636 Rózsadomb, Csipke u. 11 ;)
majd egyeztessünk, hogy énis itthon legyék, oksa?
(szerdán, pénteken egésznap) többi napokon délelött

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most látom, a ***** thez most vesz golfot... a *******! és engem oszt végig, hogy milliomoscsemete vagyok... nekem mikor lesz autóm, mi?!?! azért mert a bringa fontosabb, és arra költök!?!?! Hûûûûûûû, de fölbaszott!!!!!