Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Talán www.iljics.hu...

És vlk nem reagálna az érintettek közül?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Én hozzátenném a listához a Self Titled-öt, ami egyszerû, de nagyon jó hangulatú film lett.
Zap, asszondja a Wuff, hogy raktál fel a múltkor valami képeket, amik elég jók lettek. Én meg szeretnék nyomtatni magamnak, de nem találom a címet, ahol vannak. Plíz help!

Nem tudja valaki, hogy hol árusítanak Etto cuccokat? A gerincvédõ mellényeket nézem, de sehol egy magyar link árakkal.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz & viszont mindenkinek!!! És a tekerésre vlm pia? (csak hogy ne kelljen visszaolvasni...)
Meg milyen cuccban mentek? Onnan megyünk még vlhova? Vagy bukó? Vagy táska? HE?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ígyvan. Nekem mondjuk a Kranked 4 hez több élményem fûzõdik, de jó a listád.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Neked is Boldog Új Eszetndõt A.W.!

Meg mindenkinek itten!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én már el se olvastam, hogy mit irtatok, mert nincs energia.

Ezúton szeretnék akkor mindenkinek Tekerésekben Gazdag, Balesetmentes Új évet kivánni!

Megnéztem tegnap a Collective-t. Eszméletlen. A TOP3 egyik darabja..

Kranked5, Collective, NWD5.. a legjobbak. Szerintem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor én leszek a megmentõ! Mert nem hagyom, hogy PG kikészítsen, kedves Zap! És beszéltem b-vel (aki szintén jön, hisz miért ne jönne, mikor mindig ráér) és nem tudta megmondani, hogy kell-e vinni pezsi cuccot, vagy vlm egyéb itókát, mert az tény, hogy vlk autóval viszi föl a cuccost, de senki nem tudja, hogy milyen cuccost... Ergo: VISZÜNK PIÁT? VAGY SEM??? És nem kell ez a lightulósöregapóslányosnyavajgós szöveg! Hallod, Shoshi?!?!?! Ebbe még senki sem halt bele! NEm ismerek rád! Jössz és kész! Azt jó lesz... Gondolj bele, ha nem jönnél (ami pusztán csak feltételezés) mennyire bánnád! Aztán jól fölvágnád az ereid... :) És Mettyú... Nem tom hogy sikerült... a, de mégis! Úgy hogy nem a Pere volt... Hehehe... De akkor is faszásan sült el!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ja, biztosan valamilyen beállítás nem stimmel, amit nem vágok még ezen a dvd-író kütyün!!

Este én is lájtolok, meg csatangolok csajommal, meg benézünk ide-oda. Nem akarok agyelhagyást, örülök, ha végre elszabadulok innét megint pár napra, és alhatok kedvemre!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
valami nemjó.... de majd megjavítjuk, csak jussak már oda egyszer.
a tegnap esti fetrengés nekem nagyon pozitív volt, gyere mán ma is fél 2 kor. Nekem a tekerés végéig fog tartani a szilveszter, utána csak lightolok, meg sétálgatok, meg benézek haversráchoz. Pontosabban így fogom felfogni és akkor hátha jó lesz, mert nem lesz mit erõltetni. Majdcsak csajom is rájön egyszer....
De vazz, jöjjön valami hadirokkant társaság is, ne hagyjatok ott a Godával, meg a Pántyával!!

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ééértem, Shoshi! Akkor még jobbulást!
Milyen idõ lesz a hétvégén? Ki tudja?
Itt faszán süt a nap.
Hol vagy Koookkkk?

Mot nézem Pécsett is nagyon szép napos idõ van.
Aki teheti menjen fel a hegyre!
Mars!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vazze Zap!

Most mingyá meghülyülök! Otthon nem tudtam letörölni az újraírható cd-t, nem is olvasta a meghajtó, itt meg simán ment! Akkor most mivan?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát Mettyú, már vagy másfél hónapja szarakodok ezzel a kib*szott felfázással, és végre mára elfogyott a gyógyszerem... Nem igazán szeretnék visszaesni... De még meglátás!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Don't be a girl, Shoshi!
Süt a nap és legalább 5 fok lesz napközben. Az már elég, nem?
Helyettem is! Na!
Filmekkel az a baj, hogy ha rendeltek, akkor a Tominak sok munkája lesz azok lemásolásával! Ugye?
Kokkk, különben büszke vagyok rád, tényleg jót dumálhattál a Perével, hogy átengedett. Áruld el a titkot!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:

Így van! Akkor még nem voltak az új filmek! Az nsmb-n pedig sokkal drágább!

A mai tekerést nem tudom még én sem! 0 fok körül van a hõmérséklet, és az lehet, hogy nem tenne jót nekem! MAjd inkább megnézem az NWD5-öt, meg rallizok ezerrel!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Mennyetek tekerni, Pöcsök!
Áááááá!
De aztán nehogy jókat írjatok róla, mert mindenkinek lecsavarom a faszát!
Áááááá!
Azt hittem ma jobb lesz, de nem!
Lõjetek le!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ohh, bazzeg! Persze 26-27én még nem lehetett megrendelni õket. Pedig akkor ingyenes volt a szállítás. Ráadásul van már Jib 2 is...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, ez az 5 VBKs dolog tetszik :)

Én azt hiszem nem tudok ott lenni a fél2es tekerésen... Sajnos.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Látom ma is megint annyi minden fog történni itt a melóhelyen, hogy akár otthon is maradhattam volna...

De legalább megrendeltem a No more Heroes-t a pinkbike-ról, végre ott is árusítják! Kiváncsi vagyok, mikor jön meg, mert mire a kanadai pöcsök magukra találnak szilveszter után! Remélem annyira másnaposak lesznek, hogy kettõt tesznek a zacsiba!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Staight Edge? Akkor nálam az ma kezdõdik! Mert ugyanis tennap Pántyával mögünnepeltük az újévet Csaszinál Mesterrel és Lakattal egyetemben... Persze csak pár pohár pezsgõ, de azért kóstoljad meg a házipálinkámat is címû mûsor... Szóval elhagytam az agyam, és jó pálinkásat böfögtem utána a csajom kis arcába.. Cegény, nagyon jól viselte!

Eddig minidg sikerült durván berúgnom dec. 29-én vagy 30-án, és ez az év sem lett kivétel! Köcccsög szilveszter! Kit érdekel! Középiskolában még jó dolog volt, amikor volt rá esélyed, hogy a kedvenc osztálytársnõd 5 VBK után talán engedi megfogni a mellét...

Ma már van egy kis erõltetett hangulata! Persze most vagy megöregdtem, vagy nem erõltetem úgysem, és akkor maradok Kölyök 4 life!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Húúú, most én is kifújtam, miután szarrá vertem mindenféle brzil, meg spanyol kiscsókákat.... Hehehe... Na, cakát!!! (És LL-nél az igazság... Õk is gyengülnek!)