Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Ott leszek.
Tegnap jött meg a Mountain Biking UK új száma. Beviszem azt is nekije, hogy lássa hogyan kell kerékpározni...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rendben, akkor is lehoztahod, ha nem lesz semmi sem! A másikkal együtt, ami két éve van nálad!

Zapnak jobbulást, délután szerintem kifutok hozzá, öszekötöm az edzést a látogatóval! Majd hívom még elõtte!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, látjátok, hogy a pontot kijavítottam vesszõre és új hozzászólás lett?!?!?! MERT EZ A MÓDÓSÍTÓ GOMB HATÁSÁSRA JÖTT LÉTRE!!! Vagy atom korán van... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hupsz... Szokásos cd-benyelésem... Igyekszem... Ha lesz valami este, leviszem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hupsz... Szokásos cd-benyelésem... Igyekszem... Ha lesz valami este. leviszem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggel mindenki! Akkor a dél - negyed egy között a hovéd elötti parkolóban a sorompónál?!?!?! He?!?! Mert ott tali és kész... Na, csókolom!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szevasztok!

Kölyök:
Már azért visszakaphatnám ám a cd-met, amit Márió írt nekem! Elvégre még nem is volt a kezemben, te meg lenyúltad!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió, milyen váz?? Mesélj!! Mennyi??? Hol???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Júhúj!!

Bolt szidás::
Sikerül vennem egy tárcsaféket Hayes hfx9.honnan?Pedálból...
Na ott volt az elsó gond hogy nem tudtam megértetni a villám tárcsafelfogatási módját sehogyse,meg az adapter csak a psyloho passzol,de telefonos segítséget kértem egy tapasztalt kollegátol(RENGETEG KÖSZ,RENGETEG MINDENÉRT!!)és megoldódott a rejtéj.Ha esetleg rápróbálljuk akor kiderül...
És jé jóvolt!!
Na de beállítani...
Rendes volt a szerelõ srác mert segített,de nem lett 100%
aztán
Sikerült annyit állítani hogy ne a féktesthez éren a tárcsa,csak a betéthez!Ez így egész jó...
nem tudok olyan finomat állítani hogy ne érjen valahol bele,de majd kopik a betét...
Hát a Bagoly a csúcs,nem tudja mennyit kell fizetnem...kérdezi mennyibe kerülhet a fék?mondom mennyi+az adapter,hát nem tudta megoldani a problémát eltünt pár percre...de SIKERÜLT MEGVENNEM(a féket)ÉS AZ A LÉNYEG!!

Fú kaptam egy defektet,idén az elsõt ;DDe pokoli volt a tetyén próbáltam a lépcsõbe beugrást,barátnõve voltam vagánygodjak má,azt másodikra sikerült felütnöm?(Gumit)ugyhogy ez az átka a könnyû belsõ,fékony oldalfaú külsõnek...

Most meg itt ülök szarrá ázva de boldogan és egy elefántra elegendõ koffeinel.teáztunk.ecce gyertek el!!!

Dnl:akor ez aztjelenti adhatom õket?vagy át is jöhettek megnézni...
Ha valami van akkor csöngess fel!!

:-*

másik kedvencem :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Na háj!

Ja valami ojan lejátszóm van hogy Divx player 5
oktatófilm?Kiváncsi vagyok mien,azt írhatsz ;D
most minyá csoszogok le a bótba hogy nézzék meg a tárcsát!vagyis hogy csinálják meg.

azt álmodtam hogy biciklizek!!!Valahol Ámerikában.valami parkban voltunk,nagy sziklák meg medvék meg minden!!!!Aztán találkoztunk grizly medvével és rohadt nagy volt!!!!!!!!Elkezdett kergetni,én meg biciklivel elõle és jó volt!!Tiszta vizesen ébretem.
a parkoloban meg találkoztam anyummal meg fateral és nem akartak kocsival hazaa vini.

Na akkor ha van valami írjatok pl tekerés,de ha nem esik!!!!!
Tom:kispálra akkor veszek jegyet magamnak.
Elõte városban tali??

bazz miket öszeírtam...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah az igaz hogy kimaradt pár lépés de kissé mmost el vagyok fordulva a valóságtól...

szal egy váz ami rad csõszettbõl van rtaggal együtt Jóó Áron!

holnap elszaladok egy gyors körre ha nincs okádék idõ!
csak hogy enm voltam másfél hete és most egy olyan regeneráló menet leesz.
ami oldalt linkeltem azt az eotéria stb néve hivott cuccra hajlamosak nézzék meg...
bár majd megint jól le skizóznak a nagyokosok...
(nem Ti)

na csók

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Ez mé jobban tetszik :wazuuup:
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Ne tudja valaki hol lehet tlaláni, magyarul a street-rõl valami anyagot.Itt nem mint utcára gondolok, hanem mint a bringázás eggyik ugri bigris ágára. Engem ez érdekel meg dh( vagy lájtos fr ). :D :D simili mániám van :cool2: :virus: Meghülyültem, ha valaki tudna street-hez anyagot szerezni azt naon megköszönném.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megjött csajom... Lépek el... Puszil mindenkit! Hehe... Na, jóccakát! A hlnapot meg még pontosítsuk holnap d.e. Na, pá!!!

Mettyúnak meg: :toiletcla Hehehehe...

És most veszem csak észre, hogy magammal dumálok... Vazze!!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csapatás meg vonzó, de nekem csütörtökig szerintem felejtõs... De utána... BÁRMENNYIT... BÁRMIKOR!!! :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja.. Nem gondolod, hogy a nagy tanulásban megindult agymenésed számodra felfogható, de minket kihagytál a köztes lépésekbõl?!?!?!?! He??? Osztyapenkó... :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
milyen vázat árulsz már megin? vagy veszel? vagy mivan?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltam Ákosnál és tök jól van csak szimulál!
106ba átteték mert a jó lakosztáylra túljelentkezés volt.

ezért vettem gladiátort.
drága,de remélem ez olyan eccer kell megvenni!
konából is jót lehet kapni

egy gáz van hogy Lest kellet volna vennem...
de irtam hogy csere ki...

holnap vizsgázom..
utána csapatás?!

AW:kurva jó árta kaptam a vázra!!!
nem köl!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ajjajj... A teló, kerekek és stb... cserérõl nem kellett volna írnod, mert most (ill. holnap) A.W. el fog gondolkozni (gondolkozni... A.W. ... haha...), hogy neki is kéne cserélnie... még jó, hogy vázat nem írtál, mert akkor lenne, csak nemulass!!! Akkor a holnap már trióra bõvült... Remélem nem szégyenlõs kajálás közben... :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Tomy: És a 10 - 11 nekem is tök jó lenne... Szóval sztem csatlakozom. OKs? Talán ketten nem röhögtetjük "halálra"... ;)

mivel én nem vagyok vicces gyerek, ezér eggyel több, vagy kevesebb már mindegy alapon ebbe a turnusba becsatlakoznék, mer idõileg tökéletes...

wolf: mit ne írjunk?
én telót akarok cserélni, kerekeket, meg nyerget, mer nyekereg a rohadék
jah meg életszemléletet.. (spd helyett platform, de ez húúúú)
ja és szar napom volt..
ne kérdezéttek mér, de jah..
amolyan benne avgy a darálóban és .

edit: továbbolvastma :D a dél mégjobb... happy míl és pizza elõl se vagyok elzárkozva :P