Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy: légyszi mondj egyszerû definíciókat a szemafor-ra és mutex-re... Fontos lenne a tényleg egyszerû meghatározásuk, de nem tudom értelmesen összehozni... Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Látom ma mi jót dolgoztál... :D:D:D De csatlakozom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Remélem reggelre meglepi az összes buzi suzukist az ég sok-sok hóval, és ott fognak parkolni az árokban.
És a szóló buszok keresztbe közlekednek majd, meg az összes cigányt kivezénylik havat lapátolni.
Én meg pálinkát fogok inni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ELÁLLT A KÖCSÖG HÓESÉS!!! HOGY LESZ ÍGY NAGY HAVUNK?!?! HE??? :snieg:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁ... Hát ha eddig nem voltam full kész... Most az leszek... Piálni és bulizni akarok!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Óckúl...

Na. levittem a könyveket... Hát Tibi természetesen lemaradt a világszámról... Esze ágában nem volt futni. Vagyis gondolt rá, de hamar rájött, hogy ez csak eméletu síkon mûködik. Ezért hát kerékpáros kísérõ lett belõle... :D:D:D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Retro.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mégegyszer: Márió, milyen váz???

EDIT:

Nézzétek milyen villája van az új Bikkmakk cimlapon a ridernek... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Heheheheheheehehehehehe.... Ez NAGYON durva... Úgy is vissza kell vinnem Tibiéknek könyveket... Sztem ez pont fél hat körül lesz, mert ezt nem lehet kihagyni... Hehehehehehehe... És ja, kicsi vagyok... Meg pöcs is... Meg értek is semmit...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Vazze, azé nem kell, mert a homlokomra mégsem tehetem, máshová meg nem tudom.
Pöcs!
Shosh, jól van, futtas meg a Tiborunkat egy kicsit! Zapot meg csókoltatom.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
No, Kokkk, kicsi vagy te még ehhez... mink má' félszavakból is értjük egymást. Vagy nem. Most épp az elsõ eset van. Azt hiszem. Vagy a második?

Vazzeg. Épp most néztem egy Wartburg reklámfilmet, még jó régrõl, és úgy hirdették, hogy belefér a csomagtartóba 57 db focilabda. Ki a faszom visz egyszerre 57 focilabdát? Ez vmiféle mértékegység volt akkoriban? Kérek fél focilabda sajtot... ááá hülyék ezek a németek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na fosagyúak! Ezt hallgassátok meg!

Fél hatra megyek a Tibiért, és futva - hangsúlyozom futva - megyünk a Bánkos Tibivel az Ákoshoz! Majd csattog mellettem a sörhas!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Árak mindig jól jönnek... Azok is infók. És az infók néha sokat érnek. De minél inkább figyelem a történéseket a dudjátok mirõl, annál inkább veszem észre, hogy velem együtt ti sem duddok semmit... Hehe... Nem akarlak titeket elkeseríteni, de ez szar ügy. Hallod Mettyú?!?! Szar ügy... :D:D:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tiszta Herri Potter ez a dolog. Tudodki.

Na:

Zap "Milánói Sertésborda" Ákosnak - 1
dnl - 1
Kinek kell a harmadik? ShoshiNinja - 1

Megfejtettem. Remek. Akkor izé. Mindenkit jól lehúzok, hogy legyen piz a védõre! :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
neked miert nem kell.? remenykedsz hogy csak kethavonta basznak meg a tudodkik.?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na de miért nekem írja az árát ez az ökör, ha nem is nekem kell?
He?
Ez a nagy kérdés!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
tuuuudod. olyanbol mostmar plusz harom kell amibol eddig is olyan sok kelett ebben az idoszakban mar ket eve

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
ShoshiNinja fejlõdik... ;)

És mi he?!?! He?!?!? Hehe... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
He?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
ShoshiNinja vette az adást, és magára vette az üzenetet! ;)

Mondtam én, hogy le kell fotózni! Megörökítjük a felépülést! Legközelebb viszek hozzá gépet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.