Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
...ez övön aluli volt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nesztek :D fõleg Mettyú, bár a melós rész Tomira is jó :D

egy másik fórumról

Reggel 7-kor felkelek, elsõ dolgom, hogy elmegyek szarni! A végére nagyjából fel is ébredek, de ha nem, akkor egy kupica kisüsti mindig yól fejbekólint! Fogat mosok, meg ilyenek, aztán halihó, indulok dógozni!
Busszal megyek, de mindig egy megállóval hamarabb szállok le, mert az Ajtósi D. soron nincs egy szál italbolt se!!! Ilyet! Szóval bemegyek a kedvenc ABC-be és veszek valamit inni, nyáron általában egy karton sört, télen inkább valami töményet! Veszek némi rágcsálnivalót is, aztán elbattyogok a munkahelyemre.
Na, itt általában teli winyók várnak, az elõzõ nap beállított letöltések vagy lejönnek, vagy nem, de ha nem, akkor legalább káromkodók egy jót! Mindenesetre kiszedem a winyókat és berakom az üreseket, aztán gyorsan végigszaladok úgy 20-30 szexoldalon, ezek minden nap felraknak ilyen kis mpegeket, rántom be a letöltõbe yól! Utána általában elmegyek szarni.
Na ha ez megvót, fogom a teli winyókat, kiblokkolok reggelizni. Megyek a haveromhoz, aki 2 háztömbre lakik a mhelyemtõl, viszem írni a cuccost!!! Közben azért beugrok egy pofa sörre a sarki bisztróba, ez yó hely, csak elég drága!!! Na mindegy, a haveromnál felírjuk a cd-ket, közben italozunk, dumálunk, néha elmegyek szarni (szép tiszta angolvécéje van!!!). Ha kész van, visszamék dógozni.
Most kezdõdik az agymunka! 100-150 warezoldalt kell végignyálaznom friss warez után! Mindet egyesével lecsekkelni, szortírozni, hát nem kis meló! Meg persze ilyenkor mindig van 3-4 olyan oldal, ami megszûnik, ezek helyett kell keresni újakat, hogy le ne apadjon az adatbázis!!! Ez nagyon fontos hosszabb távon!!! Ez megy legalább 2 órán keresztül, közben persze bõven fogy a sör! Ha minden megvan, kicsit lazítok, lebonyolítom a levelezésem, ránézek az icq-ra, bemegyek pár jó kis warezchatre, átnyálazom az isonewst - hát amit minden normális ember csinál!!! Így érkezem el az ebédidõhöz!
Ebéd elõtt el szoktam menni szarni, de nem mindig!!! Viszont ebéd után mindig az az elsõ!!!! Közben a gép azért dolgozik, folyik szépen a letöltés! Délután mindig beindulnak a fõnökök, szóval ilyenkor mindig kell csinálni mondjuk pár komolyabb kigyûjtést Excelben (pl. minden A betûvel kezdõdõ dolgozó havibérének összesítése, ilyesmi). Ezeket persze gyorsan megcsinálom, de úgy teszek, mintha az egész délutánom rámenne! Nekem az a módszer vált be, hogy az egyik ablakban mindig futtatok egy kékhalál screenshotot, aztán ha jön valaki érdeklõdni a dolgok állásáról, gyorsan átváltok, aztán mutatom, hogy éppen lefagyott a gép! Ilyenkor ütögetem a billentyûzetet, persze nem reagál! Sajnos néha túlbuzgó kollégák segíteni akarnak, ilyenkor resetelnem kell a gépet! Ez szar, mert volt már rá példa, hogy korrupt lett a letöltés!!! De általában nyugisan telnek a délutánok, fórumozhatok, icq-zok, sörözgetek, szexoldalakat nézegetek, megyek szarni - hát amit minden normális ember csinál! De néha unatkozom, ilyenkor volt már rá példa, hogy majdnem elittam az atomunikumomat is!!! Ja, errõl még nem is beszéltem! Mindig van nálam egy üveg unikum arra az esetre, ha bemondanák, hogy itt a világvége, legalább utoljára jól be tudjak baszni! Ha meg tévednek, az se nagy baj, legalább jól benyomtam!!!
Na amikor letelik a munkaidõ, kiveszem a teli winyókat, persze ilyenkor még csak a fele letöltés van meg, de éjjel ráér a gép!!! A munkatársaknak persze azt mondom, hogy azért hagyom bekapcsolva a gépet, mert regressziós teszteket futtatok! És ezt el is iszik!!! Na de mindig??? Hát errõl ennyit! Szóval még utoljára elmegyek szarni, aztán elindulok haza. Közben bemegyek 4-5 kocsmába, meglátogatok pár havert, ha épp nincs barátnõm, beugrok valami kurvához, veszek estére piát, meg ilyenek, hát amit minden normális ember csinál! Általában elég "jó" hangulatban szoktam hazaérkezni, nem ritkán négykézláb, emiatt kénytelen vagyok a hátsó bejáraton bemenni, ugyanis pont a kerületi rendõrörssel szemben lakok!!! Nem lenne szép priuszt szerezni épp a küszöb elõtt!!!
Otthon elsõ dolgom, hogy belököm a délután letöltött warezokat a cd-íróba, aztán szarok egy nagyot, utána vacsorázom, ha van nálam nõ, rodázunk egy jót! Ha egyedül vagyok, akkor csak rejszolok egyet!!! Régebben mindig igyekeztem a Tények esti kiadására hazaérni, mert Stahl Juditra vertem ki, de kiderült, hogy állítólag férfiból operáltatta át magát, azóta valahogy nem megy!!! Na mindegy, ha ezzel "végeztem", akkor mindig szakítok legalább negyedórát arra, hogy végignézzem az aznapi letöltéseket, ebbõl tapodtat sem engedek!!! Esetleg ha van valami jó (letöltött) film, megnézem, vagy legalábbis elkezdem! Lefekvés elõtt még szarok egyet, aztán megyek az ágyba! Van úgy, hogy ilyenkor is lebonyolítok a parneremmel egy jó ötpercest, aztán alvás!

Szóval okuljatok ebbõl gecók, így él egy király hétköznap! A hétvégémet majd leírom késõbb, de most megyek szarni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja és Tomy... Akkor megyek hozzátok melózni, hogy legyen valaki, aki tud is valamit... Legalábbis játszhatja az eszét... Programozni meg ott vagy Te... Hehehe...

Vááá... Rohadt módosító gomb... Mindig elfelejtem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem holnap otthon lesz... Ironman... Legalábbis ez a megérzés... Vagy holnap, vagy csütörtök...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csütörtökön engedik haza, ha jól figyeltem...
és szerintem meglepõen jól van a körülményekhez képest ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Viszonylag jól van... Fájdogál... Tüsszentés, köhögés és röhögés resistje van... A vizsgákhoz gratula. Nekem csütörtökön egy kettes is elég lenne... A csajoddal meg mi van?!?! Ez az a Magyarürögi csajszi??! Nehéz követni... Ez már volt, vagy viszonylag új volt? vagy ezzel szakítottál akkor is, amikor bringáztunk Kertiben?! Mert akkor még van esély... ;)

Tomy: ehhh... Asszem nem toppon lévõ énedet kaptam el... És ennél lehet, hogy jobban tudom. De reméltem valami határozott választ, ami nagyban megkönnyíti életem... :D Az IPC eszköz meg mi?! Beépített függvény??? Kezdek láma lenni... Minél jobban bele ásom magam, annál inkább nem tudok semmit... Szomorú...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na megint voltatok nélkülem Ákosnál...
hogy van!?
remlem jól

én eg ma vizsgáztam...
magyar(irodalmom-nyelvtan)3
zenetörténet 4
szal faszányos...

csak életem szerelme elment tõlem....
márióék most nagyon öszevannak törve..

Ákos még meddig van bennt!?

holnap vizit vagy és kerékpár!?

AW:a rad csövekbõl hegesztett nem tom mien nevû

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
sosmogyi: megérzésem szerint van interneted.. akkor mi a probléma?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De amit eddig leszûrtem, hogy a szemafor is, meg a mutex is kb. ugyanarra való.
Tehát valamilyen kód, vagy erõforrás használatát lehet velük korlátozni.
Kicsit a megvalósítás más...
De szerintem te ezt jobban tudod...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Sajnálom, hogy nem nagyon tudok segíteni...
Most itten könyvból kiokosodok gyorsan.
Jajj, értem is meg nem is...
A stríteléshez jobban értek. Megyek az utcán, és átugrom a pocsolyát, és bedobom messzirõl a sörösdobozt a kukába. Ééérted, ugrálok, meg trükközök...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, Tomy... Esetleg... Na... Légyszi... :) És hallott már valaki "az alvó borbély" klasszikus párhuzamos programozási feladatról!?!?!?! Mert én nem!!! Ehhh...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Erre tudok egy primitív, de nagyon egyszerû megoldást... EGYSZERSE ÍRD LE!!! Köszönöm a megértést... ;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nem törölhetem valahogy a hozzászólásom ,véletlenül kétzser leírtam ugyanazt.:D
Pedig nem akartam.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts

Azt hiszed mi az utcáról szerezzük az anyagot?
Az ám nagyon veszélyes. Ki tudja mivel van az felhigítva, mi? Esetleg patkányméreggel!
Találj egy megbízható dealert és akkor sínen vagy!

Nem arra a streetre gondoltam, hanem arra a streetre amit bringával csinálnak.Tekernek az emberkék varásban ,ugrálnak össze vissza meg mindenféle trüköket csinálnak.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VÁÁÁÁÁÁ... Ettõl nekem nem lett jobb!!! SÖRT TOMYNAK!!!!!! Akkor tegyük föl, hogy holnap is jó, de a mutex-re tényleg szükségem lenne... Egy "megpróbálom" már nagyon bíztató lenne... ;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nem arra a streetre gondoltam mi az utcát jelenti !!!!!!

Hanem streetre mint a bringázás egyik fajtálya, olyan mint a dh vagy rf. ( nem azokhoz hasonlít, hanem az is a bringázás egyik fajtája.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most vacsoráztam, és nincs az agyamba vér->nem tudok gondolkodni.
Ezek a szavak, amiket használsz ismerõsen hangzanak, de oly távoli szegmensében vannak az agyamban, hogy csak sör hatására tudok oda eljutni. De a hûtõig nem tudok elmenni, mert tele van a hasam.

Mondjuk az ilyen többszálú programozást nem nagyon tanultam, és álltalában ha kell, akkor valami egyszerû könyvtárat próbálok rá használni, hogy ne kelljen sokat agyalni.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Kár hogy senkinek nincs streetrõl anyaga :( .

:wazuuup:

Azt hiszed mi az utcáról szerezzük az anyagot?
Az ám nagyon veszélyes. Ki tudja mivel van az felhigítva, mi? Esetleg patkányméreggel!
Találj egy megbízható dealert és akkor sínen vagy!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szemafor még úgyahogy megvan: Szemafor segítségével védhetjük és vezérelhetjük azokat a folyamatokat, amelyek egy kritikus szakasz mûveleteit kell hogy végrehajtsák. A szemafor egy egész típusú változó, melyhez egy várakozási sor tartozik... Stb, stb...

És a mutex?!?!?!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Remélem holnapra jó nagy hó lessz, és szombatra meg befagy a malomvölgyi tó. És akkor mehetek jég crossozni. Kár hogy senkinek nincs streetrõl anyaga :( .

:wazuuup: