Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na majd megkérdezem, mert marhulni felmennék én is szivesen

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Cipõm csak a sajátom van, de KisB-tõl tucc szerezni kölcsönzõset!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jah, csak én most alpin deszkára cseréltem sajna a frirájdosat... cipõm van, de puha kötéses deszkája nincs vkinek kölcsönbe? Keménykötéssel elég kényelmetlen.. :) Ja, ha vkit érdekel, eladó a deszka!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pernye, van mindenem, ha jössz hétvégén, akkor úgyis fent leszünk/leszek a sípályán!
Igaz, hogy gyalogolni szoktam, de ha van ugró, akkor ott bubuckodunk, egyébként meg a séta fel része az alapozásnak!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tényleg egyszer megbeszélhetnénk, hogy kis snowboardolást nyélbeüssünk, S, neked van deszkád?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A. W.:
Gratula a géphez! Vigyázz, mert rá lehet kattanni az NFSU2-re!

Tomy:
Gratula, ez az igazi R. E. S. I. S. T.!

Este nem tudom, nem valószínû, de úgy néz ki, hoghy péntekre szabadságolom magam, elvégre van még egy csomó tavalyról! És akkor egész napos boardriding! Szombaton jön csajom is!
Addig meg ESSEN, ESSEN, ESSEN még!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
De akkor is, 1 hónapig vedd csak fel szépen, és vegyél belõle gerincvédõ bizbaszt!
A.W. és mit írtál te tegnap az új munkalehetõségrõl? I'm interested.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
Nem, nekem nem kell segély!
Március 1-tõl van másik munkahelyem.
Versenyszféra, robotolás, de vicces emberek között.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Hát ez rohadtjóóóó!
Ettõl megjött a kedvem mindenhez. Hol az Unikum??? Áháááá!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi, én mennék és szarnék egy nagyot a helyedben! Aztán persze bebasznék, mit a disznó!
Akkor most majd kapsz segélyt? Az fasza.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hajjajj! Gratulálok! Én is ezt tenném.. bár a munkahelyi szexuális életemmel nincs probléma, állandóan szopok meg baszogatnak...

mondok jobbat: lehányzó itt dolgozott lenn a egy multinál kontrollerként. Apu-anyu otthonról támogatta szegény kislányt, Zuglóban albérlet vadiúj Honda Civic az utcán, amit egyik reggelre elloptak. Mit tesz a fent emlitett leány? Betelefonál a munkahelyére, hogy többet nem megy be dolgozni, aztán felhivja apát, hogy most azonnal indul és megy haza.. És tényleg hazament. És tényleg nem ment be dolgozni.
Kicsit egyszerü személyiség szegény...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Beadtam a felmondásom. Hehe.
Az igazgatónk egy f@sz. Villanyszerelõk bénázgatnak itt, aztán a titkárság áramellátását hosszabítóval oldottuk meg. Az meg nem bírta a terhelést, és lebaszta a biztosítékot. Erre jön a titkárnõ, hogy honnan jön az áram? Munkatársam viccesen megjegyzi, hát a Dédásztól. (Most jöttünk rá, hogy Eon-nak hívják.) Erre behívta az igazgató, hogy még egy ilyen és fegyelmivel kirúgja.
Hát erre megírtuk a felmondásunk.
(Mondjuk ennél kicsit bonyolultabb az ügy, de ez a lényeg.)
Ilyenkor igazából be kéne rúgni, nem?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, és vki kölcsönadja nekem a NFSU-t? Le kell tesztelnem vmivel a gépet.. végül is 9550-es 128 MBs videókártya, ASUS alaplap, 2,66 Intel Celeron proci mellett döntöttünk, költséghatékony, de még jó... asszem.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mennék, abban nincs hiba...

Melyiket vegyem? Csak gerincvédõt vagy rövidujjas mellvédõsgerincvédõsvállvédõset?

Ja, és melyik jobb? Mali BOA vagy a PolarX? És miééért? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Éjszakai városi zavargások?
Húha...
Ezen most el kell gondolkodnom.
Az biztos, ha sokan lennénk, akkor az azért elég nagy buli lenne. Szerintem jöjjenek fel a pestinépek is!
Csak utána szar hazamenni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazze.. SZOMBATRA tartogassátok az energiát!!! MEGYÜNK!!!

Vettünk gépet. Azt kell installálnom szombat este :) Tök jó!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na én 30perc mulva indulnék!!!

elmegyek most boltba meg patikába

sietek vissza

AW:a supergós váz...zöld volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és Zap tiszteletére este nem megyünk egy városban való ökörködõset jó sokan?!?! Tavaly elött vele ilyenkor nagyon nagyot baromkodtunk és olyan jól sikerült, hogy azóta is jönnek a sztorik... :D:D:D Lehet bepótoln a hiányosságokat!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
KÖCSÖG X5 ÉS VOLVO XC 70!!!!!!! Egész jó hó volt az utcában, erre jön két pöcs a fent említett autókkal és gond nélkül le-fel közlekednek... Bekaphatják... Majd jól kiszúrom a kerekeiket, aztán úgy a pöpecverda sem megy... Hehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja-ja... Latyak az szar... Menni kell fölfelé... Ott nincs latyak... :D:D:D Az utcánkban sincs... Jó itt nagyon... Menni-menni-menni... Bár kicsit félek, hogy a hétvége messze van... Azért csak csak kitart. Max megyünk Lapihoz...