Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon szarul állok... Lehet, hogy csak holnap jutok be... Bár úgy sem tudok itt rohadni végig... Megyek és kész... Csak csúszik. Majd átadom mindenki jókívánságait...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, ezt még át kell gondolnom, de elsõ nekifutásnak nem rossz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gyere le Pestre oszt elmegyünk bebaszni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az estét meg komolyan kérdeztem... Nincs valakinek egész véletlenül nincs kedve valamit csinálni, amihez jól jön egy pár más valaki, hogy aztán közösen lehessen azt a valamit csinálni?!?!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja... Mindig így kezdõdik... Aztán meg elmúlik egy hónap, pusztulsz egyet... És akkor jössz rá, hogy VAZZE!!! MOST KÉT HÓNAPOT FEKSZEM, AKKOR MEG CSAK KÉT ÓRA LETT VOLNA... :D:D:D

Egye bassza, én is lecserélem a pizzát egy csapatásra. És sztem bemegyek olyan 5 körül. Inkább kicsit utána... Mert hát tanulok, de kis pihi nekem sem árt és azt meg ZApon is levezethetem... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ja.. elsõ lépésnek nem lenne rossz...

Egyébként meg nem t'om meddig van nyitva az a geci bolt, meg Budán van, ááá, tök bonyolult odajutni tömegközlekedve.. sokat kell gyalogolni, ami idõ, és biztos bezár addigra. Na, majd megoldom.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
DNL inkább hordjon sisakot! Ott kezdje el ezt a nagy védekezést!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Há' mer neked már van, he!
De ha nem, hát nem.
Akkor spórolunk, és nem eszünk, és nem iszunk 1 hónapig. Brühühühü!
Ja Wuff, kérdezd meg!
Kinek kellene még különben?
Aszthiszem a Dnl is beszállna talán.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Benne vagyok! Nem rossz ötlet! Csak engem kicsit kihagytál belõle, úgyhogy inkább én rugom el a bordádat, az úgyis menni fog! Zap mellett úgyis volt még egy üres ágy, gondolom te is láttad azt a szívderítõ, hívogató húszcentis, fedetlen sziavcsot rajta! Nem vonz?

Szóval amikor én burkáztam, akkor tényleg nyélen mentem Tettye felé, röpültem egy hatalmasat, még a kisházból is kijött a nõ, hogy hallotta a csattanást! Csak kisbukó volt rajtam, és akkor még csak sípcsontvédõt hordtam. Alig bírtam felállni, de amikor sikerült, akkor meg állni nem bírtam, annyira remegtem. És nekem csak egy bordám tört, Zapnak meg hét. Szóval alacsony sebesség mellett esik mindig a leszarabbul a néger! :afro:

EDIT:
Hozzászólások száma: 666. Remélem semmi sincs belémprogramozva!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tényleg, megkérdezem, hogy ha egyszerre veszünk mondjuk 3at, akkor kapunk e kedvezményt... mondjuk 2öt fizet 3at kaposat... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na Shoshi! Akkor hétvégén eltöröm az ujjad, és az árából veszünk 2db 661 gerincvédõt, egyet a Wuffnak, egyet meg nekem!
Deal?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap hamarosan otthon fogja nyomni az ágyat, és akkor aktív fórumozó lesz! Csak télleg ne röhögtessük majd!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát az este még olyan messze van...
Hógolyózás?

Örülök, hogy Zapnak a legnagyobb baja az unalom. Azon lehet talán segíteni a legkönnyebben. Bár ha jól belegondolok, hogy nem mozoghat, ez nem is olyan egyszerû eset.
Kiválasztunk valami nagyon gáz topikot innen a fórumról, aztán bemegyünk és elõadjuk. Ja, hogy nem jó ötlet, hogy röhögtetjük... Eh.

Én is akarok venni ilyen felsõtest védõt! Ez még kispál koncerten is jól jöhet...
Kérjünk mennyiségi kedvezményt!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na.

Szal: Ákos a Traumatológián van, 105-ös szoba. Szerintem aki akar, meg tud, az úgyis bemyeg hozzá, szervezés nélkül. Persze ezt csak én gondolom így. Meg talán jobb is neki, mert enhezen viseli, hogy egyszerre nyócan röhögtetik, mint például tennap is!

Újra megkötöttem a balesetbiztosításom (volt eddig is, csak lejárt). Grouporama biztosító, Õrangyal, és 30 ezret fizet törésre (egy 661 gerinvédõ ára), persze ez lehet egy kisujj is. Meg van közlekedési része is, és ugye mi kerékpárral közlekedünk, meg gyalog is történhet baleset. Szal ajánlom mindenkinek, mert csak 12 rugany egy évre, én negyedévente fizetek, 3056 Ft-ot.

EDIT:
Én nem pizzát ennék, hanem éppen a ködös, felhõs idõben saraznék és csapatnék egyet Lóri-patakban Vágott-pusztától lefelé..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És este nincs kedve a népnek valamit csinálni?!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mennyire ennék most pizzát... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor maradjunk újítás helyett a tel.számomnál... 30/418-55-07... És nem tom még, hogy mikor, ma lehet, hogy nem, de az is lehet, hogy igen... Na szóval, vagy ma, vagy holnap megyek. Ha tudom, írok ide. VAgy írjon más, ha megy és akkor próbálok úgy tervezni...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazzeg, álljatok le, amint vki leir vmit, hogy mit akar újitani a gépén egybõl én is kezdem nézegetni, hogy hja, szar, le kellene cserélni... szóval kuss! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
aaaaaa Fit boysban én a mulkor még a kis üveges vitrinbe láttam egy husi sutcni-t. sõt kormányt is ! nézted ott?
kolyok nem kell macizgatnod nekem, csak donjámá egy privt a számoddal, vagy akár ide, amolyan sose lehet tudni alapon ;)
és továbbra is fenttartom azt az "igényemet, hogyha mész Ákoshoz, akkor társulnék..
valamint örülök, hogy legalább info van róla, és "jól" van!

most meg megyek matek-ra társulni.. :/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagy erõhatás érte Zap gépét... Gondolta KisKokkk és rájött, hogy az õ kormánya már régi és gyenge. El is ment és akart is rendelni truvative kormány-stucni kombót... De jajj, mi történt... Ismét szembesülnie kellett, hogy eme kis országban nem így mûködnek a dolgok... Kapta is a gyors választ... Talán március, április felé... Talán... Ehhh...

Úgyhogy ha bármely dezertõr belebotlik egy, a térképen és köztudatban nem is létezõ kis boltba és pont féláron akarnak megszabadulni a truvative hussefelt kormánytól és az ugyanilyen fajta kis stucnitól, akkor legyetek oly szívesek és vegyéte meg nekem!!! ...ja, hogy erre kicsi az esély?!?!?! Sebaj!!! Legyen rendes áron... :D:D:D

Ja, 661 cuccok jól néznek ki!
Az 500 Huf-ot szívesen fogadom... Kössz a korrektséget...
Ha lesz edit, írom... ;)