Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella Vaktyúkok!

Zap:
Isten, továbbítottam is a szakértõmnek, hogy jól tanulja meg kívülrõl!

Vazze, Motorcycle Mania 3 akkora Isten! Akárki akármit mond, Kid Rock és Jesse egy isten... Nagyon érzik a dolgokat.. Mintha magunkat láttam volna, csak motoron! LÁtnod kell, minél hamarabb, de csak úgy, ha már mobilis vagy.. Ülve nem fogod kibírni... Copper Canyon vazze... milyen hely...

LL:
1 decivel festettem/festek már nagyon régóta, szóval az higítva óriási mennyiség! Szerintem vagy hat vázat le lehetne festeni vele, ha okosan csinálod!
Veszek majd festékeket, csak egyelõre nem volt rá érkezésem, és nagyon hideg van, a kompresszor meg a garázsban van, és dermedt festékkel nem nagyon jó a dolog... Szerintem tíz fok alatt nincs értelme szórakozni vele.. Esetleg a pince jön nálunk szóba, csak a kompresszort levinni nem egy egyszerû dolog.. Bár lehet, hogy nem fogom kibírni!
Ha gondolod, szívesen megcsinálom majd...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hupsz... Tegnap full kesz voltam a nagy traccspartytol... De utana jot aludtam... Most meg faradt vagyok. De sebaj. Most meg nem van ora. Csak itt ulok. Ez szarabb, mintha meg lenne tartva. Na, lepek, hatha lehet valahol reggel nyolckor sorozni... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szia szoktos Márió ;)
srác írjál már fél perccel tovább is néha :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi!!
nem si tudoki rni rendesen!!

Tomi,mikó ramolunk!?!??!

akinek szoktja van az mehet ingyen!!!
de csak az akinek igazi!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Nagyon jó lenne szerintem is egy bringáshely, ahova tényleg úgy bemehtünk, hogy nem kell fosni, hogy valamelyik cigány buzi ellopja... azért filmek vetítésénél néhány NWD-t, meg Chain Reaction akárhányát is vetíthetnétek, de ez késõbb lesz gondolom :)
Ja és akinek Rock Machine bringája van, az ingyen bemehet =)

jó lenne

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
...hehe... Kompatibilitás?!?! Ja és nem egál a számlám... Mondd a számlaszámod, TOmy és utalok két sörpénzt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ilyenkor kell átállni a borra. Egy üveggel betolsz, és máris úgy írsz, mint Márió...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nah, úgyesett, hogy elfogyott a sör és bármilyen mélyre is nyúltam, többre nem leltem... De a kedvem nagyon jó és már nagy kedvvel ülök itt, még le nem fordulok a székrõl... :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
LoL :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
M'ri= te nem n;zed meg mit \rsz<
Kapcsold át magyarra a billentyûzetedet!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
v' l'tom jol haladunk

syoval eyek jook

quimbyt nagyon imadom$

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem volt túl jó kedvem... Csak ültem a gép elött... De ráakadtam a hûtõ mélyén egy hideg sörre. Most egy hideg sörrel üldögélek a gép elött és már sokkal jobb a kedvem... :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A név kötelez.. Most kezdtem volna én is, hogy honnan szedek zsét?!?! Majd megoldom! Csak lássam már az alapkövet... :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wowww
a milliomos csemete lesz a fõ tõke :D
nekem perpill 2700 KPm van, d ekénne lánc, emg fogaskeréksor..
de feltudok ajánlani CT felvételt ;)
a régi vázamat kirakhatnánk a szégyenfalra
meg Zap, neked is van valami elözõ darab, nemde? ;)

Shos: és az az 1deci festék, az úgy hasraütésesalapon mekkora felület?
nekem egy autómodell-t kéne átfújni ;)
jajj bár végülis csak egy szar porse... de fehéren nem tetszik.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: ElSÜLLYEDT világok, nem elveszett:

Agyalapnak hívnak a társaim
Kalózok õk tengerek habjain

A vezérük én vagyok Maxigáz
Ha zsákmány jön gázt bele maxigázt

Az én nevem egyszerû Zsebpiszok
Gyertyalángként néha csak pislogok

Felkiáltok hóó, hajó, támadás!
Égszakadás, fosztogatás
...

hehehe, kurrrvajó

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondtam hülye húgomnak, hogy ne mutogassa az itthoni fotókat, mert egyszer megszívjuk... :D

És hogy lássátok mennyire tele van a tököm a sulival... Bedobok 200 ropit!!! De akkor tuti helyet csinálunk... ;) És valaki persze vállalja a kezességet...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Pont ilyet lehet, hogy nem, de hasonlót lehet, hogy igen.

Várd meg, amíg megcsinálom az enyémet, és akkor látni fogod, hogy mégis mire megyek... Utána szívesen megcsinálom a Tiédet is, aztán megalkuszunk!
Az a baj, hoyg a festék elég drága, mert csak decis kiszerelésben lehet kapni, és kb. 2 ezer egy deci. A többi meg nem olyan vészes...

És különben is, buzi Porsachét akarsz?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff: az Diligramm, te kis buta!
És mi lesz a neve? Hát Snailblood, nem?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Pont ilyet lehet, hogy nem, de hasonlót lehet, hogy igen.

Várd meg, amíg megcsinálom az enyémet, és akkor látni fogod, hogy mégis mire megyek... Utána szívesen megcsinálom a Tiédet is, aztán megalkuszunk!
Az a baj, hoyg a festék elég drága, mert csak decis kiszerelésben lehet kapni, és kb. 2 ezer egy deci. A többi meg nem olyan vészes...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Márió, te is Quimby rajongó vagy? Az érettségim napján vettem meg én is az Anagramma, ha jól emlékszem a cimére, CD-t, nekem a Holvoltholnemvolt tetszett, aztán leszoktam róluk. Ez a szám is azon volt, mármint az aláirásod...

És kik lesznek a sztárvendégek a Kocsmában és mi lesz a neve?