Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juj amit linkeltél az nagyon ütött!!!!!!!!

jah megyünk mindenképp!!
én lehgalábbis mindenképp mennék!
volnat is jó,csak félek hogy nem tolerálnak minekt tul sokáig....
de nem baj,majd mondok nekik pár képletet hogy biomechanikailag mit állítsanak magukon hogy a tudatukból kizárjanak minket...

jah,vonzóak vagyunk ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mindenki ideszokik?

lassan több már a tiszteletbeli pécsi, mint a tösgyökeres. :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
tudom, de aki nem itt dolgozik az is jöhetne így nagy csoportban aztán lehetne mérkõzést tartani;)
Meg party-t és éjszakai állatkodást a városban, persze ezt szigorúan 20 fok felett.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D:D

vanaki pesten dolgozik ám, szal náluk nem problém :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Skacok ha jöttök, látnom kell titeket:D
Meg aláírást mindenkitõl.
Aztán nyáron megyünk vendégségbe egymáshoz.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Sok a probléma... Kocsival tény, hogy kényelmesebb, de a vonat tény, hogy olcsóbb. Kell egy ehatározás. Kedv az van nagyon, de kicsit besûrûsödik a program. Ez a holnappal kezdõdik, amikor is nagyon be fogok rugni. Majd megyek Pestre a jövõ hétvégén is auttóval és nem szeretnék rendszert csinálni, mert... Mindegy. És a következõ pénteken indulok síelni, amire még csomó minden nics meg. Ergó fasz se tudja. De kedv még attól mit sem változik. Ha összejön, megyek...

Edit: asszem last minit akció lesz és asszem egyenlõre sajna nem nagy az esély...

Ja és elöbb azt döntsétek el, hogy kinek dobtok benzinpénzt, mert ha a végén mindenkinek gyalogolnia kell, vagy bringával megy mindenki, akkor nekem dobhatjátok... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

szrintem mindenki beledob a benzinre...

Namost abból tudok kiindulni, hogy annó, amikor elakartam menni Zalaegerszegre vázat venni, bátyám aztmondta elvisz, emg visszahoz 10ezer benzin, vagyis izé gázolaj pénzért.

mennyi a vonat? 1000-2000?
diákjegyel ~1200Huf

mondjuk ha 5en mennék az egy autóban, akkoris 6ezer
jó igaz, akkor pesten nem kénne összevissza..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mettyú: ezek kizárólag neked készültek:

http://www.doodie.co...man_buttons.php
http://www.doodie.com/crapwoman.php

Aktuális civil

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Betegegség hullám van . Mindenkit megfertõz, engem is :( .39 fkosos lázam van folyik az orrrom ( enyhe kifejezés), köhögök, fáj a fejem. Nagyon szar. De nem kell suliba menni :) . Bringámba totál elszált a hátsó fék. Tud valaki V fékbe normáls betétet ajállani. Nektek is szétesik a 2005 Bikemag? Én tegnap vettem és ma már 20 olda kiesett. De a tertalom kárpotol ezért.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szrintem mindenki beledob a benzinre...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök: http://www.szabadido....php?action=m24
http://forum.bikemag...28&page=1&pp=10

Én vonatozásra gondoltam, de ha fizeted a fogyasztást Márió, akkor jöhet a csapatszállító kamijon is ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mikor lesz ez a kiállításosdi? És hol is pontosan??? Nekem lenne affinitásom hozzá...

Baszki, most voltam a honvédban... Szinte, mint rutinos és rendszeres látogató. A mamám szarul van. A részleteket nem zúdítom rátok, mindenkinek megvan a maga baja. De két és fél órát várt a vérvétel eredményeire, meg hogy megírják a mai összegzést... Benn volt gyakorlatilag reggel óta. Aztán nõvérem elöbb odaért és rájött, hogy van ismerõs, mire hirtelen csak elkezdtek vele foglalkozni... A faszom ki van... Ez szégyen... Dettó, mint Zappal...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
afszom elszáált amit irtam...

szóval sok ruhában lehetetlen mozogni...
föleg most mert ha megmoccanak rögtön folyik a viz rajtam...

sportra jó lenne szerezni valmi katonai csapatszállító jármûvet és azzal menni,valmi jóóó zenét be a 16hangszórós teslába,South Side Survival Crew overálba bebüntetni mindenkit!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Slácok, sportkiállításra tervezi valaki a lemenetelt?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Shos: megköszöném, meg addiis gyakorolsz (?) :)
amúgy egy Le Mans-i verseny porsche sé az a története, hogy fenn volt a monitorom tetején, és bátyám lelökte. leugtorr a jobb elsõ lámpa. Na mondom csináljunk egy egyedi karambolos modelt.. kalapács... :) de ezt végül elvetettem. aztán leszedtem róla a matricákat, mert fehér az autó, anyámék meg dohányoznak :( és besárgultak a matricák) Rájöttem, hogy fehérben nem szép. Erre darabokra szedtem. Kitaláltuk, hogy levisszük egy "ismerõs" autófényezõhöz, de aztmondta bátyus, hogy elõbb távolítsam el róla a festéket. Na ennél a munkafolyamatnál maradt abba eddig

Feltöltött kép

ujabb ithon töltött nap...

srácok nagy bölcsesség....
ne biciglizzetek ilyen hidegben mert akármit csináltok megfáztok!

másik nagy bölcsesség: öltözz fel!
én ilyen idõben, úgy haaldok, hogy zokni+ vastagtérdzokni+ cicanadrág+ poló+ garbó+ pulcsi+ pulcsi nyakába betûrve sál+ sapka+ kesztyû.
a két esetlegesen fázó dolgom, az a kezem (jövõre veszek téli kesztyût) meg a lábfeejm, ode meg leeht kapbi valami polár vagy milyen zoknit, szal.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most már csak azért sem módosítok... Reggel az untcánk full jég volt és egy ifa jött egy tele konténerért. Annyira belecsúszott a konténerbe, hogy szarrá tört az eleje és minél többet szarakodott, a súlya annál inkább belepaszírozta. A konténerben régi téglák voltak és már gyakorlatilag a fél utcát lerakták "járólap" gyanús téglákkal, de még mindig nem ment neki. Sajna mennem kellett suttyóba, de mire hazajöttem, már nem volt se ifa, se konténer. Monnyuk egy szem hó sincs, de megnéztem volna, mit ügyeskedik a fószer...

Slusszpoén: az ifa full keresztben volt és egy új passat csúszott felé nagyon lassan reggel... A megérkezést sem tudtam sajna megvárni... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szomorúan jelentem a hegyrõl, hogy már itt is csak latyak van...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valamit be kell próbálni... Monnyuk szomorú, hogy a nép csak esztelenül írt... Hehe... Kitalálom, aztán lrtekezünk... Mert hát most jut eszembe, hogy a tanulásnál nincs jobb játék... Nem kéri valaki a jegyzeteimet?!?! Hehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Itt havas, ónos lófasz esett, városban ónos esõ, hegyekben hó! Etse 9-kor mentem futni, az autók képtelenek voltak közlekedni! :clap:

Ma full latyak van...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
S: Ok... ok...

Tegnap esett 15 centi hó! Tök jó! Otthon mi a helyzet?