Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
HalfLife 2
Annál úgysincs jobb.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
www.thematrixonline.com

most nem tudok mitírni

van most ápolónõm....
jobb hogy kihagytam a tekerést...

csak kéne egy uj hálózsák...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A.W.:
Hát vagy kurva sok Radler+anyag, vagy nem tudom.. Ennyire tényleg ne siessünk! Elég pöcsölõs meló ám...

Coyote:
Van esetleg Call of Duty-m (nácikat irtasz különbözõ módon), vagy Battlefield-em (asszem vietkongokat irtasz különbözõ módon, még nem installáltam)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi, gyakorolj! Egyre jobban tetszik az ötlet. Radler-árfolyamos lesz + anyagköltség? Vagy ennyire ne szaladjak elöre...

Épp Mystikal-tól a Danger-t hallgatom...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, hazarohatam suliból a semmiért... Monnyuk amúgy is csak latyakben bringázás lett volne, de akkor is... Ehhh... Na, bukós dolog már alakul a fejemben... Jó lesz... Lassan kalkuláld a tarifát! Ja és kéne valami jó játék!!! Akár mostanában is elmennék érte... Csak tudnom kéne, hogy mi az, meg tuti jónak kell lennie. Ne legyen bonyolult, de ne is unalmas... Meg ilyenek!!! Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Még jó, hogy holnap én nem dolgozom! Nekem már csak egy nap a hétvégéig!

Nem tudom mennyire kopásállóak, igazából ez attól függ, hogy mennyi lakkot nyom rá az ember... A sajátomra biztosan nyomok majd vagy 5 réteget, mert mindig odaütöm a sisakot szállítás közben, szal nem nagyon vigyázok az épségére!

Ezek mind autófestékek, szóval nem valami szar xyladekor...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mikor nem alkudtunk meg kedves barátom? ;) Igaz.. nem mindig idõben fizetünk, de fizetünk!

Egyébként mennyire kopásállóak ezek a festések?

Kellemes szerdát! Már csak ugyanannyi van vissza szombatig, amit már eddig ledolgoztunk a hétbõl. Jó, mi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sisakok rendben, elõször az enyémet festem meg, meg gyakorlok elõtte egy kicsit!

Utána ha van idõm, és megalkuszunk, akkor rendben...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff: Ja. Mindig tudtam, hogy te megérted az embereket! Köszi, hogy a barátomnak valhatlak.
Kokkk: Ááááá, erre már nem is mondok semmit!
Zap: Helyzetjelentést kérünk!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vazze, én mennék, de jelen pillanatban itt ülök...

Holnap szabin vagyok, de dél körül megyek Apukával Mohácsra, utána esetleg, idõ- és idõjárás függõ a dolog...
Én úgy gondolom, hogy most nem tekerek, inkább futok folyamatosan.. Tekeréstõl csak megfáznák, mint Márió, és otthon ücsöröghetnák..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már 889... :( Na, tudom, hogy költõi kérdés, de nincs valakinek kedve ma menni egy rövid ökörködõs havasat? Nem kell menni nagyon hegyre sem, csak ökörködni... Na?! (Sorry a dolgozóktól, dezertõröktõl, rokkantaktól...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
888!!! Hozzászólás!!! Királyság!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én leszek harmadik, szivesen, Shoshi gyakorol rajtatok, és az igazi remekmüvet az én bukómra festi :)

Mettyú ne legyél ilyen qrva pesszimista. Lehetne rosszabb is. Melegben vagy, van hol laknod, nem éhezel. Nõhiányod van, igaz e? És ezt az agressziót a munkádban vezeted le. Nem szabad igy átadnod magadat a rossz érzéseknek... :)

Tegnap megnéztem a Sorstalanságot. Az operatõr nagyon jó munkát végzett, nagyon szépen van filmezve, már ha ez a téma lehet szép... A szotorirúl meg mindenki döntsön maga.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
hja... A hideg, az hideg... Durva, hogy mindenki Shoshi kegyeiért harcol... Mert hát fehér bullit... fehér bell bukó!!! Valami állatsággal!!! Hehe... Lassan megyek vissza a suliba. De szar nekem!!! Ehhh...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

a bukófestést stipistoppolom elsõnek....

Asszem ezt rendesen elbuktad... :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tudom, hogy nehéz megállni, hogy nem mentek ki, de hideg ám az a nulla fok!

Többet árt, mint használ...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ujabb ithon töltött nap...

srácok nagy bölcsesség....
ne biciglizzetek ilyen hidegben mert akármit csináltok megfáztok!

a bukófestést stipistoppolom elsõnek....

Tomi mikór adhatok pénzt!
mert ha itthon vagyok akkor okvetlen a gép elõtt ülök->játszom és jó lenne még ram

nem tudtok valami nem egésznapos munkát!?
amit suli után/mellet lehet végezni!?
a legjobb valmi otthonról csinálhato cucc lenne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
És mégis mi a fasz van rendben?
Az hogy reggel hígat fostam, az rendben van?
A lófaszt van!
És az, hogy most itt gebedünk, az rendben van?
A lófaszt van!
Hát kérdem én, mi van akkor itt rendben?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben... :lick:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi: 7végén odaadom a cuccot, hogy komolyan vegyél ;) engem is érdekel majd a müvészeted, komolyan, sok fos egyen bukó, utálom, de képzeld el, ha a Fogason meglátná a sok kis csira az egyedi bukófestést... megadnám a számodat és festhetnél nekik is, na? Milyen? Dõlne a lóvé!

Rock Machine ingyen? Mert? Nem értem a logikát.. Ruckus, YZO, Scott Octane, Author A-Gang, Yeti AS-x, egy db Polarx meg vmi Bullit ingyen, a többi fizet, mint a katonatiszt :)