Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Mind??? Gratulálok! Tudsz te írni???!!!
Szerintem elõszõr a gyártók oldalát nézd meg, és úgy gyere ide kérdezni, mert semmi alap ''tudás'' nélkül...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Vaz 100ft-tal drágább egy tárcsfék mind egy hidrauliku fék! És Magura ( + 14,000 ft a tárcsa)
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Egyépként mennyibe kerül kb. egy bovdenes tárcsafék szet ? Amit megéri megvenni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja és jelzem, milyen jó egyetemistának lenni: többet fizet a suli, mint amennyiért ti melóztok... Asszem ríííl milliomoskiscsávó lettem... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Naná, hogy hülyeséget kérdeztél! De tudsz mást is?! :D Vegyél széleset! Ja, ne! Inkább magasat! Vagy mégis csak széleset... Azaz tökmindegy, csak drágát!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Kérdésem mien felnit vegyek széleset vagy magasat? Lehet , hogy hülyeséget írtam. Az a lényeg , hogy terepre kénne. Nekem a haverok széleset ajánlottak. De gondolom it is megkérdezem.Bay

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Akárki akármit mond Need For Speed 4 Road Challenge FOREVER (Meg persze CS, de csakis az 1.5... az a hagyományos, az a király)
Megyek is jáccani :)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Hallgat/ismeri a valaki CKY-t (Camp Kill Yourself)?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Téged láttalak Shoshi, tudom. Már láttalak egypárszor Tettyén, meg egyszer, amikor jöttetek Jakabhegyról Pántyával vagy nemtom honnan, akkor benéztetek a ''North Shore-unkhoz''. Pántya akkor törte el a bordáját (ha eltörte) rábaszódott az ácskapocsra... Hát igen mindenki onnan akar rámenni, de onnan lehetetlen bevenni a fától a kanyart ;), nem csoda, hogy leesett...

Nyáron megcsináljuk a patakon átvezetõ ''North Shore-t'' is... Fasza lesz... Már szinte a fáknak a felét kivágtuk, most meg már többet nem merünk, mert a lakók észreveszik ---> beszólnak... de van még egy-két fa, amit kiszedünk, mert eléggé eldugott... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Papucs a faszod. Te fõpapucs2!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Estére csak én vagyok, mert Zap papucs, márokról meg nincs infóm. De én megyek sztem. Lehet, hogy egyedül is. Holnap meg nem jó, de a szombatról még dumáljunk. Viki mikor hozza el a boardot, ha megy? És õ mikor megy? Nem akarok egyedül szarkodni. Szal részleteket és pontos ütemtervet lécci!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Most még nem tudom biztosan, de ha mennétek, és van hely, akkor szóljatok!

Holnap szabi lesz a nevem, és ha valaki jönne hegyre boardolni, vagy tanulni, az szójjon!

Píííxxxx

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nincs kedve ma menni valakinek igazi éjszakaira?! Lehet gyalog is, meg bringával is. Nekem mindegy, de menni egy jót! Ha Zap is jön, akkor gyalog. Pl körbe rotarin, vagy ha nem jön, akkor akár bringa. Ne lustuljatok! Rövid az élet! Mikor lehet menni, hát menni kell!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NEM, A F@SZT NEM!!! :D

Shoshi: és nem örülök, mert most megen itthon csücsülök, mert most volt órám és megyek vissza 6-ra... Eszem megell...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Bazmeg agy? az jó...

Szerintem az elsõagy az egyik azon alkatrészek közöl, amit nem lehet nagyon elrontani... Mármint a gyártást.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem B+ agyam van elöl, lassan egy éve, és még mindig nagyon szépen, simán forog.. Gondolom a Zoggie is ugyanabból a matricagyárból való, szóval gond nem lehet vele..

Shosh: Kösz, extra energiát nem kell ráforditani, közben rájöttem, hogy az egyik ismerösöm ismeri a buszmegállóplakátokat tulajdonló cégböl vmi csókát, de szépen mondtam, és talán onnan tudok szerezni, bár azok nem klasszikusok, hanem max 3 hónapos filmek..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mitzkey:
Engem láthattál, közlekedtem vele a napokban :afro:!

Ja, ezek a Zoggie, meg Novatec agyak jók, mert olcsók, iparisak, és egész jól mûködnek!

A.W.:
Ezt az egyet úgy kunyeráltam el az Urániából még egy mozis ismerõsömtõl, szóval nem nagyon tudok többet! Ha esetleg más érdekel, akkor megkérdezhetem!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Kész. Kössz a hozzászólásokat... lesz zsém megveszem... aztán irány a jól megszotott Jakabhegy, Mecsek... RULES
Az a gáz, hogy akkor kell átütõs agy (elõszõr egy Zoggie is megteszi), meg tárcsafék, ami valószínûleg Saint lesz... vagy nemtommi. guszti van 54ért... az fasza, de igazából nem tudnám kihaszmálni... A Saintet jó árban ki lehet hozni...

Téged láttalak reggel 7:15 körül... nagyon vadul néz ki Shermannel a Scottod...

Holnap megyek Franciaországba :P... Mire hazajövök REMÉLEM jó idõ lesz. Vagy legalább ennél jobb. Jó ez így egyébként csak nagyon hideg van...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi: Láttam a képeken, hogy van neked nagy moziplakátod, azt honnan szerezted? Esetleg tudnál nekem is? Radler vagy amit akarsz :) , de utálom, hogy csupasz a fal...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Okkés, majd utánanézek a dzsungelben ;) !

Valami esti program, vagy maradjak a dzsungelben?