Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szép váz....
de jó lenne egy monster is bele ;)

majd viritom az uj telót nem irok már ebben az ugyben...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
mindjárt linkelem, csak kajás vagyok... 5 perc

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem láttuk, tessék belinkelni! ;) És ja, kicsit félreértettük. És ha 5467419453458215469321546345651824530940-edszer is így írja, akkor kap! Ergo, neki már csak az "elöbb" maradt, mert ha "utóbb" ébred rá, akkor már késõ lesz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Ne csesztessük Sosmogyikát... elõbb utúbb megfogja tanulni... iknább utóbb :), ahogy elnézem... na de mind1...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Láttátok már a '05-ös Banshee Morphine-t?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Sosmogyikará Írtam, Hogy Nem Tud Fogalmazni... nem nyelvtanórát akarok tartani, de azért mégis :) írni azért tudjunk... ha elcseszte akkor legalább olvasná át mégegyszer...
király, hogy mindenki félreértette :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ritkán szólok jót, de akkor nagyon?!?! :D Hehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Na idefigyelj! HAMÉGEGYSZERLEMEREDEZTÍRNI, MEGKERSLEKÉSADDIGVERLEK,MÉGMEGNEMTANULOD, HOGY: EGYÉBKÉNT!!!... Megbeszéltük?!?! Pécsi vagy! Megtalállak!

imádom ezt az embert. de tényleg. szívembõl szól :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
MIVAN!?
ki nem tud mit megfoglamazni!?

fogalmaztam már pár olyat hogy befostok...

na szóval shut up!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Leszarom, hogy ki tudja, meg ki nem! Lehet utánam jönni Rotarin és majd ott elintézzük, te punnyadék! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem a Márió nem tudja megfogalmazni.
Õ megtudja, csak mûvészien ír...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió már csak ilyen... A kis cucc meg tényleg jó... Én is befostam... :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na, de még megfogalmazni sem tudja a gyerek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Vaz 100ft-tal drágább egy tárcsfék mind egy hidrauliku fék! És Magura ( + 14,000 ft a tárcsa)

MOGYI!!
A FASZOMAT MÁR HOGY NEM TUDSZ MÁST CSAK OSTOBASÁGOT KÉRDEZNI?!?!!?

Ma suliban komoly dolgok történtek...

egy régi máv ülést meg egy kis kocsit öszeraktunk én ráültem likas petõfi kaalap fejmre mûanyag ak 47es géppuska és teljesgázzal tolata a fojosón...
csak egy haverom rámesett fejjel...
most fáájdgál
én meg illéri illéri elõre kiabáltam...
jóó volt

másik komoly:
a wcbe volt bedobva a suli koszorúja nemzeti szinü szallagal átköteve másik wc meg egy szétvert hangfal...
lehugyozva mind kettõ....
ennél jobban én sem csinálhattam volna...

ah még valmi
uj bikkmag tök jó lett...
alkult sokat
csak néhány dolog nem frankó...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
mennék, de nincs kivel... meg holnap elutazom

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
bazdmeg köylök, úgy beszartam :)
vazze huhh...
Nagyon király ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mi?
Ti miken gondolkoztok vazz... Húzzatok bringázni inkább, amíg van hó!

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Ezt nem piszkálásnak szántam, de jobban tennéd, ha elõszõr magad néznél egy kicsit több info után...
A fizikát ismered? Magas/széles felni: széles bármire, de akkor jó széles legyen (kivéve persze grammmániás ágak), magasat meg inkább lazább Freeride-ra, meg gyors DH-ra. Nem hiába van az, hogy az Atomlab Trailpimp cseszett széles ----> zuhanásra
Mavic EX829: inkább DH-ra (kicsit magasabb)
Bár szerintem egy magas felni is lehet erõs (Double Track például meg persze a Mavicok, de a szélesebb, laposabb jobban bírja a zuhanásokat...
Gondolom

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, és ezt etssék megnézni, de kizárólag sok-sok hangerõvel!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Egyépként

Na idefigyelj! HAMÉGEGYSZERLEMEREDEZTÍRNI, MEGKERSLEKÉSADDIGVERLEK,MÉGMEGNEMTANULOD, HOGY: EGYÉBKÉNT!!!... Megbeszéltük?!?! Pécsi vagy! Megtalállak!