Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
a 63 fok nem tuti ezer biztos... Csaszitól megkérdeztem, aszondta elég laposnak találja... Mestert is megkérdeztem, azt mondta nem lesz gáz...
De azért máshogyan fog mozogni.. na mind1... ha szerinted belemegy akor meg fogom venni. Igaz így is úgyis megvenném, max. 90en használom...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bazz hogy nem szóltatok... :(

Mick,szemüveges vagy és borostás!?
mert akkor láttalak ma...

jó ebbe a sherman...
pici a beépitési hossza ám!!!
ha meg ugylátom hogy street gépbe lesz akor öszenyomod és ugy fõleg jó lesz...

holnap mit csináltok?!
lenne egy jelentkezõ valamit csinálni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
:)
Fogtam, kiszámoltam mennyi a küldönbség a mostani villám és a teló között ----> a különbséget (9 centit) könyvet alá pakoltam, ráraktam a szögmérõmet :) a kerék rögzítési pontjára (persze ezt már fényképrõl) aztán így jött ki...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ebbe simán nem lesz nagy a Sherman. Honnan veszed egyébként azt a 63 fokot? Mivel mérted és hogyan?

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
http://gportal.hu/pi...=301179&index=1

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
mindjárt linkelek a bringámról egy képet (akkor még csak pár napos volt:)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
jah, kössz, hegesztést én is csak utolsónak tenném, ja tényleg, nem meredek hanem lapos :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
heggesztést felejtsd el. Nem lehet így megcsinálni. Hirdesd meg a vázat és vegyél egy másikat. Vagy használd így. Nem lesz annak baja szerintem... (63 fok nem meredek, hanem lapos. Meredek a függõlegeshez közelítõ. Mondjuk 72 fok felett már meredek.)

Meg mindenki buzi, aki spinningelt az F3ban. Mi Kokkal mentünk egy Tv torony Kistubát éshát elég fasza volt, még most is ég az arcomon a bõr a hidegtõl. Ropog a hó, meg van benne snowmobile nyom. De jó a 20 centis szûzhóban sétálni...

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
vazz, egy ideig mégsem lesz Sherman... inkább megveszem újonnan 115-ért (ha lesz rá zsém), de nem veszek használtat... fosok a használt cuccoktól (nincs garancia, ki tudja mennyire mond igazat a gyerek...)
... Látom, hogy valaki reggel negyed nyolckor képes kimenni az utcára tekerni egyet, és nyomogatni a befagyott telóját (Shermant) ;) Gyalog lefagy a pöcsöm, nem hogy bringán!

Valakik nagyon lecseszték a pöcsnyi kis North Shore-unkat... Pedig tök fasza volt, amíg szét kúrták, úgy, hogy elsõ kerék alatt beszakad...

Szerintetek meglehet azt csinálni, hogy Csaszinál nyáron vettem egy ''14-es RM Quake bringát... És azt beveszi, aztán ráfizetek és veszek valami nagyobbat...

Vagy hegesztessem meg úgy a vázamat a nyakcsõnél vagy mi a neve, hogy vízszintesebb legyen? :) Nem akarok új vázra költeni, kiba*****ul fogok örülni ha a Sherman nagy nehezen összejön...

De tényleg lehet ilyen hegesztetést csinálni? Tudom, hogy kicsit faszásg, mert sokkal gyengébb is lesz utána (meg persze rondább, de legalább egyedi ;)) Shermannel 130-on a villaszög igen csak meredek lenne: 63-65 fok.Szerintem elég meredek, hamar elfáradna a villa nyakcsöve. Szerintetek? Légyszi segítsetek, mert fontos lenne.

Náci menyét... durva, ilyennel sem szívesen találkoznék vazze...t leharapná... a tigris után ez lesz a következõ a Mecsekben ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De gáz... Észre sem vettem... Pfff... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
[color7darkred]Szerncsére nekem ez a probléma odébb van. Megtettem elsõ lépéseimet a szombati snowboardozás felé... ;) Voltam Pavlikban és tárgyaltam... Tomy: a szombat este viszont sajna kérdéses... Zap fölvitele és rövid maradás tuti megoldható, de a további menetrend még nem ismeretes... :( Tascoban meg sok a hülye![/color]

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mondjuk a Pressure Suitok tényleg komolyabbak, csakhát ekkorát nem húzok fel, csak versenyre, ahova nem nagyon járok. Az Assault meg jobb, mint a semmi... Azért szart csak nem adnak ki, nem?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ááh ez csutfasz!

éztem én is...
a háta az nem sokat véd ha gwerincre dobod magad!!!
20ért kapatm volna szal ugrottam rögtön,de a gerincénél valami kevláros izé van...

pike meg nem fr teló hanem enduró...
azt kész...

ma megjött a pénzem szóval egyre kzelibb a teló vevés...
és a z150 eddig a csúcs--.árban is...:(
de kottára uaz mint a dj a becsúszókon kívül...
az a kis lik meg orvosolva lesz...
ugy néz ki....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
PIKE review

Na idefigyejjé, te öcsibogyó Márió!
Kattints a linkre, aztán okuljál!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem t'om, mi az, hogy csutfos, mert egyébként én megnéztem ezt is, és kurva jól nézett ki. annyi, hogy nem müanyag a gerincvédõje, meg rövidebb, mint a Pressure Suit-é. Egyébként vmi zselés anyag van benne

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
az mi, hogy csutfos? nem akarok középkori lovagi páncélban tekerni...
26600. annyi, ha átjön amerikából is. és akkor 9000 a posta rajta. éljen Magyaro!

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

http://www.vsportgro...essuresuit.html

ilyet nekem!

Erre Márió azt mondta, hogy csutfos. Szó szerint. Egyébként 27e.. megkérdezzem ,hogy van e?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://www.vsportgro...essuresuit.html

ilyet nekem!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én leszek a király, csak kerüljön egyszer snowboard a lábamra... ;) Ja és kaptam infót! Ma is kell kitolni autót a hóból. Kellenek társak is, mert utána kötelezõ szintû erdõ látogatás... Valaki?!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Márióó, jobban megnézve ezek a PIKE-ok nem is unszimpatikusak.
És mi az áruk különben, és melyiket vennéd?
Amúgy vazze, bárcsak nekem is azon kéne tökölnöm, hogy milyen villát vegyek kis Pöcs!
Szóval örülj, hogy lyuk van a seggeden és konzumálj, gecó!