Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. április 12. - 09:08

Még csak kedd van, de már unom. Én lehet, hogy hazamegyek most 7végén egy kicsit, de az is lehet, hogy nem. Meglássuk.
Írta 2005. április 12. - 08:54

Én most ugyis sok önzetlen (és önzõt is) segitséget igénylek, az össztelós masinám használatával kapcsolatban.

Írta 2005. április 12. - 08:45

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. április 12. - 08:45

na megjott az azonic gatyám de természetesen elbasztam, túl nagy lett a 32-es.
Úgyhogy tessék gyorsan megnézni nálam (illetve szerintem matyi hazaviszi majd ha nincs kedve itten nagytakaritani a barátaival). nagyfenekûek elõnyben (Tomidny hmm, szerintem neked ideûlis lenne).
azonic rythm 2004 zsebes nadrág. kép van a chainrreaction-on, onnan rendeltem. písz.
ps: szombaton buntetés a jánoson.!!!! jön Wolf, meg én, megg.. meg a csajom, meg a barátnõje is lehet. tökre jó lesz.! Optimist te is jöhetnél, biztos jót tudnál bszélgetni a lányokkal.
Írta 2005. április 12. - 08:39

vasárnap mikor vannak haza bringaszállítós vonatok?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 12. - 08:25

Kersem ezt a buzipesti szervezõirodát, hallottam, hogy itt lehet jelentkezni olyan bringatúrákra, aminek a végén ellopják a géped, összetörik az orrod, és még seggbe is ba**nak!
Na. Egy pesti sem jár mondjuk a Hármashatár-hegyre, a pilótacentrum felé bringázni? Úgy emlékszem arrafelé egész jó pályák vannak...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. április 11. - 23:36

juj ma van az altergóm szül9napja...
scar 25 éves

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 11. - 22:42

Írta 2005. április 11. - 22:37

akor nem jövök...
másik idõpont nem jó!?
én voltam legjobban rajta hogy menjünk erre én nem megyek

szpiningen meg semmi j ncsak nem bolt mert 5en voltunk
egy sévdf gáré volt az kedves volt de semmi kextra...
meg a kucsom is valki lenyiulta...
de meglett enm edzõ succcban kelet hza jönom
faszom mindebe
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 11. - 22:17

Láttam, Shoshi föltett egy-két képet Magyarszékrõl. Ha valakinek van még hasonló a tarsolyában, akkor az légyszi küldjön nekem! Köszi.
The life is short, ride more!
Írta 2005. április 11. - 21:47

Leslie te is gyere, mozdulj ki a gép elõl!
negatív

én itt érzem biztonságban magam

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 11. - 21:33

de ha nem leszek nagyon olyan mint a mosott sz@r szombat este, akkor akár egy éjszakai bicózásra is benevezek...attól függ mikorra érek haza;)
edit: ja és akkor bevethetem a továbbfejlesztett fényágyút:...külsõre még mindig elég ratyi, de a fényerõ számít:)
de ha vasárnap késõ délutáni/esti vonattal mennétek haza, az lenne a legjobb;)
Leslie te is gyere, mozdulj ki a gép elõl!

Írta 2005. április 11. - 21:04

Nézd meg jobban

"Subaru Legacy nõi vezetõje nem sérült meg"
Amúgy ma is "jó napom van". megdöglött a discmanem.
pozítívum? hogy tavaly ápr. 17-én vettem és 1évig garis...

a nap másik pozitívuma, hogy szert tettem egy Kodak CX7430-as digigépre, ó je.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 11. - 20:33

Éjszaka amúgy is kevesebben vannak az utcákon, lehet randalírozni, részegeket kergetni, ilyenek... Ja, hogy én leszek a részeg? Az úgy nem éééér!!
Írta 2005. április 11. - 20:24

Iljics cuccai meg kibírnak egy napot a garázs elött, nem?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 11. - 20:07

Viszont én ajánlom a parlament elõtti parkot mert rendezett vannak katonák és nincs messze az éjjel nappali.
Valahogy beszéljétek meg aztán gyertek, mert lesz nemulass:dádá:
Írta 2005. április 11. - 20:04

A csütörtök estét meg valahogy megoldjuk, ha Wolf tényleg berégott és nála nem csövezhetünk... Majd Iljicsék garázsában elleszünk...

Írta 2005. április 11. - 20:02

Este lemgyünk kötekedni a diszkó elé

Aztán nájt kláb.
De a viccet félretéve ha pénteken jöttök akkor csak egy napotok lesz feltéve ha nem a hajnali vonattal jöttök vagy közvetlenül a hegyre megyünk és az utolsó fogasig 23.00-ig maradunk.
Ha sikerül csüt este jönni akkor természetesen 10.00 a fogasnál illetve ahol gondoljátok.
A szombati nap dettó.Viszont pénteken még nem kéne az aranylövésig eljutni mert akkor nem lesz szombaton bringázás;)
Viszont a városban is állatkodunk majd meg csajozunk a magunk primitív módján;)
Írta 2005. április 11. - 19:58

Conorra meg koccintunk egyet...

Írta 2005. április 11. - 19:47

Jön akciócsoport és mindenki meg fog halni, majd jól a rossz irányba küldelek titeket és lezuhantok egy szakadékba:Daztán kiáltozhattok de hiába megesznek a hegyen lakó nordikus csövesek.KEMÉNY AZ ÉLET AZ ÉSZAKI OLDALON KÖCSÖGZ;)
Najó.
Conor nem jön.
De jön iljics, endroo, tams, málna, én biztosan.
Meg kint lesz még egy rakás ember kihívom még Jodát salát palmit zsuzsit meg minden mozdítható embert.