Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk: nálam NEM fogtok csütörtökön aludni. Érti? Egyébként (egyépként) is a tököm tele van a hülye (hüje) láncterelõddel.. szóval ne akarjál (akarlyál) még ugráltatni is, jó (lyó) van? Na. Vasárnap meg menjetek (menlyetek) a 1905ös vonattal.

Még csak kedd van, de már unom. Én lehet, hogy hazamegyek most 7végén egy kicsit, de az is lehet, hogy nem. Meglássuk.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
jól látom, jönnétek pestre bringázni.? zsír.
Én most ugyis sok önzetlen (és önzõt is) segitséget igénylek, az össztelós masinám használatával kapcsolatban. :)) jó munkát és rideot mindenkinek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem hiszem Kölyök, hogy mostanság el tudok menni...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
yoyoy.! genyák.!

na megjott az azonic gatyám de természetesen elbasztam, túl nagy lett a 32-es.
Úgyhogy tessék gyorsan megnézni nálam (illetve szerintem matyi hazaviszi majd ha nincs kedve itten nagytakaritani a barátaival). nagyfenekûek elõnyben (Tomidny hmm, szerintem neked ideûlis lenne).
azonic rythm 2004 zsebes nadrág. kép van a chainrreaction-on, onnan rendeltem. písz.

ps: szombaton buntetés a jánoson.!!!! jön Wolf, meg én, megg.. meg a csajom, meg a barátnõje is lehet. tökre jó lesz.! Optimist te is jöhetnél, biztos jót tudnál bszélgetni a lányokkal.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha igen, akkor jössz?!?! ;)

vasárnap mikor vannak haza bringaszállítós vonatok?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

Kersem ezt a buzipesti szervezõirodát, hallottam, hogy itt lehet jelentkezni olyan bringatúrákra, aminek a végén ellopják a géped, összetörik az orrod, és még seggbe is ba**nak!

Na. Egy pesti sem jár mondjuk a Hármashatár-hegyre, a pilótacentrum felé bringázni? Úgy emlékszem arrafelé egész jó pályák vannak...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem de monftam jöjjön

juj ma van az altergóm szül9napja...

scar 25 éves ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Csõ!
Pappék járnak még spinningre?

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fasza...

akor nem jövök...

másik idõpont nem jó!?

én voltam legjobban rajta hogy menjünk erre én nem megyek :(

szpiningen meg semmi j ncsak nem bolt mert 5en voltunk
egy sévdf gáré volt az kedves volt de semmi kextra...

meg a kucsom is valki lenyiulta...
de meglett enm edzõ succcban kelet hza jönom

faszom mindebe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hi mindenki!
Láttam, Shoshi föltett egy-két képet Magyarszékrõl. Ha valakinek van még hasonló a tarsolyában, akkor az légyszi küldjön nekem! Köszi.

The life is short, ride more!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Leslie te is gyere, mozdulj ki a gép elõl!:D

negatív ;)
én itt érzem biztonságban magam :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ha vasárnap is maradtok az jó, akkor már itthon leszek én is...

de ha nem leszek nagyon olyan mint a mosott sz@r szombat este, akkor akár egy éjszakai bicózásra is benevezek...attól függ mikorra érek haza;)
edit: ja és akkor bevethetem a továbbfejlesztett fényágyút:...külsõre még mindig elég ratyi, de a fényerõ számít:)

de ha vasárnap késõ délutáni/esti vonattal mennétek haza, az lenne a legjobb;)

Leslie te is gyere, mozdulj ki a gép elõl!:D
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ezt nem értem. Egyenes úton, Subaruval?

Nézd meg jobban ;)

"Subaru Legacy nõi vezetõje nem sérült meg"

Amúgy ma is "jó napom van". megdöglött a discmanem.
pozítívum? hogy tavaly ápr. 17-én vettem és 1évig garis... ;)
a nap másik pozitívuma, hogy szert tettem egy Kodak CX7430-as digigépre, ó je.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Éjszaka sok kávé, nappal meg Dunapart. Hiába beszélek én nektek?
Éjszaka amúgy is kevesebben vannak az utcákon, lehet randalírozni, részegeket kergetni, ilyenek... Ja, hogy én leszek a részeg? Az úgy nem éééér!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha tényleg nem mossa el a chunami, akkor megyünk. Zap megbízható. Sztem én is :D. Meg Mettyú is az. Shoshit remélem rá tudjuk szedni. Wolf ki tudja meddig mérgelõdik azon, hogy csütörtökön megyünk... Többiek kérdésesek, de azért mindig van remény...

Iljics cuccai meg kibírnak egy napot a garázs elött, nem?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Iljicséknél?:DOtt nem fértek el, a klotyóban is teleszkópok vannak.
Viszont én ajánlom a parlament elõtti parkot mert rendezett vannak katonák és nincs messze az éjjel nappali.
Valahogy beszéljétek meg aztán gyertek, mert lesz nemulass:dádá:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem kérdés... Sztem, ha már megyünk, akkor csüt. estétõl vasárnap estig mennénk (hogy megérje fölmenni :D). És egy sör még nem minden... HEHE... A bringázás nem lehet tét... ;)

A csütörtök estét meg valahogy megoldjuk, ha Wolf tényleg berégott és nála nem csövezhetünk... Majd Iljicsék garázsában elleszünk... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez lesz.
Este lemgyünk kötekedni a diszkó elé;)
Aztán nájt kláb.
De a viccet félretéve ha pénteken jöttök akkor csak egy napotok lesz feltéve ha nem a hajnali vonattal jöttök vagy közvetlenül a hegyre megyünk és az utolsó fogasig 23.00-ig maradunk.
Ha sikerül csüt este jönni akkor természetesen 10.00 a fogasnál illetve ahol gondoljátok.
A szombati nap dettó.Viszont pénteken még nem kéne az aranylövésig eljutni mert akkor nem lesz szombaton bringázás;)
Viszont a városban is állatkodunk majd meg csajozunk a magunk primitív módján;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, és ennyien fogtok minket várni a DéliP.U.-on?!?!? Asszem csak pár pécsi srác megy, nem valami diplomáciai küldöttség... :D Hehehehe... De nagyon jól hangzott. Legyen már vonatra-felszáálás... Sõt, mivel itt borzasztó, sõt irgalmatlan az élet, ezért jól is jön majd néhány kellemes nap az ÉSZAKI OLDALON, meg rég láttam a cimbiket, A NORDIKUS CSÖVESEKET... ;) De aztán akkor vonujunk nagyot, meg hegyre is menjünk nagyon és éccaka is igyunk-bulizzunk-tekerjünk a városban-stb...

Conorra meg koccintunk egyet... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
:cry: nevetnem kell kit akartok lenyomni?:D
Jön akciócsoport és mindenki meg fog halni, majd jól a rossz irányba küldelek titeket és lezuhantok egy szakadékba:Daztán kiáltozhattok de hiába megesznek a hegyen lakó nordikus csövesek.KEMÉNY AZ ÉLET AZ ÉSZAKI OLDALON KÖCSÖGZ;)
Najó.
Conor nem jön.
De jön iljics, endroo, tams, málna, én biztosan.
Meg kint lesz még egy rakás ember kihívom még Jodát salát palmit zsuzsit meg minden mozdítható embert.