Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Zombulsz? Akkor csöngetünk nálad jövõ csütörtök este! :D :D

Akkor készüljetek hogy a híd alatt fogtok alukálni:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Zombulsz? Akkor csöngetünk nálad jövõ csütörtök este! :D :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Aztán az se zavarjon, hogy igéretes kezdet után jómunkásemberré kezdek válni... :(

RESIST!! El ne tûnjön ez a szép szlogen... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Meg nem agyagos, hanem köves a talaj...

azé "idegesit"hogy Te sem régóta montizol de jobban mész nálam...

hátazért szerintem régebbóta, mint Te... Meg kiscsákó kora óta síel. És azé az nem mindegy. úgyhogy ne zavarjon... zavarjon inkább a Homlok :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ne aggódj Márió, jó lesz az! Itt azért több lesz a lendület!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fuck fuck fuck

hát jóvan...

azé "idegesit"hogy Te sem régóta montizol de jobban mész nálam...

de nembaj innen szép följönni

valhogy megpróbálom kiaplikálni a 130at 150 re,aztán ha nem jó visza az egészet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
a mulkor a 2.3-mas is sok volt... most meg 19-est akarsz?!?! :D olvass vissza... csomo apro hiba... figyelj ra! ;) hogy azert fikazzanak, amit irsz es ne azert, ahogy... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ha sarazás lesz akor tuti nem jövök!!!!!!!!!
nekema z nem kell mégegyszer miont multokr volt...
vagy teszek föl 19es kölsõt és ugy okés

de tökéletesn értem hogy mi van...
ez a baj

dnl, 50e 200as rc,5elem ha kell irj

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Folismerted?!?!?!?! AAAAAAA...:D:D:D Es miert kerted ezt a szolgaltatast, amikor nincsenek is barataid?!?!

dnl: mar irom is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
no, akkor én sem vagyok képben.!! mikor lesz a nagy pesti ride.? jövõ hétévégn.??

srácok: HELP.!!!
kellene nekem egy 30,9 nyeregcsõ (minnél hosszabb), megnéznétek hogy nincs-e a garázsban elfekvõben valahol, és akkor jó pénzért megszabadulhattok tõle... :)) és kellene egy 200mm szemtávolságú rugostag, és egy 73x127 négyszögtengelyes monoblokk (hátha a mostani a nexave felmondja aszolgálatot...)
valaki irjon emailtet hogy mikor jottok.?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bûnbandába? Hehehe, ááá, majd szól elõtte a rendõrkapitányságról a rövidhajú szõke portás...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet hogy csak nekem tunik fel, de Mario, mintha nem lennel kepben! Most mindenki itthon lesz, ezert megyunk. Jovo hetvegen nem lesz itthon mindenki, de te nyelvvizsgazol es utana nem 100, hogy fol fogsz nezni, bar kedved azert van... Kb jol osszefoglaltam? :D

Zap: HEHEHEHE... Lehet, hogy evek ota ismetled onmagad, de csak most kezd foltunni?!?!? Vigyazz, nehogy beleutkozz egy bunbandaba... ;)

Engem sem zavart... Menjunk! Vagy menjuk a nagy almomat... 5 tornyot egy nap... hihihi... LOL! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem Vörös-hegytõl legalább akkora dagonya lesz, mint legutóbb Gesztenyés felé, de engem akkor sem zavart, úgyhogy mehetünk. Akár hosszabbat is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóvan,én jövõ hétre gondoltam azszem a mostani már nem kérdéses...

bár ny vizsga után lehet fölnézek...nem valószinû

már most süt a nap...
szóval csak jó lesz

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Nekem van kedvem bármihez. Nemtom milyen közelgõ rosszidõrõl beszéltek... Én semmi felhõt nem látok innen a 4. emeleti obszervatóriumból.

Akár fel is szállíthatunk, bár szerintem sok embör lesz. Mondjuk ez legyen a legnagyob baj. Jól hangzik azért.

De mehetünk valami olyasmit, ami Tecához ér ki.

Vagy akár olyat is, ami nem.

Vazz, tudtam, hogy egyszer irtam már hasonlót. Apicsába... :D
valahonnan ismerõs volt, amikor visszaolvastam amit az elõbb irtam....
Jah, ez 2005. 01. 22-én kelt.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Neked kell menni elotte is... Szal menjunk elotte is...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én maradok a hétvégén, Tecást mehetnénk. Vagy bármit, csak sör legyen a végén, hogy a nehéz pillanatokban legyen mire vágyni... Csak elhúzza a belét addigra ez a kis genyaláda idõ.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
most hetvegen mindenki marad... :) tehat megyunk...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Vazze, Márió! Most hétvégén mindenki marad, úgyhogy lesz kompániád a tekeréshez! Pl.: én is.
Amúgy ne egymást fikázzátok, mert az nem jó, hanem inkább a Homlokot, aki ma úgyis benézett ide! Jajj, de geci vagyok. Hahahahahaaaa

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
õõ nem tom mien táskát...

pl enéymet meg lehet venni de akor nekem nem lesz...
szóval nem
legocsobbat kell venni b+ vagy egyebek és jó az ucse raksz semmit bele
remélem egy bukó is befigyelt az uj váz mellé...

megbaszott az ellenõr mert nem volt kitöltve a bérletem ...

akik maradnak hétvégen enm megyünk egy jó túrást?!
vagy valamit