Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ja, én nem azért írtam ezt, csakúgy, unatkoztam és ez volt a téma...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De szoktam, de egy j=ly miatt ennyit baszogatni... Majd rászokok az "egyépként"-re és majd baszhatjátok, mert nagyon rossz lesz nektek nézni... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
várjvárj, nem május 1-én megyünk!

Kokk: min is volt a besértõdés, nem értettem.... Azon, hogy mész öltönyös pincebuliba? Mér, nem szoktál? ;) :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Igazad van... A bûnösöknek szenvedniük kell!!! (Reméljük Wunder hûn szeretett vezetõnk a közeljövõben illusztrálja...) Köcsög infláció... Veszélyes egy dolog... (Ill. veszéjes... :D)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ésakkor?
Én majd még jövõ héten árulom el, hogy részt veszek a RAID OVER BUZIPEST akcióban...

Remélem addig kapok még pénzt.
Meg keveset kell dolgozni.
És minden ilyen jó lesz. Nem pedig rossz. És a rosszakat el kell ítélni!
Akár haza is mehetnék ma. Mert elegem van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Úgy legyen!!!
Úgy legyen!!! - szólt a tömeg válaszul vezetõjüknek, Wunder Matyinak... :D:D:D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Addig terveztek itt ide-oda, amíg jön Wunder Matyi és beletol egy nagy lófaszt a popótokba!
Ne pöcsöljetek itt nekem! Gyertek, aludjatok a híd alatt és mutassátok meg a pestieknek, hogy tökös legények a pécsiek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
vazz, mi megyünk és ti nyafiztok?!?! ;)

Zap: buktad a mai bukóvisszakapásod... Ez övön aluli volt és meg is jegyeztem... :mad:

Wuff... Megyünk csütörtökön és vasárnap takarítunk. na?!

És én is 22-24-ig tervezem. Ill. 21 estétõl - 24-ig...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jaj...akkor velem max vasárnap találkozhattok...

mert péntek hajnaltól szombat estig miskolcon leszek:(
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Márió sajnos nyevvizsgázik, majd szoritunk neki :D

Az a helyzet, hogy kérek majd cserébe takaritást is ám... :D nehogy má' elmentek oszt otthagyjátok a mocskotokat :D bár ez nem vicces. Utálok porszivózni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez inkább Máriós volt.
Bár régen írt igazán szépen, akkor kellett a szótár meg az egyiptológusok;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát amikor ott leszünk... Én spec. ápr. 22-24ig tervezem, ha nem esik az esõ. Bár nálunk ez bármikor változhat. Fõleg, ha a Kokk a szervezõ, meg az agitátor. Úgyis valami öltönyös pincebulis zabálása lesz szombat 11-2-ig. :D :D

írom így is akkor: hát amikór ot lesszûnk.. Én specs. ápr 2224 tervezem hanem esík az essö. Bár nállunk ez bármikor váltózhatt. Fölleg ha kokk a szervezö, meg az eztetnemtommi. Ugyis vallammi öltõnyõs pincebulis zabállása lessz szombat 112ig

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jövõhét végén.
Vagy péntek vagy csüt.
Illetve Pénteken fogunk kerékpározni.Meg szombaton.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, nem látod?!!?

Wuff: nebánccs!!!

Edit: április 21-22-23-24... Csüt estétõl, még élünk...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na akkor mikor jöttök, mert én ezt már nem bírom követni:D
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem speciel egy deka szaVadságom se nincs, de ez nem baly. Ugye kokk, szarunk a nyelvtanra, itt kifér, nem kell spórolni a karakterekkel... :D hüje. halyó. Halyrá Úlypest!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én melyik vagyok ezek közül?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
V Á R O M !!! :D

Subaru: LOL!!!

Én meg leszarom hangulatba vagyok... menni kell és kész. És nagyon szeretném, hogy jöjjön az is, akinek kevés a szavadsága, meg az is, akinek a csajával kell lenni, meg az is, aki hisztizik, meg az is, aki csak úgy rutinból húzza a száját, meg az is, akinek még regenerálódnia kell... ;) Mert késöbb mindenki megbánja, ha nem jön...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezt nem értem. Egyenes úton, Subaruval?

Na mindegy. Jövõ hét nekem is azért gáz, mint minden más hétvége Pesten. Útálom Pestet, meg Budát, meg mindent! Meg nincs már 50%os rokkantságú kedvezményem vonatra. Meg a szabadságaimat se akarom nagyon elhasználni. Meg most hisztis vagyok. De majd jövõ héten.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
M E G K A P O D!!!!!!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.