Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. november 17. - 10:40

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 17. - 10:24

Írta 2005. november 17. - 10:15

Ha nem néznék délután Earthed 2-t, este biztosan baltával csapnám be televízió készülék képernyõjét. Ez a Született feleségek valami nagyon amerikaji... A Megaszar meg nem érdekel.
Tegnap megint legalább hat kiscsákóval találoztam Tettye felett 16:30 körül. Bukó senkin nem volt. Volt egy érdekes monológ:
- Húúú, most aztán óvatosan kell mennünk. Ilyen elõzmények után... (Aszittem talán megit kint voltak a rendõrök.) Bár... ma csak szerda van. Eddig mindig csak csütörtökön törtem el valamimet!
Menekültem, nehogy rámessenek.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. november 17. - 09:19

Bátyám irt most egy auto fogyasztás nyilvántartó programot, nem tudom az erdekel-e.Tomi,honnét lehet applikációkat letölteni a telefonra?!Csináltál már ilyent?!
megyek meg is nézem a megasztárt meg a született feleéségeket...
Bazz, és tegnap megint benn voltam 9ig, de legalább a született feleségeket meg tudtam nézni DVDn.
Írta 2005. november 17. - 08:18

Ja, a tegnap elötti jobban sült el. De azért... MA lesz kicsi suli, aztán meg nem tom. Este meg buli. Asszem. Kicsit már sok van. Ehhh.

Zapat: legalább nem álmodtam Bleribébirõl...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 17. - 02:46

Hát az SMS/MMS falat is bombáztam részegen

Hehehe
képek soon
Írta 2005. november 17. - 02:28

Írta 2005. november 17. - 00:21

Aktuális civil
Írta 2005. november 16. - 21:18

hát a Zapata,FULLYVAL beöltözve,mondja hogy megy a kokkkal tekerni...
hát hogy szomorodjatok meg...
Tomi,honnét lehet applikációkat letölteni a telefonra?!Csináltál már ilyent?!
endurú meg koool,asszem tavasztol én is enduros leszek...
megyek meg is nézem a megasztárt meg a született feleéségeket...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 16. - 19:50

Na mindegy. Autómata légvédelmi ágyúkat a határszélre, aztán leszedni mindent ami mozog. A madarak betegséget hoznak úgyis, a repülõk meg még több hülye embert, meg kínai árut.
Írta 2005. november 16. - 19:40

Aktuális civil
Írta 2005. november 16. - 19:17

Írta 2005. november 16. - 19:06

Írta 2005. november 16. - 18:58

Hehh, hazajöttem, és elképedtem, hogy 6 oldal született ma. Aztán elolvastam és rájöttem, hogy víruscsomagot küldtem volna a Kokknak, ha megkérdezi mégegyszer megy-e valaki tekerni este... Meg a WCpapíros merevvázasoknak is.
NANÁHOGY megyek vazz! Fullyval.

Aktuális civil
Írta 2005. november 16. - 18:54

Figyeljetek, kaptam egy emailt hogy adjak visszajelzést valami korporet csoportnak akik állítólag hasznos tanácsokkal látnak el engem.
Úgy hívják ezt a csoportot hogy:
Business & Systems Integration Consulting Communities of Practice, Knowledge Capital,Training and Discussion
Leguán legyek ha értem mit jelent ez. Ilyenkor azért csak fogom a felyem, hogy mit keresek én egy multinál. fákk.
De most nézem hogy rövidítve már egész barátságos, aszongyya hooogy:
BSICC PKCTD . Na mindjárt egyszerûbb.!!
AW: mi az a kommandó? vagy ez csak egy ilyen ál-szervezet, és arra való hogy meglett férfiak életük párját hátrahagyva igyanak szombat esténént? <hoppá, ezt honnan vehettem?>
Írta 2005. november 16. - 18:47

Wuff, jó lesz-jó lesz! Egy zacskó PROFI muffinért leszopnék egy leguánt!
Írta 2005. november 16. - 18:42

[QUOTE]
Lehet.! mer az õ ajtójuk, meg a motorjuk bizony Össztelós.!
Írta 2005. november 16. - 18:31

Írta 2005. november 16. - 18:21

Kapsz 1 rétegû rücskös papírt... meg veszek Profi muffint is, hogy teljes komfortérzeted legyen, rendicsek?
Írta 2005. november 16. - 18:13