Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHE... Tomy, mekkora király vagy!!!!!!!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Gólyabálon Kona Boiler? Ki lehet ekkora õrült??? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning mindenki!

Ha nem néznék délután Earthed 2-t, este biztosan baltával csapnám be televízió készülék képernyõjét. Ez a Született feleségek valami nagyon amerikaji... A Megaszar meg nem érdekel.

Tegnap megint legalább hat kiscsákóval találoztam Tettye felett 16:30 körül. Bukó senkin nem volt. Volt egy érdekes monológ:
- Húúú, most aztán óvatosan kell mennünk. Ilyen elõzmények után... (Aszittem talán megit kint voltak a rendõrök.) Bár... ma csak szerda van. Eddig mindig csak csütörtökön törtem el valamimet!

Menekültem, nehogy rámessenek.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Tomi,honnét lehet applikációkat letölteni a telefonra?!Csináltál már ilyent?!
megyek meg is nézem a megasztárt meg a született feleéségeket...

Bátyám irt most egy auto fogyasztás nyilvántartó programot, nem tudom az erdekel-e.
Bazz, és tegnap megint benn voltam 9ig, de legalább a született feleségeket meg tudtam nézni DVDn.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Ja, a tegnap elötti jobban sült el. De azért... MA lesz kicsi suli, aztán meg nem tom. Este meg buli. Asszem. Kicsit már sok van. Ehhh. :D

Zapat: legalább nem álmodtam Bleribébirõl... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát szingli pasiként is szerettem BTK TTK gólyabálba járni, de így se rossz, hogy csajom kiöltözik meg én is :D
Hát az SMS/MMS falat is bombáztam részegen :D
Hehehe
képek soon
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miva pöcsök?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát annyira nem volt jó, dehát az ilyen menet is benne van a pakliban...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kutyázok este és ki jön szembe?!
hát a Zapata,FULLYVAL beöltözve,mondja hogy megy a kokkkal tekerni...

hát hogy szomorodjatok meg...

Tomi,honnét lehet applikációkat letölteni a telefonra?!Csináltál már ilyent?!

endurú meg koool,asszem tavasztol én is enduros leszek...

megyek meg is nézem a megasztárt meg a született feleéségeket...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha jól hallottam most apámat is zaklatják. Õ is tök normálisan próbál hozzáállni a kérdéshez.
Na mindegy. Autómata légvédelmi ágyúkat a határszélre, aztán leszedni mindent ami mozog. A madarak betegséget hoznak úgyis, a repülõk meg még több hülye embert, meg kínai árut.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na szóval: az elõbb hívtak a Sonda-Ipsostól, hogy faggasanak kicsit radarügyben ilyen kérdõív kitöltése keretében. Háromszor fogtam magam vissza, mert nem a szegény csajszinak kell mondani, ezért kultúráltan válaszoltam, minden politikusnak 1est adtam, ámde átláttam a szitán. Ez egy köcsög csapda, be vagyunk szivatva. 3 radart kell építeni Mo.n mindenképp: 2 már készül, a 3.-ról folyik a vita. Namost az olyan kérdésekbõl, hogy "Melyik zavarná jobban: ha környezeti károk nélkül épülhetne fel olyan helyen, ahol már van katonai létesítmény viszont beleszólna a városképbe, vagy blahblahblah" egy következett,mert egy ilyen helyrõl tudok. Szóval a jó kurva kibaszott anyjukat már az ilyen ötletekbõl. Mér nem basszák Tenkeshegyre, vagy a HHHegyre? És ilyet nem válazolhattam, csak igent, vagy nemet. És marha jó volt: anyádat nyírjuk ki inkább, vagy tépjük le a töködet?! Ehhhh!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Jóvan, jó lesz. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Lehet, hogy nem sokára (kb. 1-2 hét) meg lesz a röntgen kép a lábamról, ha édekel titeket megpróbálom majd feltölteni...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: köszi a választ!

Hehh, hazajöttem, és elképedtem, hogy 6 oldal született ma. Aztán elolvastam és rájöttem, hogy víruscsomagot küldtem volna a Kokknak, ha megkérdezi mégegyszer megy-e valaki tekerni este... Meg a WCpapíros merevvázasoknak is.

NANÁHOGY megyek vazz! Fullyval. ;)

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ezjulájk.!
Figyeljetek, kaptam egy emailt hogy adjak visszajelzést valami korporet csoportnak akik állítólag hasznos tanácsokkal látnak el engem.
Úgy hívják ezt a csoportot hogy:

Business & Systems Integration Consulting Communities of Practice, Knowledge Capital,Training and Discussion

Leguán legyek ha értem mit jelent ez. Ilyenkor azért csak fogom a felyem, hogy mit keresek én egy multinál. fákk.

De most nézem hogy rövidítve már egész barátságos, aszongyya hooogy:

BSICC PKCTD . Na mindjárt egyszerûbb.!!

AW: mi az a kommandó? vagy ez csak egy ilyen ál-szervezet, és arra való hogy meglett férfiak életük párját hátrahagyva igyanak szombat esténént? <hoppá, ezt honnan vehettem?>

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Csá Dani! Most, hogy te megjöttél, én megyek is!
Wuff, jó lesz-jó lesz! Egy zacskó PROFI muffinért leszopnék egy leguánt!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
[quote name='Andrew Wolf']Shoshi: Én meg mindennap a Totalcaros Winklerrel meg a Bazsóval ebédelek egy helyen, kérjek nektek autogramot? :) (vazze, lehet, hogy azé' nem állnak szóba velem, mer' nem össztelós a gépem??? )
[QUOTE]
Lehet.! mer az õ ajtójuk, meg a motorjuk bizony Össztelós.!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vége az órának. Csá. Go home... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Igen. Sokkal. Köszönöm szépen, és elnézést, ha kirohanásommal a szép emlékeidet mocskoltam be... :)

Kapsz 1 rétegû rücskös papírt... meg veszek Profi muffint is, hogy teljes komfortérzeted legyen, rendicsek?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Így jobb?