Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Sejtettem, hogy ráharapsz... :D

01101011 01100001 01100010 01100010 01100101

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sejtettem, hogy ráharapsz... :D

Estét meg nem tudom. Majd Shoshi elmondja, hogy amikor programot szervezünk neki, azt hozzá szervezzük-e és akkor kiderül, hogy hova megyünk. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Este kéne valami faszás film. Totál nyugiban. Zapattal már fölvetettük.

Jól hangzik. Hol, mit, mikor?

És a tegnapi buli kurva jó volt! Persze Zsolo megint ezt fogja hajtogatni...

eh

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Este kéne valami faszás film. Totál nyugiban. Zapattal már fölvetettük.

Nektek is csomó lapra vissza lehet kattintani? Lett egy raklap gomb itt... :D

És a tegnapi buli kurva jó volt! Persze Zsolo megint ezt fogja hajtogatni, de egyszer csak mentünk, majd ott lettünk és sokat ittunk és egyszer csak be kellett állnom a ruhatárba és ott melóztam és csomó emberrel jóba lettem és tök faszás volt, de részleteket ne kérdezzetek... :D De olyan faszásan betoppanós és sokminden történõs igazi buli volt. JEEE!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Havazást várjuk! Bár még nem gyújtom meg a hóváró gyertyáimat...

Jah, hát végül is én is el tudom foglalni magam. Futok egy nagyot, aztán pilledek... vagy nem.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Huhúúúú, met.hu-n minden napra havazást mondanak... Izgis :D

Shoshi:
Én nem tudok semmi konkrét programot mondani. El akarnék menni HS7 koncertre a Planet-be (Illetve mit tudom én hogy hívják most), de fáradt vagyok.
A Lost az jó, csak utálom TV-ben nézni, mert akkor ahhoz kell igazodnom. De most úgyis megnézem a legújabb részt.
Áh, nemtom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Télleg hideg volt ma éjjel. Reggel is befagyott a seggem. Ez az elsõ nap, hogy elgondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy gyalog kellene járnom a kedvesemhez...

Még a kiskutya is az ólban aludt. Állítólag. 1ébként kis kupacok helyett már kereskedelmi mennyiségû aknákat hagy maga után...

Ma estére valakinek valami ölete? Igazából nagyot szeretnék aludni, de ha van valami lájt program nem túl sokáig, akkor lehet, hogy vevõ vagyok rája. Vagy nézzek Lost-ot :afro: ?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

bazze valaki igazán adhatni 135e forintot!!!!

Mire kéne neked ennyi pénz? Kurvákra, meg drogra miiiiii?
A francba elkéstem.

Álmos vagyok. De nincs kedvem lefeküdni aludni... A fenébe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

oszt mire köll az önnek?

Zsuzsi, így elképzeltem lelkisezemim elött, nem lenne az oly csúf ;)

más: vazzzee maeste durván hideg volt!
deres fû, emg minden...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nem lesz tuul jégkirálynõs?!

GuMirol jut eszembe:
ma siba földrajz elõtti rettegés(órán kidrült hogy joggalmivel én voltam kinézve felelni)nézegetem a faliujságot,erre valmi MTB szerû valami van egy ujsag-lapon kiteve.
Mereszetm a szememet hogy ki mi ez ott,erre nem a Gulyás manualozik a képen!?!?!?
és merevvel ....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts

De laza itt valaki... Csak szet ne ess, KisCsillagBuvarBekaLany! :D

Igyekszem nem, de ez a megoldás szerintem :) én legalábbis így csinálom. És így alig férek a szobámba a 2 bicótól... de simán megéri. Van hétköznapi, meg ünneplõs-nyakkendõs :D

Ma voltam GuMinál és átbeszéltük mely alkatrészeket kellene elhajítanom... már megvan mit kérek karácsonyra, ha esetleg Zsolo meg szeretnétek lepni, akkor simán van ötletem :D

Mit szóltok a sötéteskékes-ezüstös-jégvirágos vázszínhez? Esetleg pici piri mehetne bele. A csiribiris bordómat leszavazták. És mostan már muszáj festetnem.

De a lényeg: ÉLJENEK A MEREVGÉPESEK!!!!!!!!!!!! Mert ua teljesítik mint a fullysok és néha még így is odavernek...
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
van ott csak kicsit átt kell alakítani,de van.
igen kulcsosház az öreg majomhoz a neve.

spiningelni nincs kedv?!
gecirehiányzik már valmi mozgás,csak nem tudok szorítani még.Marha kínos volt hogy ma tánc közben egy "dobálós"elemnél elejtettem az amigy max 40kilós parternõmet...
szóval kormányt meg végképp nem tudnám markolni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szilveszter?! :D Öcsém, én még azt sem tudom pontosan, hogy ma este mit csinálok. Illetve azt tudom, de hogy hol... Ehhh... Meg szilveszterkor is tudom már, de hogy hol, az meg még ehhh-ebb.. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Mária, az a kulcsosház ahol voltatok Óbányán az a Fõ utcában van? És ha igen akkor milyen állapotban van? + van e hely táncmulatságra? Mer erõsen gondolkodunk, hogy oda m1ünk szilveszterkor.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Metty: csak meg akartam kérdezni jössz-e este, ha igen mikor. De ha válaszolsz, akkor gondolom nem.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Minnyá me'k haza, mer' má' kihagy az agyam.. total teljes mértékben abszolút le vagyok amortizálva. Picsába a tenderekkel, a hülye ügyfelek hülye kéréseivel

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wuff: no para! Lesz ez még így sem... Néha szar. De aztán meg kurva jó! ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap, ha ide is mehet, amit a telefonba mondani akartál, akkor írjad! Ha nem, akkor majd este rád csörgök vmikor!
Wuff, menj haza! Most!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Elegem van a mai napból. De most komolyan. Rettenet mód utálok ma dolgozni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
01110011 01111010 01100101 01110110 01100001 01110011 01111010 01110100 01101111 01101011 00100000 01110000 11101001 01100011 01110011 01101001 01100101 01101011 01111010

Nah, látom, neked is megszaladt... 9 ékezetes betûûû ejjha!

Az összes ékezetes. Printerteszt...