01101011 01100001 01100010 01100010 01100101Sejtettem, hogy ráharapsz...
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 18. - 11:10

Posted 2005. November 18. - 10:57

Estét meg nem tudom. Majd Shoshi elmondja, hogy amikor programot szervezünk neki, azt hozzá szervezzük-e és akkor kiderül, hogy hova megyünk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 18. - 10:52

Jól hangzik. Hol, mit, mikor?Este kéne valami faszás film. Totál nyugiban. Zapattal már fölvetettük.
ehÉs a tegnapi buli kurva jó volt! Persze Zsolo megint ezt fogja hajtogatni...
Posted 2005. November 18. - 10:48

Nektek is csomó lapra vissza lehet kattintani? Lett egy raklap gomb itt...

És a tegnapi buli kurva jó volt! Persze Zsolo megint ezt fogja hajtogatni, de egyszer csak mentünk, majd ott lettünk és sokat ittunk és egyszer csak be kellett állnom a ruhatárba és ott melóztam és csomó emberrel jóba lettem és tök faszás volt, de részleteket ne kérdezzetek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 18. - 10:15

Jah, hát végül is én is el tudom foglalni magam. Futok egy nagyot, aztán pilledek... vagy nem.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 18. - 10:08

Shoshi:
Én nem tudok semmi konkrét programot mondani. El akarnék menni HS7 koncertre a Planet-be (Illetve mit tudom én hogy hívják most), de fáradt vagyok.
A Lost az jó, csak utálom TV-ben nézni, mert akkor ahhoz kell igazodnom. De most úgyis megnézem a legújabb részt.
Áh, nemtom.
Posted 2005. November 18. - 09:33

Télleg hideg volt ma éjjel. Reggel is befagyott a seggem. Ez az elsõ nap, hogy elgondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy gyalog kellene járnom a kedvesemhez...
Még a kiskutya is az ólban aludt. Állítólag. 1ébként kis kupacok helyett már kereskedelmi mennyiségû aknákat hagy maga után...
Ma estére valakinek valami ölete? Igazából nagyot szeretnék aludni, de ha van valami lájt program nem túl sokáig, akkor lehet, hogy vevõ vagyok rája. Vagy nézzek Lost-ot :afro: ?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 18. - 00:54

Mire kéne neked ennyi pénz? Kurvákra, meg drogra miiiiii?bazze valaki igazán adhatni 135e forintot!!!!
A francba elkéstem.
Álmos vagyok. De nincs kedvem lefeküdni aludni... A fenébe.
Posted 2005. November 18. - 00:49

bazze valaki igazán adhatni 135e forintot!!!!
oszt mire köll az önnek?
Zsuzsi, így elképzeltem lelkisezemim elött, nem lenne az oly csúf

más: vazzzee maeste durván hideg volt!
deres fû, emg minden...
Posted 2005. November 18. - 00:44

GuMirol jut eszembe:
ma siba földrajz elõtti rettegés(órán kidrült hogy joggalmivel én voltam kinézve felelni)nézegetem a faliujságot,erre valmi MTB szerû valami van egy ujsag-lapon kiteve.
Mereszetm a szememet hogy ki mi ez ott,erre nem a Gulyás manualozik a képen!?!?!?
és merevvel ....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 18. - 00:28

De laza itt valaki... Csak szet ne ess, KisCsillagBuvarBekaLany!
![]()
Igyekszem nem, de ez a megoldás szerintem

Ma voltam GuMinál és átbeszéltük mely alkatrészeket kellene elhajítanom... már megvan mit kérek karácsonyra, ha esetleg Zsolo meg szeretnétek lepni, akkor simán van ötletem

Mit szóltok a sötéteskékes-ezüstös-jégvirágos vázszínhez? Esetleg pici piri mehetne bele. A csiribiris bordómat leszavazták. És mostan már muszáj festetnem.
De a lényeg: ÉLJENEK A MEREVGÉPESEK!!!!!!!!!!!! Mert ua teljesítik mint a fullysok és néha még így is odavernek...
Posted 2005. November 17. - 22:55

igen kulcsosház az öreg majomhoz a neve.
bazze valaki igazán adhatni 135e forintot!!!!
spiningelni nincs kedv?!
gecirehiányzik már valmi mozgás,csak nem tudok szorítani még.Marha kínos volt hogy ma tánc közben egy "dobálós"elemnél elejtettem az amigy max 40kilós parternõmet...
szóval kormányt meg végképp nem tudnám markolni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 17. - 19:39

Posted 2005. November 17. - 19:14

Posted 2005. November 17. - 18:57

Aktuális civil
Posted 2005. November 17. - 18:43

Posted 2005. November 17. - 18:06

Posted 2005. November 17. - 18:03

Wuff, menj haza! Most!
Posted 2005. November 17. - 16:55

Posted 2005. November 17. - 16:31

Az összes ékezetes. Printerteszt...Nah, látom, neked is megszaladt... 9 ékezetes betûûû ejjha!