Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Te gusztustalan féreg!!! Tünteted el azonnal azt az ocsmányságot a neved alól!!!

Különben csak kamilla illatú 3 rétegû pihepuha papírral szedheted le a bölöncöket a s*ggedrõl!!!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Bandi, azért remélem a Creptora még futja! És én a szimplát szeretem, a rücskös oldalával!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én is sajnálom magam. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ejjj, de nehéz neked...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapat: este egy kis tekerés?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Semmi értelme az egésznek. most bejöttem, aláfirkantottam egy papírt, ami most értékes lett :D és folytatom ugyan úgy az internetezést, mint otthon. Vazz, miért nem lehet figyelõ progit rakni otthon, vagy akár webcammel nézni, hogy tényleg ott ülök és netezek. És akkor nem kéne elindulni, meg baszakodni, meg itt rohadni.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tomy, ja lehetne benne több eksön is, de a kézi kamerás felvétel szerintem csak a szél miatt nem lett túl jó. Én is próbálkoztam párszor vihart fölvenni, persze csak fényképezõvel, de általában túl sötét volt neki egyszer + belefújt vmit a szél a szemembe ami kb. 3 óra után jött ki és kiba módon fájt. Kéne venni 1 Barkast, rakni bele 1.8T WV motort, csinálni rá XXXLes tetõablakot aztán menni vele vihart videózni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Húh, ez a videó egész jó. A kézikamerás felvételek annyira nem jöttek be. Egy állvány jót tett volna a dolognak, vagy ha már kézikamerás, akkor mozogjanak is vele rendesen. Legyen akció :D
Kukákat borogató szél stb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Lemondták a kib*szott megrendelést. Elmarad a jutalékom. Sose lesz össztelósom :cry:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Azért ez durva. Itt még 15 fok, de Gyõrben már csak 5.
Ha késõn nézitek, akkor ide learchiváltam :D

Ja, én is néztem jön a szar idõ. Tegnap letöltöttem egy zsír videot a május 18. -i viharról. Nekem bejött a zenéje is. http://www.viharvadasz.hu/

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Wunder: Lesz Crepto.. 2 vagy 3 rétegû legyen?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
A mi Ferink:D :D :D http://muglets.com/1X0N

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kemény...

Most azon gondolkozok, hogy menjek-e nagygéppel suliba és majd jól beviszem a terembe. Ha meg nem engedik, eljövök haz. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért ez durva. Itt még 15 fok, de Gyõrben már csak 5.
Ha késõn nézitek, akkor ide learchiváltam :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Könyök:
Fúú! Én már leszerveztem a csajommal egy fasza kis fõzõcskézést (Sültgrumbli tonhalfasírttal)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Megjött Wunder! Csodás! Ne aggódj, lesz lakásavató és külön neked lesz kockásabrosz is! Rendicsek?

Wuff, de Crepto is legyen, mert a WC-t is fel akarom avatni, na!

Kokkk, te meg ne kéresd magad, te fürdõs kurva, menjél tekerni a hegyre fel!
Vagy inkább hódítsd vissza a csajodat, vagy tanuljál, vagy mittomén!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akkor iszom 1edül:mexico:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:D

Este guruljunk, ökörködjünk, forraltborozzunk, használjuk ki a jóidõt, videózzunk, sörözzünk... Na?! Nincs kedvem itthon rohadni. Kéne egy második fuús nap. Csak Tibinek ne szóljatok, mert ha Piri megtudja, hogy dupláznánk... Ajjajjjj... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Megjött Wunder! Csodás! Ne aggódj, lesz lakásavató és külön neked lesz kockásabrosz is! Rendicsek?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
AW:
Hát igen, híresek vagyunk ;) ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.