Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

http://forum.bikemag...postcount=19767

csak vendég nélkül.

Aham télleg...Köszi!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://forum.bikemag...postcount=19767

csak vendég nélkül.

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

változtak a besorolások
(pl. eltünt a vendég)

Hello,
Akkor most hogyvan ez?
újonc,-törzsvendég,-vagy nemtudom...elmagyarázza nekem valaki?:o

Dunbar voltam...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
magoo: változtak a besorolások
(pl. eltünt a vendég)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zsiráj! Tényleg esik.
Majd mindgyá lejönnek a képek, aztán megnézem mi van ottan.
Mé nem lehet felmenni kocsival?
Jah veszünk 3e-ért tecsóból melegítõ ventillátort...

Az újonc az nem jobb, mint a vendég?
Tényleg elég sovány az a kályha. Nekünk is van egy Sziesztánk...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vazz most nézem, tegnap még vendég voltam ma + visszasoroltak újoncra :confused:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, meg volt valami csávó, Rohloff-os pólóban. Nem tudom honnan, de ismerõsnek tûnt. Az tuti, hogy a bringabizniszben van, és erre nem csak pólója miatt következtettem. Na mindegy. Álmos vagyok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Zsolo, Mária : 1elõre tárgytalan, mert nincs lóvém de kösz!

Tomy küldtem neked mélben képeket a kulcsosházról, ma voltunk +nézni. Majd rakd föl lécci a netre, hogy többiek is +tudják nézni aztán eldönthessük, hogy kell e. Bár ez az uccsó ami szabad szilveszterre.

sirály +int havazik :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
MIvan nyimnyámok?
Most jöttem meg onnan a tudjátokhonnan.
Hááát. Szar egy hely. Ettem reggelire egy szendvicset a Subwayben, de nem olyan nagy, mint ahogy egyesek beállítják. Persze nem rossz, mondjuk a Mekkhez képest, de azért drágább is.
Beszélgettünk 1-1.5 óra helyett majdnem 2.5 órát. És hát a projekt egész máshogy néz most ki, mint amit mi elképzeltünk. Jeah! Izgalom, faszság minden téren...
Visszafele büfékocsi.
Voltak arcok. Cigányok akartak szendvicset kérni, de nem volt, és kb. fél óra törpengés és pénzturkászás után nem vettek semmit sem. Mondjuk atom drága minden. 1 üveg Gold Pils 390... Uhuuu.
De a legkirályabb ez volt:
Jött egy bácsi kis mûanyag kannával. Hadonászott vele egy darabig aztán a pincér végre odajött megkérdezni, hogy mit akar (mondjuk egyedül volt és rohangászott, mint pók a falon, mert telház volt). Folyóbort akart az öreg. De csak 2 vagy 3 decis borok voltak.
Öreg: "Hát akkor adja oda azt a szatyrot, ami a kilincsen lóg."
Pincér: "De az kell!"
Öreg: "Nekem is, mert mibe viszek el 6 sört akkor?"
Végül a srác szerzett szatyrot, amibe belekerült 6 üveg szalon, és a bácsi elment...
Áh, kész...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
na nekem meg most jött meg a gépem a szervízbõl...
Meg vettünk egy Olang Gardena bakacsot nemkem nagyon bejön csak a nyelve nincs teljesen levarva de nem fog beáznoi attól hogy esik az esõ, ja meg úgy szembe dobtak ma hógolyóval , hogy alig birom kinyitni a szemet vagyis most már kibírom csak akkor egy fél óráig de azéert jó volt...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Még azt se tudom mit v1ek, talán juicyt, nemtom. Ebike-on most 29900HUF 203as pizzával + 1100 a postaköltség, szerintem az jó ár.

E körül tudok Hayest. Igaz 1 éves. Viszont tetszõleges tárcsával és adapterrel.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

én most értem haza,voltam fönt egy sunyit simán jó minden..

ha fölérnek a képek majd nézhetitek ti is..

Magoo,anyiért én is odaadom :)ahoz még számolj egy adapter árat!

Holnap megteszem elsõ lépésemet a további tanulásom felé,elmegyünk egy nyiltnapra,orvosi és ott valmi egészségügyi menedzser..vagy valami hasonló..

kölök,miröl beszélsz!?!

http://kep.tar.hu/dr...vane/50178805#2
nah ilyen most a hegy és környéke,kellemes ösvényen 5cm nem azon meg bokáig is ér

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem sokára darabolva leszünk. Mindenki tiszta lappal indulhat majd. De elötte meg kell bánni bûneinket... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, mint mindig... :S

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vagyis megint csak TV-torony - Dömörkapu élvezhetõ, gondolom.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagyis megincsak lucsok adagot kaptunk..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gondolom akkor Dömörkapuig fasza, azalatt meg truttyog. Holnap meg még melegebb lesz. Ehh.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na mos már itt is kezd elég olvadós lenni, amióta írtam melegebb lett 1 fokkal. Nem baj, Mecseken l1en, az a lényeg :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nálunk is meg szokott maradni, de most elég aktívan csöpögött a tetõrõl a lé. Sajna. De majd megnézzük. És mára sok fehéret ígértek. HOL VAN MÁR?!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jó napot

szerintem fönn fasza hó van, sõt +lesz az még holnap is, most + esik még rá, csak szombaton lesz olyan meleg, hogy elolvadjon. Nálunk is +maradt, ugyan pöcsög picit a tetõrõl de a mellékutcákban azér +van.

Mária nem hiszem hogy mostanába lesz pénzem, de úgy néz ki most talán lesz melóm decemberre abból januárban lesz lé. + nekem csak elsõ kell, hátul marad a bb7. Még azt se tudom mit v1ek, talán juicyt, nemtom. Ebike-on most 29900HUF 203as pizzával + 1100 a postaköltség, szerintem az jó ár.