Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

De a legpontosabb akkor is az, ha a te agyadat és telódat viszed be, nem pedig egy másikhoz passzolót gyártatsz, aztán kiderül, hogy hopsz, egy mili azért hiányzik és kogyog...

JA, ebben van valami. Csak tudod sose vagyok itt amikor a bolt is nyitva van :(( De vszinu megkérem egy kedves jó barátomat, aki két szarás közben remélem egyszer beugrik a kedvemért a .. hova is, Pavlik?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na jó reggelt!

Hát a mi esténk még elég sokáig húzódott, de jó volt. Csak megint buktam egy napot. :D

Shoshiéknak 1000 kössz! Nagyon iszonyat jó volt! És boccs a kupért, meg hogy hangosak voltunk... ;)

És valami zenét szeretnék, amire nem emlékszem, de te azt mondtad, hogy fogsz. Bár no para, ha neked sem megy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
4 pontom lett, úgyhogy asszem iszom 1 pohár bort :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az italozók figyelmébe ajánlom:
http://www.euuzlet.h...ok/alkohol.html

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nagyon betegek... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fú, vazz, ez nagyon durván jó volt!
Néhány képet ugyan be kéne tiltani, meg maradt néhány homályos folt is (lehet, hogy jobb is így), de ekkora jó ivóskörök régen voltak.
Megyek is vissza bélflórát regenerálni.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Atombrutál megaparty
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
naggyon nagyon jóóóó volt!!!!

rengetek köszi Shoshi femili!!!!

ü

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

gondolom zsolo "napfény" is hamarosan ad képeke

http://dalmamag.hu/photos/033

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mindfenki pöcs
De kibaszot jü party volt.
jaeg
mondom jeah
képek soon
gondolom zsolo "napfény" is hamarosan ad képeke.
goljó nagyon atom.
aludni kéne
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
:mexico: http://video.google....3931759&q=funny

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jha én is asszem kicsit késöbb megyek...

~9körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks! ;) Akkor ott!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem megyek kocsival! Még nem tudom, hogy busz, vagy bringa, de lehet, hogy fáznék a bringán, szóval na.
Csajomért meg elugrok mert az jó. Ne mászkáljon egyedül. Inkább velem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elugrasz érte?!?!? Kocsival jössz! Kocsival inkább ne is gyere! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Este ki mikor érkezik?
Mert ma még sokat kell dolgozgatnom, húgomat is meg kell köszöntenem, meg csajom is valamikor fél10 fele érkezik meg Szigetvárról. De azért én elõtte megjövök, csak majd elugrok érte.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és az a zene nem is a Krankedben van, hanem a Superheros 3 elején szól...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dnl: olvass vissza! Már lemértem és beírtam ide! ;) De a legpontosabb akkor is az, ha a te agyadat és telódat viszed be, nem pedig egy másikhoz passzolót gyártatsz, aztán kiderül, hogy hopsz, egy mili azért hiányzik és kogyog...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Végre péntek van :) Persze a hó nem esik...

Tomy kösz a zenét, +van a szám amit kerestem:Andrew W.K. - Take it off :peace:

Nõ téma:http://in8photograph...G_7797 copy.jpg

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Morning Putok!
Bringám szétkapva. Kicseréljük az olajata atelóban, és akkor akár lehet havas rájd is. Vagy éjszakai jövõ héten...

Heló Putó
meddig van szétszedve a telód? mert le akarom mérni azt a kis gecit ami kiváló Sherman típusú teleszkópomban az utállításért felelõs. Biztos tudod, az a fém huzal szerû valami ami a rugú ütközöjét õsszeköti a nyomórúd belselyében lévõ útállító szerkezettel.
Ha most(anában) rakod össze, megkérhetnélek hogy lefényképezed, mondjuk egy vonalzó társaságában? NEm tudom hogy sikerül-e megszerveni hogy átszaladjak megvizslatni személyesen (de majd még csörgök).!
Kösz putó.
Jajj, kokk, hozzád is át kellene mennem távtartó bigyó lemérés megfigyelés céljából. huubaszki mióta halogatom már eztet is.!