Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor tegyük föl, hogy tuti ideér... ÉS asszem a második verzió fog mûködni, mert kicsibõl nem lesz sok. De lehet, hogy azt is megoldhatjuk majd...

Vazz, kibaszott locsi minden! Reggel tiszta gatyát húztam és cserélni kellett, mert léptem 2-t és placcs, egy tenyérnyi nagy gedva figyelt a gatyómon. Blöööö...

Hogy lesz így snowride?! Mert csak sárban tudnánk nyomni, nem hóban. Az meg retek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: ha egyszer már ideérnek végre, akkor lesz! ;)

olyat nemis feltételezek, hoyg nemér ide, szóval ;)

LL-nek SZUMMA: (3kölyök, 1 felnõtt)(vagy, ha nincs, akkor 1 kölyök, 3 felnött)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

LL: ha egyszer már ideérnek végre, akkor lesz! ;)

Zapat: sztem még atom nagy a latyak, de nem tom pontosan mi van fönt. Tuti van legaláb 10cm... Én benne vagyok. :D

Vazz, ma is buzi elõadások. Majd késöbb bemegyek valamire...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök: lenne majd 3felesleges sárga karkötõ isminek? (az 1 darabomon felül?)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL hol van?!?!

alukáltam :)

olyan ~7kor bedölte az álomba..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Korán van még. Egy óra múlva már az állomáson kéne lennem. Eh. Pedig van szép nagy hó...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kéne menni valami hóride-ot lassan. Valaki?
nekem holnap fél 4-tõl nemjó, egyébként bármikor...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jeeeeee... Hóóóóóóó... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Magoo,áll még az ajánlat...a számod 36ra végzõdik vagy az valki másé?!

Neki nem 36-ra végzõdik a száma... De pl. Shoshié igen :D

Huhúúú, és igen-igen! Szépen kavarog a hóóó! Kár, hogy holnap el kell menni abba a putrivárosba.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tényleg, 2L hiány van... :D

márió, te is ilyen éccakai harcos lettél... ;)

MÉG HAVAT!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóestét

nem adtam kölcsön pár filmet valakinek!?
gyanusan kevés van itthon...aztán igy ezekre abringa nélküli napokra kéne valami ami egyben tart

kipróbálom a gmailt,egész jónak tûnik...

nagyon várom a collective 2õt.

frissítettem szoftwert,most remekül mûködik.
videót mien formátumút tud lejátszani?!avit meg mwnt nem arra rájöttem :(

LL hol van?!?!

holnap megy asszonyka vezetni elõször.mondtam is neki hogy a legjobb idõben megy

Magoo,áll még az ajánlat...a számod 36ra végzõdik vagy az valki másé?!

péntek rocks...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most meg is néztem. Tényleg jól emlékszem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
OK, köszönöm. Most nézem, hogy nekem a Kranked 4 nincs is +. Pedig tuti, hogy volt nálam. Talán elfelejtettem +írni :wallbange

Itt egész jól kezd behavazódni a környék, remélem reggelig esik még jó pár cm. Kéne má elõre az a tárcsa, V fék télen nem sokat fog...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az a szám még a Magoonak is megvolt, csak nem tudta...
De az album! Az kinek van meg???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egyik kedvenc számom nekem is. Meg is van. Ha kell , kiírom... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Magoo:
Jah, közben rájöttem, hogy az a zene a Kranked 4ben van a North Shore-os résznél, ha jól emlékszem...
És eredetileg ezen az albumon volt. Majd ezt megkeresem este a neten...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vízfejet?

Kifizetik? Én meg még szretk is menni ilyenkor, mikor kell kûzdeni és nem csak a gázpedált nyomni. Elvigyelek titket?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Majdnem elfelejtettem befizetni a vázgaranciát meghosszabító 5e Ft... Tegnap elõkotortam az autó papírjait, és megakadt a kezemben egy boríték benne a csekkel. Áhhh, de megijedtem, hogy nem adtam fel idõben... De még pont idõben vagyok :D

Holnap mehetek buzipestre. Vonattal, mert a srác aki normál esetben tuti autóval menne, nem mert elindulni úgy. Én meg leszarom, szeretek vonatozni. Csak azt a rohadt vízfejet utálom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
kösz srácok, akkor gumi témát lezártam. A hihetetlen SouthSide Survival - MAxxis összefonódás igazi indokát nem találtam meg, de persze ez azt is jelenti, hogy lehet más márkákkal kísérletezni (melyek közül csak a Tioga és <Zap régi gumija> kapott negatív kritikát).

Akkor megnézem mennyi a keretem az egészségpénztárban, és lehe h veszek egy ilyen gummát.

Jade még valami: ki tudja véletlenül, egy Maxxis 2.35 2ply súlyát. A honlapjukról nem tudtam kideríteni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, kicsit voltam suliban, volt 3 elõadás, ebbõl 1-et végigaludtam, a másik kettõ jó volt.

Ha este lesz hó, akkor leállok az Aradira, mert hóban lemenni rizikós a Mecsek utcán, de ha egyszer kiszabadulok innen, akkor, gyíííííííííííí... :D

Ja és tegnap este jól sikerült. :D Kitaláltunk csomó buzi feladatot, miat kiválthattak, ha hoztak sört. Hát hoztak... A többit nem részletezem, mert hosszú lenne, de egész jól skerült. Volt a tanároknak külön csapata. Egész jól nyomták, de nem vállalták be a 60literes zsák teleszedését hóval, félmesztelenül feladatot... :D