Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. november 24. - 13:46

Vazz, kibaszott locsi minden! Reggel tiszta gatyát húztam és cserélni kellett, mert léptem 2-t és placcs, egy tenyérnyi nagy gedva figyelt a gatyómon. Blöööö...
Hogy lesz így snowride?! Mert csak sárban tudnánk nyomni, nem hóban. Az meg retek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 24. - 13:22

LL: ha egyszer már ideérnek végre, akkor lesz!
olyat nemis feltételezek, hoyg nemér ide, szóval

LL-nek SZUMMA: (3kölyök, 1 felnõtt)(vagy, ha nincs, akkor 1 kölyök, 3 felnött)
Írta 2005. november 24. - 09:54

LL: ha egyszer már ideérnek végre, akkor lesz!

Zapat: sztem még atom nagy a latyak, de nem tom pontosan mi van fönt. Tuti van legaláb 10cm... Én benne vagyok.

Vazz, ma is buzi elõadások. Majd késöbb bemegyek valamire...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 24. - 08:51

Írta 2005. november 24. - 08:36

Írta 2005. november 24. - 06:40

Írta 2005. november 24. - 00:40

nekem holnap fél 4-tõl nemjó, egyébként bármikor...
Aktuális civil
Írta 2005. november 24. - 00:38

Írta 2005. november 24. - 00:23

Neki nem 36-ra végzõdik a száma... De pl. Shoshié igenMagoo,áll még az ajánlat...a számod 36ra végzõdik vagy az valki másé?!

Huhúúú, és igen-igen! Szépen kavarog a hóóó! Kár, hogy holnap el kell menni abba a putrivárosba.
Írta 2005. november 23. - 23:54

márió, te is ilyen éccakai harcos lettél...

MÉG HAVAT!!!
Írta 2005. november 23. - 23:46

nem adtam kölcsön pár filmet valakinek!?
gyanusan kevés van itthon...aztán igy ezekre abringa nélküli napokra kéne valami ami egyben tart
kipróbálom a gmailt,egész jónak tûnik...
nagyon várom a collective 2õt.
frissítettem szoftwert,most remekül mûködik.
videót mien formátumút tud lejátszani?!avit meg mwnt nem arra rájöttem

LL hol van?!?!
holnap megy asszonyka vezetni elõször.mondtam is neki hogy a legjobb idõben megy
Magoo,áll még az ajánlat...a számod 36ra végzõdik vagy az valki másé?!
péntek rocks...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 23. - 23:35

Írta 2005. november 23. - 23:12

Itt egész jól kezd behavazódni a környék, remélem reggelig esik még jó pár cm. Kéne má elõre az a tárcsa, V fék télen nem sokat fog...
Írta 2005. november 23. - 21:36

De az album! Az kinek van meg???
Írta 2005. november 23. - 18:23

Írta 2005. november 23. - 18:08

Jah, közben rájöttem, hogy az a zene a Kranked 4ben van a North Shore-os résznél, ha jól emlékszem...
És eredetileg ezen az albumon volt. Majd ezt megkeresem este a neten...
Írta 2005. november 23. - 17:09

Kifizetik? Én meg még szretk is menni ilyenkor, mikor kell kûzdeni és nem csak a gázpedált nyomni. Elvigyelek titket?!

Írta 2005. november 23. - 15:43

Holnap mehetek buzipestre. Vonattal, mert a srác aki normál esetben tuti autóval menne, nem mert elindulni úgy. Én meg leszarom, szeretek vonatozni. Csak azt a rohadt vízfejet utálom.
Írta 2005. november 23. - 15:38

Akkor megnézem mennyi a keretem az egészségpénztárban, és lehe h veszek egy ilyen gummát.
Jade még valami: ki tudja véletlenül, egy Maxxis 2.35 2ply súlyát. A honlapjukról nem tudtam kideríteni.
Írta 2005. november 23. - 15:27

Ha este lesz hó, akkor leállok az Aradira, mert hóban lemenni rizikós a Mecsek utcán, de ha egyszer kiszabadulok innen, akkor, gyíííííííííííí...

Ja és tegnap este jól sikerült.